alt yapıların üstüne ses kaydı almak

Bilgisayar ve Müzik içinde alt yapıların üstüne ses kaydı almak konusu, slm arkadaşlar sizler sayesinde edindiğim alt yapı ların üstüne kendi ses kayıtlarımı almak istiyorum ama bir türlü düzen tutturamadim.. hangi malzemeleri almam gerekli... şu an elimde 200 tl var birde ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : TaLoS

Konu: alt yapıların üstüne ses kaydı almak


  1. #1
    the2050 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    the2050 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    Sponsorlu Bağlantılar


    slm arkadaşlar sizler sayesinde edindiğim alt yapıların üstüne kendi ses kayıtlarımı almak istiyorum ama bir türlü düzen tutturamadim..

    hangi malzemeleri almam gerekli... şu an elimde 200 tl var birde bilgisayarim...... yardimci olursaniz sevinirim...

    ilgilendiğiniz için çok tşk ler.. herkese hayırlı forumlar...

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    Bilgisayar+200 TL, çok az. Bütçeni arttırman lazım, en vasat mikrofonlar bile 400-500'den başlıyor. Ayrıca ses kartı,monitör,kulaklık,yazılım, vs. lazım.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    censib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    censib isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    idare eder şekliyle basit bir mic. direk ses kartına gir. kayıt proğ. 3-5 kanallı olsa yeter alt yapıyı bir kanala at diğer kanala oku mix yapıp kaydet.

  4. #4
    BinFerzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BinFerzan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    çok çok profesiyonel birşey istiyorsan 200 tl az fakat bir başlangıç veya sen azından sesini duyma vs . amaçlı 25 tl lik bir Mikrofon olabilir benim kullandığım PHILIPS SBC-MD150 kullanıyorum birde 10 tl lik bir kulaklık ile başlangıç yapabilirsin en azından sesini duyarsın. hatta 20 tl ye bile bir başlangıç mümkün ses kartın pc'deki olsun en azından bir başlangıç olur . merakın varsa cool edit'den ingilizce dersleri izle . ve normal bir kalite al . ama o studiodaki havayı yaratıcağım ayaklık pop filiter falan diyosan 1.000 tl çıkarman lazım .

  5. #5
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    ama o studiodaki havayı yaratıcağım ayaklık pop filiter falan diyosan 1.000 tl çıkarman lazım .
    Bu işlerden hiç anlamayan yeni başlayan biri için 1.000,00-TL de az. Sadece monitör o paraya zaten.

    200lira ile profesyonel düşünmeyeceksin, alacaksın bir USB kondenser Mikrofon, pc kulaklığı ile de mix yapacaksın (yaptığını sanacaksın) paylaşacaksın parçanı.

    Tabi bu dediğim Anadol kamyonet ile safariye çıkmak gibi bir şey. Sonuca dair çok da umutlanmamak gerek.
    sibiryali bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  6. #6
    the2050 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    the2050 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    çok tşk ler ustalar değerli yorumlarınız için... şimdi bana lazim olan malzemeler neler... ses kartı.. Mikrofon ve kulaklık mı bu üç tanesi olunca sorun çözülüyormu anladiğim kadariyla... o zaman bütçeyi biraz daha artirip kalite şeyler alayim.. 500 tl yeter umarim işimi görmek için.. yoksa o da mı az gelecek bilmiyorum ama... keşke olsada 100 bin tl felan adam gibi bir studyo kursak . inşallah zamanla oda olur ama .. şimdi çok yeni olduğum için ekipmanları çok çabuk eskitirim diye düşünüyorum o yüzden biraz az bütçeyle başlayip zamanla daha iyilerini almayi düşünüyorum.. (ayni araba sürmeye yeni başlarken biraz ucuz araba alirsinizya , zarar verirsem felan fazla üzülmeyim diye.. bende o mantikla gidiyor biraz garip oldu ama olsun ) .. umarim ne demek istediğimi anladiniz.. k.i.b Allah'a emanet olun.. herkese hayırlı ramazanlar...

  7. #7
    by_cog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    by_cog isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: alt yapıların üstüne ses kaydı almak

    peki arkadaşlar, bilgisayar vasıtasıyla alt yapı üzerine ses kaydı yapmak için tam olarak hangi işlemler gerekli... ben de the2050 arkadaş gibi bu konuya meraklı ama malumatı az olanlardanım ))


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

müzik üzerine ses kaydetme, altyapı üzerine ses kaydetme, müziğin üstüne ses kaydetme, müziğin üstüne ses kaydetme, müzik üstüne ses kayıt programı, müzik üzerine şarkı söyle programi, beat üzerine ses kaydetme, beat üzerine ses kaydı, şarkı üstüne ses kaydetme, müzik üzerine ses kaydetme programı, şarkı üzerine ses kaydı, müziğin üzerine ses kaydetme, şarkının üstüne ses kaydetme, müziğin üstüne ses kaydetme programı, müzik üstüne ses kaydetme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Çadırımın Üstüne ,  ya da Arabaya  taş  koydum İstek - Çadırımın Üstüne , ya da Arabaya taş koydum

    Arkadaşlar bu şarkılar sözsüz olarak bir öğretmen arkadaşıma lazım halk oyunları için elinde olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim Şimdiden teşekkürler.
  2. Yardım lütfen - alt yapıların üzerine şarkıyı söyleyerek nasıl kayıt oluşturabilirim?Yardım lütfen - alt yapıların üzerine şarkıyı söyleyerek nasıl kayıt oluşturabilirim?

    Arkadaslar ben daha yeni olduğum için bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Bu alt yapıların üzerine şarkıyı söyleyerek nasıl kayıt oluşturabilirim. Bir de şarkıların ton larını farklı bir karara göre ayarlamak için ne yapmak lazım bir program mı var. mesela parça atıyorum do kararında ama ben bunu re den söylemek istiyorum,anlatabiliyor muyum. Yani bana kısaca zamanınızın bir bölümünü ayırarak bilgilendirir misiniz kullanılan program...
  3. Bağlama Kaydı AlmakBağlama Kaydı Almak

    Arkadaşlar Bizim Bi Abimiz var yanık türkü sölüyor... bu abimiz video kaydıyla bağlama kaydı alıyor...artık profesyonel olup sesini ayrı bağlamayı ayrı kayda almak istiyor..yani beatı bağlamadan yapıp türkü söylüycek..bu iş için 850 tl bütçesi var.. bu iş için ne gerekli demiyceğim biliyorum ama sizinde fikrinizi almak isterim.. 1- ses kartı 2- condenser mikrofon ses kaydı için.. 3-mikrofon sehpası.. 4-bağlama ben bunlarla iş olur...
  4. üstüne kayıtüstüne kayıt

    arkadaşlar goldwawe ile kayıt yapıyom çok güzel oluyo ama söyle yapmak istiyorum ; İlk önce orgla altyapı yapcam sonca o kaydın üstüne saz çalcam sonra o kaydın üstüne okucam bunu hangi programla yapabiliriz nasıl yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorm..
  5. Cubase'de kaydı effectli almak nasıl olur ?Cubase'de kaydı effectli almak nasıl olur ?

    Cubase'de kaydı effectli almak nasıl olur ? Mesala ben mikrofondan konustuğumda kayıt almadan ses reverbli çıksın veya delaylı nasıl yapabilirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi