Programların Orjinal ve *****li Halleri

Bilgisayar ve Müzik içinde Programların Orjinal ve *****li Halleri konusu, Merhaba. İnternetten indirip kurduktan sonra c-rack yaptığımız müzik yazılımlarıyla. Para verip orjinalini aldıklarımızın arasında ne gibi farklar vardır? sahte olan kaliteyimi öldürür. nekadar c-rack yapsakta import, export ayarları demolarındaki gibi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Programların Orjinal ve *****li Halleri


  1. #1
    duluble - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    duluble isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Programların Orjinal ve *****li Halleri

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba. İnternetten indirip kurduktan sonra c-rack yaptığımız müzik yazılımlarıyla. Para verip orjinalini aldıklarımızın arasında ne gibi farklar vardır? sahte olan kaliteyimi öldürür. nekadar c-rack yapsakta import, export ayarları demolarındaki gibi kısıtlımı kalır. bunlara örnek; çoğu sitelerde (logaritma ve algoritmalar)dan bahsediliyor böyle bişey varmış. para vermeden kurduğumuz programların logaritma ve algoritmaları demoya göre uyarlı ve orjinaliyle kalite bağbında işleyiş bağbında her konuda asla birebir olmazmış. bu Doğrumudur?

  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Programların Orjinal ve *****li Halleri

    Kopya yazılımların en büyük riski güncelleme alamadığı için stabilite konusunda zaaf göstermesidir. Bir de her kaynağa güvenip yazılım indirmek de virüs vb. konusunda risk içerebilir. Onun haricinde örnek vermek gerekirse cubase orjinal 5.1.2 sürümündeyken nasıl çalışırsa air team de aynı çalışır, algoritmayla vs. alakası yok sadece yazılımınızı geliştiremez yani 5.5.2'ye kadar olan güncellemeleri alamazsınız.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Programların Orjinal ve *****li Halleri
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. 10  Tane Orjinal10 Tane Orjinal

    sevdiğim şarkıları bir arada topladım
  2. Orjinal Cubase ile orjinal olmayan vst ve plugin kullanımı?Orjinal Cubase ile orjinal olmayan vst ve plugin kullanımı?

    Merhaba, Orjinal Cubase (lisanslı ve dongle lı) ile kırılmış versiyon vst ve pluginler kullanılabiliyor mu? Stabil çalışmama ve projelerin uçması gibi sorunlar ,ayrıca Cubase 7 nin de yeni mixer i ve kullanılabilirliği nedeniyle de orjinal Cubase almayı düşünüyorum fakat kullandığım vstlerin tamamı orjinal değil,bütçe açısından da tamamının orjinal olması mümkün değil. Eğer bilen ya da denemiş olan varsa lisanslı Cubase üzerindeki...
  3. Zuhal Olcay'in halleriZuhal Olcay'in halleri

    Kuruçeşme Arena'da dün akşam gerçekleşen konserde Zuhal Olcay'ın değişik halleri sahneye yansıdı. Devamı...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi