Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş

Bilgisayar ve Müzik içinde Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş konusu, Her dinlediğimde hayret ediyorum.Bu müziklerin basını tizini bilmem nesini kesip kendi müziklerini nasıl ekliyorlar çok merak ediyorum.Var mı böyle bi' program yav.Bizde kullanak arkadaş. https://soundcloud.com/tdsmix/can-sezgin-tdsmix-2...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş


  1. #1
    legolas3077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    legolas3077 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş

    Sponsorlu Bağlantılar


    Her dinlediğimde hayret ediyorum.Bu müziklerin basını tizini bilmem nesini kesip kendi müziklerini nasıl ekliyorlar çok merak ediyorum.Var mı böyle bi' program yav.Bizde kullanak arkadaş.

    https://soundcloud.com/tdsmix/can-sezgin-tdsmix-2

  2. #2
    bymyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bymyS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş

    Kardeşim ben yaparım ama sen yapabilirmisin bilmem. Bir çok programla yapılır bu iş. fl stüdio başta gelir ve ableton live'de yapmak mümkün.

  3. #3
    legolas3077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    legolas3077 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş

    Ben zaten Fl ile Ableton Live kullanıyorum ama verdiğim linkteki müziği dinlediysen eğer şarkıların herşeyini tamamiyle değiştiriyorlar.İşte bende bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum.Eğer bu konuda bilgin varsa benimle paylaşırsan memnun olurum.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Bunu Nasıl Yapıyorlar Arkadaş
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Fl studio'da bunu nasıl yapıcamFl studio'da bunu nasıl yapıcam

    Bu görüntüyü bir videodan aldım
  2. Bunu efekti nasıl yaparımBunu efekti nasıl yaparım

    Şarkının 53. saniyesinde waovv dediği efekt ve sonrasında gelen p sesinin tekrarını nasıl yaparım I'm Back by Javele Cartel aka J-Five - YouTube
  3. Arkadaşlar sazda arabeks parçalarda ritim kaçırıyorum bunu nasıl önlerim acaba?Arkadaşlar sazda arabeks parçalarda ritim kaçırıyorum bunu nasıl önlerim acaba?

    ÖNCELİKLE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ----- Arkadaşlar örneğin türkülerden Yeşil Başlı gövel ördek sözlerini filan tamamıyla biliyorum sazda çalıyorum ama darbukayla arkadaşlarla çaldığımız zaman ritim kaçırıyorum bunu nasıl engelliye bilirim önerileriniz ne olur? Metronom filanda denedim ama birtürlü düzeltemiyorum...Yardımcı olursanız sevinirim
  4. MEDELİ mc780 içine Türk ritimi atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?MEDELİ mc780 içine Türk ritimi atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

    merhaba ben yeni bir org aldım MEDELİ mc780 ama içine Türk ritimi atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum !!!
  5. 2 tane g1000 ıntrolu ritım var bunu pa55 nasıl cevırırm?2 tane g1000 ıntrolu ritım var bunu pa55 nasıl cevırırm?

    sevgılı arkadaslar elimde ıkıtane rolandan kalma sevgılı halıt hcmın ritmi var bunu pa55tr ye nasıl cevrırım style works 2000 le cevırıyorum eksık oluyor yarıda kesılıyor ıntrosu cok ugrasdım olmadı anlayan arkadaslar bır el atarsa sevınırım tesekurler (burdan) Dosya.tc - Ücretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi