Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

Bilgisayar ve Müzik içinde Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı) konusu, Merhaba Arkadaşlar...Ben yeni yeni bilgisayar ortamın da birşeyler yapmaya başladım..Elimde eskiden kalma 4 oktavlık Yamaha bir orgum var..psr-6..Merak ettiğim orgumu bilgisayara bağlayıp vst yada cubase in orgu görmesini sağlayarak klawyesini ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)


  1. #1
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba Arkadaşlar...Ben yeni yeni bilgisayar ortamın da birşeyler yapmaya başladım..Elimde eskiden kalma 4 oktavlık Yamaha bir orgum var..psr-6..Merak ettiğim orgumu bilgisayara bağlayıp vst yada cubase in orgu görmesini sağlayarak klawyesini kullanmam mümkünmüdür..nasıl sağlanır bu bağlantı..usta abilerimin yardımlarını bekliyorum..şimdiden teşekkürler..

  2. #2
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

    Önce klavyenizi cubase göstermek için gerekli .xml dosyasını bulup tanıtmalısınız. Yamaha Prs-6 için tanıtma dosyasının bulunabilirliği hakkında bir fikrim yok. Daha sonra midi in + out içeren bir ses kartı (m-audio vs.) ve klavyenizin midi çıkışları arasında midi kablosu ile bağlantı sağlayarak yapabilirsiniz.

  3. #3
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

    çok teşekkür ederim ancak ses kartı olarak laptop daki ses kartı dısında 2. bi ses kartımı takmak gerekiyor onu anlamadım..suan hem in hem out war çünkü..!

  4. #4
    rapport75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rapport75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

    Bende Org aLmak İstiorum beat yapmak için ama bi biLgim yok usta abiLerimden cevap bekLiorum teşekkürLer.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

org pc bağlantısı, org pc baglantısı, org bilgisayar bağlantısı, org bilgisayara bağlanırmı, bilgisayar org bağlantısı, yamaha psr6 yorum, yamaha psr e 423 turk ritimleri nasil yuklenir, org bağlantıları, yamaha psr e423 ses sistemi bağlama, org pc ses bağlantısı, electronic org bilgisayara bağlanır mı, org ve bilgisayar bağlantısı, org ile pc bağlantısı, pc org bağlantısı, org ile bilgisayar bağlantısı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Yardım ses kartı ve mixer bağlantısı acil !Yardım ses kartı ve mixer bağlantısı acil !

    tc electronic desktop 6 ses kartına Phonic MR1843X Mixer Bağlantısını nasıl yapabilirim Mikrofonum rode k2 tube . tc electronic deskop 6 ses kartına k2 ile nasl ekipman almam gerekio ?
  2. Bilgisayar Ve Mixer Bağlantısı YardımBilgisayar Ve Mixer Bağlantısı Yardım

    Merhabalar Mixeri Bilgisayara Nasıl Bağlıyoruz Forum Sitelerinden Baktım Çoğu Anlatımda Mixere 2 Kablo Takılıyor Ama Bilgisayara Line İn'e Tek Kablo Gidiyor Bu Kabloyu Nereden Bulabiliriz. Ve Hapörleri Mixere Bağlayabilirmiyiz. Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz.
  3. Yardım.. Yamaha psr-e 423 bilgisayar bağlantısı hakkındaYardım.. Yamaha psr-e 423 bilgisayar bağlantısı hakkında

    Merhaba arkadaşlar , Bir arkadaşımdan Yamaha psr-e 423 bir klavye hediye geldi. içerisinde USB kablosu yoktu.. Bir bilgisayarcıdan usb kablosu aldım fakat CD sini kurmama rağmen klavye ile pc arasında bağlantı sağlayamıyorum.. Farklı birşey mi yapmam gerekiyor ? Yamaha psr-e 423 içine attığım Yamaha 300tr de bulunan ritimler ve farklı türk ritimlerini destekler mi ? Acil bilgi bekliyorum.. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. ...
  4. lütfen yardım bilgisayar ve klavye hakkındalütfen yardım bilgisayar ve klavye hakkında

    arkadaslar bi soru sorcam yamaha a300tr yi midi kavye olarak kullanmak mümkünmü yani cubase veya fl sütüdyo gibi programlarda midi klavye olarak şimdiden tesekkurler arkadaşlar.
  5. arkadaşlar yardım lütfen bakınız studio bağlantısı...!!!arkadaşlar yardım lütfen bakınız studio bağlantısı...!!!

    arkadaşlar ben studiomu hazırladm herşeyi bağlantılarını yanlış yapıorm bana en baştan anlatabilirmisiniz cevaplarınızı acil bekliyorum. Elimde bulunan ekipmanlar: m-audio pcı 24\96 ses kartı behringer 802 mixer, samson co3 kondnser mic 5+1 ses sistemi ve kulaklık bağlantıları anlatırsanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi