Ses kartı önerisi?

Bilgisayar ve Müzik içinde Ses kartı önerisi? konusu, Merhaba..ilk klavyem m-audio oxygen 49 midi klavyemi aldım ama şimdide ses kartı gerekiyor..hem cubase programıyla uyumlu kullanıcağım hemde mikrofondan kayıt yapmak için kullanabileceğim bir ses kartı önerisi yapabilirmisiniz? Teşekkürler......

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 1. sayfa 12 SonuncuSonuncu
Bu sayfada toplam 20 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ses kartı önerisi?


  1. #1
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Ses kartı önerisi?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba..ilk klavyem m-audio oxygen 49 midi klavyemi aldım ama şimdide ses kartı gerekiyor..hem cubase programıyla uyumlu kullanıcağım hemde mikrofondan kayıt yapmak için kullanabileceğim bir ses kartı önerisi yapabilirmisiniz? Teşekkürler...

  2. #2

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    klavyeyi ses kartına bağlanana gerek yok normal usb girişten bağlayabilirsin bnde m audio keystation basic var direk usb den bağlıyorm , mikrofondan kayıt için ses kartı dersen m audio firewire solo derim eğer paran varsa tabi hatta daha fazla paran varsa m audio firewire 410 derim..ama bn klavyeyle ilgili dediklerimi senin klavyen hakkında fazla bişe bilmeden söylüyorm direk usb çıkışı varmı?

  3. #3
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    evet usb den bağlayarak kullanıyorum suan zaten ancak cubase de sesler vst lerle kulanırken gecikerek geliyor..bunuda harici bir ses kartı olmamasına bağladım?bilmiorum doğrumudur?

  4. #4
    erkan133 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erkan133 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart

    ASIO4ALL inidirp kurunuz ve cubase den device setuptan ASIO4ALL seciniz gecikme sona erecektır

    usb tarzı ses kartlarından arkadasın önerisi makul.eğer maddi durum el vermezse esi-maya4 ses kartını tavsıye ederım

  5. #5
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    Tekrar merhaba..ses kartı araştırmalarıma hala devam etmekteyim..m-audio üzerine fazla tavsiye almamam üzerine onu listemden çıkardım..şuan iki model arasında kaldım ve önerilerinizi bekliyorum lütfen..Edirol UA 4FX ve Emu 0404 USB ses kartları..Vokal ve Midi Klavyeden kayıt alıcağım düşünülürse iki kart arasındaki farklar hakkında beni aydınlatırsanız en sonunda en yakın zamanda bir ses kartı alıcam sanırım..teşekkürederim..

  6. #6
    NoyaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NoyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    Ses kartlarıyla ilgili bir çok paradox olsada ses kartlarının en önemli bölümü A/D /DA converter'ler bu benim görüşüm tabiki.Şu anda zaten profesyonel diye adlandırdığımız ses kartları dünya standartı olan 24 bit 96 khz vb.192 khz aralıklarda çalışmakta.
    Dediğim gibi adda converterleri iyi olan bi ses kartına yönlmende fayda var.Tabi nasıl bir kayıt ortamında çalışacağında önemli bunu belirtirsen daha rahat anlatabiliriz mesela kendinmi kayıt alacaksın yoksa birden fazla enstrumanı aynı anda falanmı kaydedeceksin gibi. Şu sıralar dsp kartlarına sıcak bakıyorum bu alanda UAD-1 ve yeni nesil olan UAD-2 yazılımlarına ve kartlarına göz atmanda fayda var.Biraz daha maliyetlidir tabi.Neler yapmak istediğini daha ayrıntılı yazarsan bizde daha rahat yardımcı oluruz.

  7. #7
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    Cevap için teşekkürederim..Noyan sorularına cevap vermem gerekirse kayıt ortamım çatı katı odası,ses yalıtımı olan bi yer değil ama evin ortamından dolayı sessiz bir yer..Kayıt yaparken öncelikli olarak Midi Klavyemi ve Mikrofonumu bağlıyacağım..Onun haricinde en fazla elektro gitar bağlarım..Ama dediğim gibi öncelikli olarak Midi ve Mik...Yani en fazla 2-3 bağlantı aynı anda oluyor mikrofonla beraber..Ben beste yapıyorum..Söz ve müzik kendime ait..Vst ler ve loop kullanıyorum..Cubase programı ve Sony Acid Pro kullanıyorum ki zaten Cubase Eğitim DVD lerini aldım sizden..şuan onlara çalışıyorum..Dediğim ses kartları nasıl acaba? Emu 0404 ve Edirol?
    Şimdiden teşekkürler...

  8. #8
    electrolover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    electrolover isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    digi,motu,rme,creamware (sonic) scope,tc vd. alınabilecek markalar arasındadır.m-audio,emu ve benzerleri dsp içermediğinden fiyat ve prestij bakımından bir beden ufak markalardır. ülkemizde daha çok para kısmı bizi ilgilendirdiğinden bütçeye uygun olanın seçilmesi (aynı zamanda alan kişinin kullanılabileceği,mümkünse incelediği ürün) mantıklı olandır.düşük bütçe için emu ve edirol olabilir (ancak edirol ua101 -usb,mavi model-dışındakileri ben olsam almam)

  9. #9
    amouriss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amouriss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    teşekkürederim electrolower ancak saydığın matkalar şuan için bütcemi aşan ürünler..sanırım emu 0404 de karar kılacağım..

  10. #10
    kemanci76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kemanci76 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Ses kartı önerisi?

    Yamaha o1x mikser hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? birde ikinci elki varmı?


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

profesyonel ses kartı tavsiyesi, müzik için ses kartı, usb ses kartı önerisi, ses kartı önerisi, kayıt için ses kartı önerisi, müzik kaydı için ses kartı, ses kartı önerileri, müzik için en iyi ses kartı, motu ses kartlari için öneriler, roland edirol ua 4fx, kayıt için ses kartı, oxygen 49 için ses kartı, tc elektronik 6 usb yoksa m audio firewire 410, mikrofon ses kartı önerileri, profesyonel ses kartı önerisi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mic ve Ses kartı önerisiMic ve Ses kartı önerisi

    Arkadaşlar Mikrofon olarak Samson C10U almayı planlıyorum sizce iyi bir mikrofon mudur? Ses kartı olarak birşey düşünemedim ses kartlarını tam olarak bilmiyorum ses kartı önerir misiniz? Ses kartı bütçem 280 tl dir. Mikrofonda eğer kötü bir seçenekse başka mikrofon önerirseniz sevinirim mikrofon için de bütçem 280 tl dir. - - - Güncellendi - - - Birde Samson C10U usb li olduğu için ses kalitesini kötü etkilermi sizce lütfen yardım edin...
  2. ses kartı önerisises kartı önerisi

    arkadaşlar ben ev studio vocal kaydı için Rode nt1a alacağım. ama ses kartı karar veremedim. ses kartı önerisi verebilirmisiniz. 450 tl'Den aşağıda olsun şimdiden teşekürler
  3. Ses Kartı önerisi ve Bazı sorularım..Ses Kartı önerisi ve Bazı sorularım..

    Ses kartı Alacağım Tavsiyenizi bekliyorum Kullanacağım Mikrofon. Behringer B1 İleride Rode Nt2a alacağım. Ona göre bir kart tavsiye edin fazla pahalı olmasın 400 tl civarında. Birde Bu kartı alınca usb girişli değilse Nasıl bağlıyabilirim. Bu arada Monitor Yok. 5.1 creative ses sistemi var bu nasıl bağlanır. ses kartına.
  4. Ses Kartı ÖnerisiSes Kartı Önerisi

    1500 lira bütçem var. Genelde vst paketlerle kayıt yapıyorum. Bana bu fiyata , iyi sound elde edebileceğim bir ses kartı önerir misiniz ? Biliyorum ses kartıyla bitmiyor ama soundumu daha da geliştirmek istiyorum. Aslında elimde m audio firewire 410 ses kartı var. Buna idare eder desem ek olarak ne almalıyım iyi bir prodüksiyon seti kurma "başlangıcı" için ? Önümüzde ki haftaya almayı düşünüyorum bilenlere sormadan almayayım dedim....
  5. Ses Kartı ÖnerisiSes Kartı Önerisi

    Merhaba arkadaşlar, Bana ses ve enstruman kayıt için önereceğiniz ses kartları var mıdır nelerdir? Almayı düşünüyorum fakat satıcılar elinde kalan kötü malıda övdükleri için güvenmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Şimden sağolun.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi