Güvenlik Programları Arşivi

Cafe Sohbet Keyfi içinde Güvenlik Programları Arşivi konusu, ESET’in en çok bilinen ürünü olan NOD32, endüstri standartlarını yeniden tanımladı ve lider antivirüs yazılımı test kurumları tarafından ciddi beğeni gördü. Bu program virüslere, solucanlara, Truva atlarına, casus yazılımlara ve ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Güvenlik Programları Arşivi


  1. #1
    piyanistkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    piyanistkemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Güvenlik Programları Arşivi

    Sponsorlu Bağlantılar



    ESET’in en çok bilinen ürünü olan NOD32, endüstri standartlarını yeniden tanımladı ve lider antivirüs yazılımı test kurumları tarafından ciddi beğeni gördü. Bu program virüslere, solucanlara, Truva atlarına, casus yazılımlara ve bilgisayar korsanlarına karşı entegre ve gerçek zamanlı koruma sağlamaktadır.


    Password:
    www.dostlar-board.com


    Spyware Terminator 2.0.1.224


    Spyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi birçok özelliğe sahiptir.

    Spyware Terminator, tamamen ücretsiz olması, internet üzerinden otomatik güncelleme imkanı sunması, belirli zamanlarda güvenlik taraması yapabilmesi ve bir antivirüs görevini de yerine getirebilmesiyle diğer ücretli güvenlik yazılımlardan bir adım önde olduğunu gösteriyor.

    Yazılımın Genel Özellikleri
    100% Ücretsiz Gerçek Zamanlı Koruma
    Etkin "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditleri kaldırma özelliğine sahiptir.

    Güvenilir Karantina
    Tarama sırasında şüpheli dosyalar tespit edildiğinde karantinaya alınır. Spyware Terminator bu tip dosyaların çalışarak bilgisayarınıza daha fazla zarar vermesini önler. Siz sürekli şüpheli dosyaları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

    Kolay Kullanım
    Spyware Terminator, her seviyedeki bilgisayar kullanıcısının casus yazılımları tespit edip eleyebilmesine izin verir. Eğer siz bir programı yanlışlıkla kaldırdıysanız, kolayca geri dönüş yapabilirsiniz.

    Elle Yapılan & Zamanlanmış Tarama
    Bilgisayarınızı elle veya zamanlanmış taramaya tabi tutabilirsiniz. Tarama işlemi devam ederken isterseniz arkaplanda diğer işlerinizi yapabilirsiniz.

    Otomatik Güncelleme
    Spyware Terminator, internetten son güncellemeleri otomatik olarak innDirir. Bu sayede bilgisayarınız için etkili bir koruma sağlar.




    Panda Internet Security 2008 tüm bilgisayar kullanıcıları için tam bir koruma sağlıyor.
    Her tür saldırı ve spyware için tam bir koruma sağlayan program e-mail koruma, phishing koruması ve tam koruma çözümleri ile paylaşımda.




    Avira AntiVir Personal Edition Classic ücretsiz bir kişisel sistem güvenlik yazılımıdır. 7 numaralı sürümü ile bünyesine çok iyi özellikler ekleyerek daha başarılı bir yazılım haline gelmiştir. Zararlıları algılama ve sistemden temizleme konusunda en az ücretli rakipleri kadar başarılıdır.Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olarak tabir edilen ve sizin denetiminiz dışında aramalar yaparak kabarık faturalarla karşılaşmanıza neden olan dialerlara, arkakapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özelliikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir.
    (Windows İçindir)




    AVG Anti-Spyware internet üzerinden yayılan yeni kuşak saldırılara verimli çözümler getirebilen bir AntiSpyware yazılımıdır. Casus yazılımlara, reklam yazılımlarına, truva atlarına, numara çeviricilere, klavye kayıtlarını tutan araçlara ve solucanlara karşı verilerinizi ve gizlilik güvenliğinizi sağlamaktadır. Mevcut koruma kalkanları ile sisteminizin her yerini denetim altında tutmaktadır. İnternet üzerinden veritabanı güncellemesi ile yeni tehditlere de hazırdır. Sistem üzerinde çalışan uygulamaları da analiz ederek bu uygulamaların herhangi bir zararlı tarafından kullanılmasına izin vermemektedir. (***** İçindedir)


  2. #2
    tnevel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tnevel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: Güvenlik Programları Arşivi

    kemal abi nod32 yi indiiriyorum teşekürler


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Güvenlik Programları Arşivi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. XP için IE'de güvenlik açığı uyarısıXP için IE'de güvenlik açığı uyarısı

    Amerikan bilişim devi Microsoft, tarayıcısı Internet Explorer'da (IE) yeni bir güvenlik açığı tespit edildiğini, bu açığın sadece Windows XP işletim sistemi için risk oluşturduğunu açıkladı. Devami...
  2. 3G güvenlik amacıyla nasıl kullanılır?3G güvenlik amacıyla nasıl kullanılır?

    3G'nin sağladığı hızlı internet ve görüntülü görüşme imkanları ile iş yerleri ve evlerde bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüler cep telefonundan izlenebiliyor. Devami...
  3. Netbook'lara özel güvenlikNetbook'lara özel güvenlik

    Netbook'ların internet tehditlerine karşı kapsamlı korunmasını sağlayacak "Kaspersky Internet Security 2009 for Ultra-Portables" kullanıcıların hizmetine sunuldu. Devami...
  4. Japonya'dan 'güvenlik robotları'Japonya'dan 'güvenlik robotları'

    Bu robotlarla aranan kişiler daha kolay ve çabuk tanınabilecek. Devami...
  5. Otomobillerde güvenlik artıyor ama..Otomobillerde güvenlik artıyor ama..

    Otomobilde güvenlik de artıyor, hırsızların yöntemleri de... Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi