ev stüdyosu kurmak (küçük çaplı)

Bilgisayar ve Müzik içinde ev stüdyosu kurmak (küçük çaplı) konusu, Öncelikle merhaba forumda yeniyim. 1 -1.5 senedir rap müzikle uğraşıyorum. Kayıtları hep başka stüdyolarda almıştım. Ancak artık her seferinde para vermekten bıktım ve küçük çaplı bir ev stüdyosu kurmaya karar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: ev stüdyosu kurmak (küçük çaplı)


  1. #1
    dewturk12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dewturk12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    ev stüdyosu kurmak (küçük çaplı)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Öncelikle merhaba forumda yeniyim. 1 -1.5 senedir rap müzikle uğraşıyorum. Kayıtları hep başka stüdyolarda almıştım. Ancak artık her seferinde para vermekten bıktım ve küçük çaplı bir ev stüdyosu kurmaya karar verdim. Yazılımsal olarak yani mix&Mastering baya bilgim var ancak donanım olarak pek fazla bilgim yok. Bütçem 750-900 arası bütçem var ama ne almam gerektiğinde pek fazla bilgim yok. Bildiğim kadarıyla Mikrofon + ses kartı ve bir mixere ihtiyacım var. Bu bütçe ile en iyi neler önerebilirsin yardımlarınız bekliyorum.

  2. #2
    dewturk12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dewturk12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: ev stüdyosu kurmak (küçük çaplı)

    G.Master DD-032B ayaklık 50 TL

    M-Audio M-Track ses kartı 420

    Behringer B1 Mikrofon 400

    Standart Pop Filter 50 TL

    Behringer HPM-1000 Kulaklık 40 TL

    Biraz araştırmadan sonra bunları almaya karar verdim yorum yapıp yol gösterirseniz sevinirim.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

küçük çaplı stüdyo
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Home Studio (Ev Stüdyosu) Kurmak İstiyorum.Home Studio (Ev Stüdyosu) Kurmak İstiyorum.

    Arkadaşlar ev stüdyosu kurmak istiyorum. Referans monitörleri almayacağım. Mikrofon, ses kartı vs. araçları en uygun fiyata almak istiyorum. Bunun için yardıma ihtiyacım var. Türkçe rap yapıcam. Fazla bütçem yok, en fazla 300 TL, zorlarsam 350 TL. Yardım ederseniz sevinirim.
  2. Hesaplı bir ev stüdyosu kurmak için ekipman önerisi lazım acill!!Hesaplı bir ev stüdyosu kurmak için ekipman önerisi lazım acill!!

    Merhaba arkadaşlar, ben henüz kayıt konusunda yeniyim Hangi ekipman işimi görür bilmiyorum M-Audio Oxygen 49 V3 klavye aldım. Bunun çalarken aksamaması için düzgün bi ses kartı almam lazım Bi de mikrofon önerirseniz süper olur Akustik gitar çalıyorum Daha çok akustik kayıt alacağım, aklıma gelenleri düzgün kaydetmek için Bi de dizi müziği işi geldi onu midiyle yapacağım da Şimdilik 1000 tl gibi düşük bi bütçem var. Neler önerirsiniz?
  3. Ev stüdyosuEv stüdyosu

    Arkadaşlar 750 TL bütçem var ve şimdilik beni idare edecek. Mikrofon-ses kartı-kablolar-pop filtre vs alacağım. Bulunduğum odada herhangibir ses yalıtımı gibi birşey yok. Amatör kayıtlar alacağım. Hiç bir enstrüman kullanmıyorum. Sadece vokal alacağım. cardioid bir mikrofon almayı düşünüyorum çünkü yalıtıma yatırım yapmayı düşünmüyorum.
  4. Ev Stüdyosu Kurmak İstiyorumEv Stüdyosu Kurmak İstiyorum

    Rap müzikle uğraşıyorum ve de evime kayıt alabileceğim küçük bişeyler kurmak istiyorum.Stüdyo kurma,kayıt alma vs gibi konularda hiç tecrübem yok.Amatör bi dönem için nasıl bir sistemle başlamalıyım ve de uğraştığım müzikle ilgili neler bana lazım?Düşük veya orta maliyetle biraz da kaliteli bişeyler kurmam mümkün mü?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi