Evet ben söylüyorum.

İşe yazımını geliştirmekle başlayabilirsin. Dilini ne kadar iyi bilir-kullanırsan, hangi tarzı yaparsan yap faydasını görürsün çünkü rap dediğimiz müzik türü, yazım sanatıyla en içli dışlı olan müzik türlerinden biri. Mesela ben şu yazdıklarını okurken zorlandım, eğer burada yazdığın gibi yazar, yazdığın gibi okursan insanlar da seni dinlerken zorlanabilirler.

Bu arada linki de yanlış vermişim dediğim gibi dinleyemiyordum, asıl demek istediğim parça buydu: Talos - Kanyaşı (Rapselans Mix) | Facebook o verdiğim farklı bir versiyonu.

Direkt olarak Sehabe'ye hırsız demedim ben. Yapanlar götürüyor işi dedim, tutulanlarla benzer işler yapanlar götürüyor dedim. Eğer konu çalıp çırpmak ise bu konuda en çok ekmek veren kapı piyasada "Melankolia" diye dolaşan, ama asıl tür olarak "Melankoli" olan türdür. Melankolia bir tarz yahut bir tür değil değil, Sago'nun müzik şirketinin adıdır. Melankolik türde en usta icracılarından biri olan Sagopa Kajmer'i taklit et götür malı. (ki kendisini kişiliğini son yıllarda hiç haz etmem, ama müzikal anlamda değerlendiriyorum şu an)

Bir diğeri, Arabesk rap'e gelince. O tarzın diğer rap müzik türlerinden ayrıştırılması lazım. Gansta, Crunk, Battle, Protest, Drama, Melankoli, Funny vs vs vs. bir yana, arabesk rap bir yana. Çünkü o daha farklı bir şey. O yüzden kalkıp da bana burada o şöyle bu böyle demeyin. Bırakın da bu müzik türünü yaklaşık 15senedir takip eden, 7-8 senedir de içinde olan biri olarak sizden daha iyi bileyim. Üzgünüm ama o konuda mütevazi olamayacağım. İsteyen ukala apoletini takabilir omzuma, gocunmam.

Bu arada Medusa'nın eski parçalarını çok severdim, kayıt kalitesinin çok kötü olmasına rağmen, APO diye hiç haz etmediğim bir arkadaşla girmiş olmasına rağmen "Yalvarırım" çok hoşuma giden bir parçaydı, bi dinleyin. Ama bu parçayı pek tutmadım doğrusu.

O parçada sorduğunun cevabı da şu, normal girdiği tondan daha üst bir tonda aynı kısmı girmiş, senin ince dediğin işte üst ton oluyor. Buna uygun reverb ve echo uygulaması ile bu sonuca ulaşabilirsin. Tam değerleri vermemi de bekleme, deneyerek bulabilirsin.
guzel sarkilariniz var, evet benim yazma seklim az kotu,ben zaten bilgim olmadigi icin buraya kayd oldum evet tskr ederim bilgileriniz icin