Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır !

Bilgisayar ve Müzik içinde Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır ! konusu, Arkadaslar benim yaşadığım bölge kötü ama bu sene burdan gidicem yani eğitimim için imkanlar dolaysıyla ne bisey bulabiliyorum nede yardım ama donanim olarak çubuk mic var halim vahiy yani anlıyacanız ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır !


  1. #1
    Muharebe1998 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muharebe1998 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır !

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaslar benim yaşadığım bölge kötü ama bu sene burdan gidicem yani eğitimim için imkanlar dolaysıyla ne bisey bulabiliyorum nede yardım ama donanim olarak çubuk mic var halim vahiy yani anlıyacanız 3-4 aydan beri internetten arastırma yapıyorum ancak hiç bi noktada biseyler kapamadım daha çok kafam karıstı ne yapsam ne yapsam ! Bu çubuk mic ile neler yapılabilir neler yapsam benim yararıma hangi yazılım kullanim lütfen yardim edin

  2. #2
    hakikat1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikat1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır !

    çubuk mikle hiç bişey olmaz. senin 200, 300 lük ses kartına yine 200 300 lük mikrofona ihtiyacın olacak müziğide kendim yapmak isiyorum diyorsan 250 300 de midi klavye lazım. sen şimdi cubase5 veya başka müzik programını indir programıb mantığını anlamaya çalış sonrada donanımını yavaş yavaş alırsın.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Donanımlarım kötü ama re kadar ileriye taşır !
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Arabesk rap'ı ne kadar sevıyonuz veya ne kadar nefret edıyonuz..?Arabesk rap'ı ne kadar sevıyonuz veya ne kadar nefret edıyonuz..?

    evet arkadaslar sizce nasıl bı tarz dır bu milyonları acan arabesk rap tarzı ? Turkıyede en cok dinlenen arabesk rap tarzı sarkı hele genclerde. örnek:
  2. Keyfi Müzik Ailesi. Donanımlarım hakkında bilgi almak istiyorum?Keyfi Müzik Ailesi. Donanımlarım hakkında bilgi almak istiyorum?

    Roland UA-4FX ses kartım var.Samson C 01 mikrofon ve preamp kullanıorm Samson C-valve Tube MİC. sizce nasıl yeterli mi iyi midir?
  3. Çelik kadar dayanıklı jöle kadar yumuşak!Çelik kadar dayanıklı jöle kadar yumuşak!

    Bilim adamları karbon nanotüpler kullanarak hafif, esnek ve çelikten bile daha dayanıklı bir "aerojel" üretmeyi başardılar. Devami...
  4. Ne Kadar Para,o Kadar Uyku!Ne Kadar Para,o Kadar Uyku!

    Zenginsen uyu.. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi