E-Türkiye’nin Size İhtiyacı Var.

Cafe Sohbet Keyfi içinde E-Türkiye’nin Size İhtiyacı Var. konusu, İnternette web tabanlı oyunlar oynuyorsanız henüz tanışmamış olan arkadaşlarımıza eRepublik (Yeni Dünya) adlı oyunu tanıtayım. E-Republik web tabanlı bir oyundur. E-Republik bütün ülkeleri içinde bulundurmasa da dünya ülkelerinin %70’inin şuan ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: E-Türkiye’nin Size İhtiyacı Var.


  1. #1

    E-Türkiye’nin Size İhtiyacı Var.

    Sponsorlu Bağlantılar


    İnternette web tabanlı oyunlar oynuyorsanız henüz tanışmamış olan arkadaşlarımıza eRepublik (Yeni Dünya) adlı oyunu tanıtayım.

    E-Republik web tabanlı bir oyundur. E-Republik bütün ülkeleri içinde bulundurmasa da dünya ülkelerinin %70’inin şuan aktif olarak açık bulunmaktadır. Her ülkenin kendi sınırları ve kendine ait para birimleri vardır.( Örnek: Türkiye’nin Para Birimi TRY’dır. ). Oyun içindeki savaşlar nedeni ile bazı ülkelerin sınırları değişmiş durumda. Mesela bir süre öncesine kadar var olan yunanistanı tamamen almış bulunmaktayız. Bezer şekilde israili de işgal edip küçük bir bölgede yaşamalarına izin verdik.

    eRepublik Genel Özellikler

    1. E-Republik’te gerçek hayatta olduğu gibi bir vatandaş olarak katılıyorsunuz.

    2. İşçi olarak başladığınız oyunda, şirketler kurabilir bu şirketlerde işçiler çalıştırabilir onlara maaşlarını siz ödeyebilirsiniz. Buy şirketler Silah, Yemek, Hediye, Ev, Hastane, Benzin, Odun, Elmas şirketleri olabilir.

    3. Kendi siyasi görüşünüze uygun partiler olacaktır. Olmazsada kendi partiniz kurabilir sizin düşüncenizi taşıyan arkadaşlarınızla iktidara gelip ülkeyi yönetebilirsiniz.

    4. Ülkeler arasındaki isyanlara ve savaşlara katılabilirsiniz. Yeterli paranız olursa isyanı sizde başlatabilirsiniz.

    5. Oyun şu an ingilizce olsada oyundaki arkadaşlar tarafında Türkçe script geliştirilmiştir. Ayrıca admine baskı çalışmalarımız devam etmekte Türkçe dil destegi için.

    Oyundaki son durum ise şöyle. Oyunda gerçek hayatta oldugu gibi ülkeler arası ortak savunma ve saldırı birlikleri oluşturulmakta. Biz ülke olarak PEACE üyesiyiz, diger oluşum ise ATLANTİS. Yakın gelecekte bir tehlike olmasada bir süre sonra sıra E-Türkiye’ye gelecektir. Oyunda şu an 60 Bine yakın kullanıcı var. E-Türkiye’nin nüfusu 1668 olmasına ragmen bir süredir diğer ülkelerde yeni kişilerin oyuna katılması nedeniyle sayımız kritik sınırdadır…

    Bundan önce hepimizin bildigi Travianı oynuyordum. E-Republik travian gibi bir şey değil. Travianda online olma zorunlulugu var bunda yok. Günde 3 dakikanızı ayırarak o gün yapmanız gereken görevleri bitirebilirsiniz.

    Ben oyuna katılmak istiyorum diyen arkadaşlar isterseniz eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game sayfasındaki yeşil BECOME A CITIZEN yazısına tıklayarak üye olabilirsiniz. İsteyene davetiye de yollayabilirim. Davetiye isteyen arkadaşlar *** adresine yazarlarsa hemen gönderirim. Son olarak oyunda 24 saat açık msn grubumuz var takıldıgınız herşeye anında cevap verecek arkadaşlar bulabilirsiniz.

    Oyundaki nickim mkiziltoprak arkadaş listenize eklerseniz birbirimizden haberdar oluruz. Hepinizi bekliyoruz…
    Konu admin tarafından (12 Ara 2008 Saat 00:05 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: msn yasaktır


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ırak a nasıl hedıye yollayabılırım
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. En ince Full HD Türkiye’de...En ince Full HD Türkiye’de...

    Sharp Aquos Slim-Line X20 Devami...
  2. Türkiye’yi kliple tanıtacakTürkiye’yi kliple tanıtacak

    Türkiye'nin gönüllü tanıtım elçisi oluyor Haberin Devamı...
  3. WHO’dan Türkiye’ye kolera uyarısıWHO’dan Türkiye’ye kolera uyarısı

    WHO, Irak’a komşu ülkelerin kolera salgınına hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi Devami...
  4. WHO’dan Türkiye’ye kolera uyarısıWHO’dan Türkiye’ye kolera uyarısı

    WHO, Irak’a komşu ülkelerin kolera salgınına hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi Devami...
  5. A380 Türkiye’ye inemeyecekA380 Türkiye’ye inemeyecek

    Uzmanlar A380’in teknik olarak hiçbir havalimanımıza inemeyeceğini söylüyor Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi