midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı?

Bilgisayar ve Müzik içinde midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı? konusu, 1. sorum; bende M-Audio Fasttrack II USB COMPEL | SES KARTLARI | M-AUDIO Fasttrack USB II ses kartı ses kartı var midi klavye almak istiyorum ama bu ses kartının midi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : MZSancaR

Konu: midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı?


  1. #1

    Standart midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı?

    Sponsorlu Bağlantılar


    1. sorum; bende M-Audio Fasttrack II USB COMPEL | SES KARTLARI | M-AUDIO Fasttrack USB II ses kartı ses kartı var midi klavye almak istiyorum ama bu ses kartının midi girişi yok. bir midi-usb çevirici yani böyle bişey alırsam MIDI USB Kabel | eBay işimi görür mü? yoksa ses kartını mı değiştirmem gerek önce? ya da usb den bağlanabilen bir midi klavye alırsam bu ses kartıyla uyumlu çalışır mı ve latency sorunu olur mu?

    2. sorum: bu ses kartının gördüğünüz gibi gitar girişi ufak..gitar kaydı yapmak için ayrıca bir jack filan mı lazım?

  2. #2
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı?

    Usb bağlantısı olan bir midi klavye alırsan sorun olmaması gerek. Lakin bu senin bilgisayarınla ilgili bir şey tabi ki. Sistemin yeterli değilse latency sorunu yapabilir. Gitar girişi standarttır bu kartın. Küçük değil. Onun için böyle bir sorunun da yok.
    70bpm bunu beğendi.

  3. #3
    70bpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    70bpm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: midi girişi olmayan bir ses kartı ile midi klavye kullanımı?

    Benim kartımın midi giriş çıkışı var ama klavyemin yok,USB ile bağlıyorum yani genede geçikme sorunu yok ama MZSancaR haklı bu bilgisayardan bilgisayarada değişebilir.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

midi klavye girişli ses kartı, rode nt2a mikrofonu midi girişli ses kartına nasıl bağlarım, midi girişi olmayan ses kartı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Alınır ses kartı,mikrofon,midi klavyeAlınır ses kartı,mikrofon,midi klavye

    İStanbul içi Ses kartı,Mikrofon ve Midi Klavye arıyorum Mikrofon;Rode nt1a,nt2a,nt1000 Ses kartı ; Herhangi profesyonel bi ses kartı olabilir. Midi klavye ; 61 tuşlu olmak şartıyla axiom,keyrig,keystation NOT : Ürünlerin garantisi olmalıdır,fiyat makul olmalıdır ve İstanbul içi elden alabileceğim kişiler benimle irtibata geçsin lütfen. Sattığınız ürünün fiyatını ve garantisi var mı ? yok mu ? tüm gerekli bilgileri e-maile...
  2. Midi Klavye ve Ses Kartı YARDIM ??Midi Klavye ve Ses Kartı YARDIM ??

    Arkadaşlar midi klavye almayı düşünüyorum.Bunun yanında birde ses kartı.Ses kartını gecikme ihtimaline karşı alacağım.Fakat aklıma takılan birkaç soru oldu.Midi klavyeyi ses kartı üzerinden mi PC'ye bağlamam gerekiyor.Alacağım ses kartında midi girişi yok.Direkt PC'ye bağlarsam ses kartı işlevini nasıl yapacak bunu merak ediyorum.Gecikme olmaması için klavyeyi ses kartına takmam gerekiyor mu??
  3. Ses kartı,midi klavye bağlantısı?Ses kartı,midi klavye bağlantısı?

    Merhaba arkadaşlar Elimde Sinn7 Kommmodor49 midi klavye ve edirol ua-1ex ses kartı var.Bu midi klavye usb ile pc ye bağlıyorum fakat bir videoda midi klavye hem usb ile biligisayara hem de edirol ua-1ex ses kartına bağlanmış.Bu şekilde bağlamanın bir yararı (latency azaltmak gibi..)var mıdır?Eğer var ise bu kabloyu nerden bulabilirim? Sinn7 Kommodor 49-http://www.sinn7.com/product_info.php/info/p33_Kommodor-49.html Midi klavyemin arkasında...
  4. ank.Satılık midi klavye ve ses kartı.ank.Satılık midi klavye ve ses kartı.

    Arkadaşlar klavyenin tek sorunu vardır bir tuşesinin üzerinde sigara yanığı vardır fiyat 150 tl dir kutusu ve kutu içeriği tamdır..Ankara içi olması daha iyi olur lakin şehir dışınada sorunsuzca kargolarım. 2.JPG - 360 x 480 | Your Free Image Upload Service | Ressim@Net 1.JPG - 640 x 480 | Your Free Image Upload Service | Ressim@Net 5 aylık m-audio 24 96 ses kartı pazarık sünettir makul tekliflere açığım.istediğim fiyat 150 tldir.
  5. Fl Studio sahne midi klavye kullanımıFl Studio sahne midi klavye kullanımı

    İyi günler ben bu konularda biraz yeniyim.Kendim klavye çalıyorum.Kendi çapımda FL kullanabiliyorum.Öncelikle sorum FL Studio yu sahne de kullanmak için ses kartı vb. cihazlara gereksinimim var mı? Bir de cubase kullanan arkadaşlar varsa hangisinden daha iyi verim alabilirim FL? - Cubase? Şimdiden teşekkürler :)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi