İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

Bilgisayar ve Müzik içinde İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz. konusu, M-AUDIO Fasttrack USB II bu kartı sana sıfır olarak 255 tl ye satabilirim. ilgilenirsen karabiyik1994@hotmail.com ekle konusalım...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 15 sonuçtan 11 ile 15 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.


  1. #11

    Standart Cevap: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

    Sponsorlu Bağlantılar


    M-AUDIO Fasttrack USB II

    bu kartı sana sıfır olarak 255 tl ye satabilirim.

    ilgilenirsen karabiyik1994@hotmail.com ekle konusalım

  2. #12
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

    ...................................
    Konu hakikat1 tarafından (26 Tem 2011 Saat 18:36 PM ) değiştirilmiştir.

  3. #13
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

    m-audio fast track pro usb akustikal ensturuman kayıtlarında iyi seskartıdır sen vokal istiyorsan m-audio olsun istiyorsan mobil pre iydir.
    İki kart arasındaki fark hem fiyat hem özellikler açısından uçurum gibi bir şey. Her halukarda burada konuşulan kartlardan en iyisi fasttrack pro'dur kardeşim. Tercih senin burakbulut..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  4. #14
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

    İki kart arasındaki fark hem fiyat hem özellikler açısından uçurum gibi bir şey. Her halukarda burada konuşulan kartlardan en iyisi fasttrack pro'dur kardeşim. Tercih senin burakbulut..

    Katılıyorum arkadaşa

  5. #15
    space_canon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    space_canon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: İki ses kartı arasında kaldım.Yardım edermisiniz.

    Konunun açığı şudur. M Audio mobile pre aslında bir ses kartı değildir. Daha çok preamfi özelliğindedir. Üzerinde dahili ses kartı vardır.

    Leptop uygulamalarında +48 volt phantom olayı sıkıntılıdır. Pc nin power supply i çoğu durumda zorlanır ve boardı yada power supplyi yakman çok muhtemeldir. M Audio Fasttrack USB II ses kartını bu sebeple adaptör ile kullanırlar fakat yinede pc den usb aracılığı ile fazla enerji beklentisi olur ve elektrik sebebeinden ötürü sıkıntılar yinede oluşabilir. Mobil pre işte bunun içindir. Başarılı bir preamptır ve pc ye ektra yük getirmeden +48 i kendi içinde bitirir.

    Eğer sizde leptop uygulamalarında kullanmak için bir ses kartı düşünoyorsanız ve pc nin çok ileri teknoloji değilse Mobilpre tarzı bir ses kartı almanız şart. Fakat diğer uygulamalar ve Algoritma zenginliği, kalitesi için M Audio Fasttrack USB çok daha başarılıdır ses kartı olarak. Örnekleme daha geniştir. Yuvarlak hesaplama yapmaz.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

m audio fast track ile mobile pre arasındaki farklar, m audio mobilepre usb ii ile fast track arasındaki fark, mobilpre 2 ile fast track 2 arasında ne fark var, edirol ua25ex 5 1 desteklermi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Presonus ve Focusrite arasında kaldımPresonus ve Focusrite arasında kaldım

    iyi günler, bir kaç hafta sonra ses kartı alacağım. Presonus Audiobox 22vsl , Focusrite Scarlett 2i4 ya da Scarlett 8i6 arasında kaldım. aradığım şey preamp ve kayıt kalitesi. çok fazla girişe gerek yok önceliğim kaliteli kayıt. Bu aletler arasındaki farkları ve hangisinin benim için daha uygun olacağına yardım edin. Ekipmanımda mikrofon olarak Shure Sm57 var amfi olarak Peavey Valveking 112 kullanıyorum. Ürünlerin linkleri Presonus...
  2. Bu ses kartları arasında kaldım.Yardım lütfenBu ses kartları arasında kaldım.Yardım lütfen

    merhaba arkadaşlar ben elektronik müzik yapıcam rap değil monitör ve midi klavye konusunda karar kıldım ama ses kartında karar kılamadım Komplete Audio 6 M-Audio MobilePre USB II mydukkan.com :: M-Audio MobilePre USB II :: Ses Kartı M-Audio Fasttrack C600 mydukkan.com :: M-Audio Fasttrack C600 :: Ses Kartı M-Audio Fasttrack Ultra USB + PT SE mydukkan.com :: M-Audio Fasttrack Ultra USB + PT SE :: Ses Kartı...
  3. ses kartı seçerken yardım edermisinizses kartı seçerken yardım edermisiniz

    arkadaşlar hayırlı bayramlar olsun.ben kaç aylık emeğim koyarken yanılmak istemiyorum benim 375 lira ses kartına ayırdığım bütçem var fasttrack usb II istiyodum ama bu preamp olayını detaylı arastırdım ve 24bit 48khz diyor benim mic. Rode nt2a ayak uyduracak 24br 96khz daha iyi kalite yakalarsın gibi konular okudum win7 laptop kullanıyorum ondan usb olması gerek adobe au.3 yazılımım yardım eder misiniz?
  4. Bu Birkaçı Arasında KaldımBu Birkaçı Arasında Kaldım

    Merhabalar, müzikle uğraşmış birisiyim ve bu ara orga başlamak niyetindeyim.Yamaha e413,Casio CTK5000 modelleri arasında kaldım.CTK5000 in pek demosu yok olduğu kadarıyla,ses kalitesi e413 den geride duruyor,bilmem yanılıyor muyum?CTK5000 de de teknik özellikler fazla ve Mehmet Doğdu CTK 5000 için ritm ve sample ses çıkarmıştı bir süre önce,bu sesleri duyanınız ve deneyeniniz var mı?psr-e413 e Türk ritm ve enstrüman sesi yüklemek mümkün mü? ...
  5. Lıne 6 Ux2 ve M-Audio Fast Track Pro Tools Essantial Arasında Kaldım Yardım..Lıne 6 Ux2 ve M-Audio Fast Track Pro Tools Essantial Arasında Kaldım Yardım..

    Üstadlar ben bu iki ses kartı arasında kaldım.Görünüşe göre lıne 6 daha iyi gözüküo ancak benim tek korktuğum lıne 6 in bazı plug in leri desteklememesi mesela kontakt player ? sizce destekler mi?veya seçici olur mu? alıcağım hangi ses kartı ile rahat rahat plug inleri kullanırım.? yardımlarınız için şimdiden teşekürler..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi