Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.

Bilgisayar ve Müzik içinde Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu. konusu, Merhabalar Sitenizi inceledim gayet kaliteli cevaplar var bu nedenle sorunumun sizlerle çözüme ulaşacağı kanaatindeyim. . Sorunum şu: 2 gün öncesinde kendime dinamik bir Mikrofon aldım markası tanınmış bir marka değil ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.


  1. #1
    Serhat34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serhat34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar Sitenizi inceledim gayet kaliteli cevaplar var bu nedenle sorunumun sizlerle çözüme ulaşacağı kanaatindeyim. .

    Sorunum şu:

    2 gün öncesinde kendime dinamik bir Mikrofon aldım markası tanınmış bir marka değil sanırım. "BardL K 100 Professional Dynamic microphone." Araştırdığım çoğu konularda Dinamik mikrofonların ek olarak enerji beslemesi istemediğini okumuştum.Bu nedenle herhangi bir mixer vs almam gerekmediğini düşündüm...Çünkü anladığıma göre dinamik mikrofonlar bir jak yardımıyla normal olarak Pc ye bağlanılabiliyormuş ...
    Elektronikçi şuna benzer bir jak verdi bana

    Bilgisayarımın Mic girişine bu jak ile giriş yaptım.Fakat ses alamadım.Dinamik mikrofonlarda bilgisayardan direkt olarak ses alamıyormuşuz meğersem.Bir kayıt programı vasıtası ile (Mixcraft vs.) Ses alınabiliyormuş.
    Mixcraft programını daha önceden kullanıyordum dandik bir pc mikrofonu gayet iyi çalışıyordu.Fakat Dinamik mikrofonumun sesi kayıt programında çok az geliyor bilgisayarın ses ayarlarında bir problem olduğunu düşünmüyorum pc mikrofonuyla ses gayet düzgün geliyordu fakat dinamik Mikrofon ile ses duyulmayacak kadar az geliyor bunun için bir çözüm varmıdır acaba?

    Ses kartım onboard (harici ses kartı değil)
    Markası modeli şumudur bilmiyorum ama
    Realtek LAN RTL8102EL Hd Audio yazıyor yazılımlardan baktığımda.

  2. #2
    Serhat34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serhat34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Re: Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.

    yok mu cevap?

  3. #3
    halil gander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    halil gander isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.

    öncelikle harici ses kartı al tak sistem bilgin varsa cözersin

  4. #4
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Re: Dinamik mikrofonun bilgisayarda kısık ses sorunu.

    Mikrofon sesi elektriğe çevirir, ama bu elektrik enerjisi çok düşüktür, yükseltilmesi gerekir ki,ses çıksın.Dolayısıyla pre-amp lazım.Pre-amp gelen düşük seviyeyi yükseltip duyulacak hale getirir.Kendine harici bir ses kartı al,halil gander in dediği gibi,çoğu harci ses kartları kendinden pre-amplıdır,direct monitoring özelliği vardır(yani bilgisayarda herhangi bir yazılım çalıştırmasan dahi ,vokal yapabilirsin). Hem ses ve kayıt kalitenin inanılmaz arttığını göreceksin.Latency sorunu halletmiş olacaksın,devamında güzel aktif monitor alırsın takarsın ses kartına,olayın şekli değişir zamanla.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

dynamic mikrofon ayarları, mikrofon ses yükseltme programı, dinamik mikrofon ses yükseltme, pc mikrofon ses yükseltme, mikrofon sesini yükseltme programı, dinamik mikrofon ayarları, pc mikrofon ses ayarları, mikrofon sesi artırma programı, mikrofon sesi çok kısık, bilgisayar mikrofon sesi yükseltme, mikrofon ses yükseltici, pc de mikrofon sesini yükseltme, bilgisayar mikrofonu ses yükseltme, pc mikrofon sesini yükseltme, mikrofonun sesini arttırma programı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Dinamik mikrofondan bilgisayarda ses almak.Dinamik mikrofondan bilgisayarda ses almak.

    Değerli arkadaşlar yardım edin lütfen.Bir dinamik mikrofon aldım. Kullanmak için neye gereksinimim var?Taktığımda ses alamıyorum tabi ki.Teşekkürler.
  2. Ses Kartsız Mikrofonun Kalitesi . .Ses Kartsız Mikrofonun Kalitesi . .

    Arkadaşlar bir dinamik mikrofon alsam yanına 60 70 liraya ses kartı alsam 15 liraya kulaklık alsam Bide mıkrofon sehpasıyla pop filtre toplasanız 150 200 Lira yapıyor Veya Avid Vocal studio alsam pop filtre ve sehpa alsam 250 300 Lira Sizce hangisi daha kaliteli ? Usb girişli mikrofonlar sesi kaydederken ne kadar iyi kayıt ediyor ?
  3. Dinamik mikrofon ve cihaz bağlantı sorunu.Dinamik mikrofon ve cihaz bağlantı sorunu.

    Arkadaşlar Şimdi Ben Stüdyo Kaydı Yapmaya Çalışıyom Fakat Yapamıyorum Elimde Olanlar Microfon Tenon te-198a Bitane El Yapım Filtre Microfonu Pcye Bağlamak İçin Jack
  4. Youtube'e koyduğum şarkıların sesi kısık çıkıyor, ne yapmalıyım?Youtube'e koyduğum şarkıların sesi kısık çıkıyor, ne yapmalıyım?

    öncelikle merhabalar youtube attığımda parçanın kalitesi dinlediğimin çok daha altında oluyor ve arkadaşlarım sesin kızık geldini söylüyor öncelikle : Çağdaş Er - Hiphop olum! - YouTube bu birde bunun mp3 dowlaond linkini atıyım : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam onu dinleyin ben parçayı exportladıkdan sonra cubase koyup tekrardan limiter veriyorum buda kaliteyi düşürüyor olabilir mi öneriniz ne ?
  5. ses kısık geliyor Acil yardım!!!ses kısık geliyor Acil yardım!!!

    Yaptığım şarkılarımın çoğu normalde halukulede normal volumde kulaklık,hoporler,mp3 çalarda ama nedense arabada açtığımız zaman ses kısık geliyor ve arabadann ses sistemindenmi kaynaklanır dedim ama deil başka arabalardada denedim sizce bu neden oluyor??? Yardımlarını bekliyorum:ka19:
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi