C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

Bilgisayar ve Müzik içinde C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım! konusu, Arkadaşlar home studio kurmak için hevesle c1 Mikrofon ve FCA202 ses kartı aldım tabii cahillikten c1'in XLR girişli olduğunu bilmiyordum ama daha önce araştırdım.Ses kartıyla bağlanabileceğini görmüştüm.Şimdi XLR giriş için ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!


  1. #1
    ennefya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ennefya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar home studio kurmak için hevesle c1 Mikrofon ve FCA202 ses kartı aldım tabii cahillikten c1'in XLR girişli olduğunu bilmiyordum ama daha önce araştırdım.Ses kartıyla bağlanabileceğini görmüştüm.Şimdi XLR giriş için kablo alsam bağlayacak yer yok illa mixer mi alayım veya pre-amp mı? Veya başka yöntemler var mı yardımlarınızı bekliyorum.

  2. #2
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

    Ses kartının phantom power özelliği yoksa ki yok gibi duruyor. O mikrofonu çalıştırmak için preamp alman lazım. Kabloyla falan o iş olmaz. Tek sorunun giriş yeri değil, phantom power denilen ekstradan güç. Yine de phantom power denen özelliğin kartında olup olmadığına dikkat et. Emin ol, sonra preamp al. Kolay gelsin.

  3. #3
    ennefya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ennefya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

    ses kartında +48W phantom power yok mixer alarak halletmeyi düşünüyum Behringer XENYX 502 'de +48 Phantom Power özelliği var mı?

  4. #4
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: C1 Mikrofon ve Behringer FCA202 Aldım Yardım!

    Ucuz mixerleri kayıt zincirine dahil ettiğinde dip ses verir. Preamp almak daha mantıklı. Yine de o mixeri almak istiyorsan sistemin çalışır.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

keyfımuzık home studyo ıcın behrınger c1, behringer fca202 en ucuz
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Behringer xenyx 1002 Mixer ve Behringer b1 Mikrofon aldım, nasıl bağlayacağım?Behringer xenyx 1002 Mixer ve Behringer b1 Mikrofon aldım, nasıl bağlayacağım?

    Değerli dostlar ben Behringer xenyx 1002 Mixer ve Behringer b1 Mikrofon aldım . Halbu ki bilgisayara bağlama konusunda hiç birşey bilmiyorum . Yapmak istediğim şey ses kartı alana kadar ( Gelecek ayın 10'unda) Bir kaç kayıt almak . Bilgisayara bu ekipmanları kayıt için nasıl bağlayabilirim ? Şimdiden Teşekkürler ..
  2. Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)Md İstek (Yeni Mikrofon Aldım Bu Md Ye Çok İhityacım Var Lütfen Yardım)

    Merhaba.Ayna Adı Konmuş Ayrılığın - Dur Biraz şarkılarının md si varmı acaba yada yapabilirmisiniz rica etsem ? Bana gerçekten çok lazım şimdiden çok teşekkür ederim.
  3. F-CONTROL AUDIO FCA202 Bilgisayara Kurarken Problem Yaşıyorum.!!! Acilen YardımF-CONTROL AUDIO FCA202 Bilgisayara Kurarken Problem Yaşıyorum.!!! Acilen Yardım

    İyigünler arkadaslar fca202 ses kartım var bilgsyrma bağlıyorum aygıt usb tanımadı dıyor driver yüklüyor yuklerken tam sonuna geldhnde bir sorun hata uyarısı veriyor silip tekarardan yükleyiniz diyor tekrardan yüklüyorum anyı sorunu gene alıyorum yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. ulaşabilirsiniz.
  4. Satılık Behringer Fca202 SES KARTI VE 802 MİXER SATILDI - Satılık Behringer Fca202 SES KARTI VE 802 MİXER

    SATILDI! Satılık Behringer XENYX 802 MİXER ve Behringer "FCA202" Firewire SES KARTI Arkadaşlar Cihazlar sıfır alınmıştır ilk sahibi olmakla birlikte kesinlikle hiçbir şikayetim yoktur. Kayıt işlerini bıraktığım için cihazları satıyorum. istanbul Bağcılardayım dileyen gelip kontrol edebilir. Bu konuda hassas davranıyorum. 2 cihazın fiyatı 480 tl'dir. Son Fiyattır. Lütfen ciddi alıcılar müraacat etsin. Gsm : 05****
  5. Satılık Dış Ses kartı Behringer FCA202 F-Control Audio firew...Satılık Dış Ses kartı Behringer FCA202 F-Control Audio firew...

    Evet arkadaslar Behringer Fca202 F-control satılıktır ilgilenenler Tuqaydurukan06@hotmail.com ulassınlar.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi