kullanımı çok kolay klavye önerisi

Cafe Sohbet Keyfi içinde kullanımı çok kolay klavye önerisi konusu, Sevgili forum üyeleri, başlık biraz saçma gibi gelecek ama okuyun lütfen. Evde amatör bir home studiom var. Ekipmanlarım bir amatör için yeterli. M audio fasttrack pro ses kartı, Yamaha monitörler,behringer ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: kullanımı çok kolay klavye önerisi


  1. #1
    smoker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    smoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart kullanımı çok kolay klavye önerisi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Sevgili forum üyeleri, başlık biraz saçma gibi gelecek ama okuyun lütfen.
    Evde amatör bir home studiom var. Ekipmanlarım bir amatör için yeterli. M audio fasttrack pro ses kartı, Yamaha monitörler,behringer b1 ve shure Mikrofon, m audio axiom 49 midi klavye.
    Kayıtta gayet güzel işimi görüyor ama canlı da çalmak istiyorum. Eskiden sol elim iyiydi arpej ile piyano stilinde çalardım, aynı zamanda basçıydım.
    Fakat geçirdiğim bir kaza sonucu sol elimin sadece 2 parmağını kullanabiliyorum. serçe ve yüzük parmak, biraz da baş parmak.
    Bu sebeple tek tuşla akor basabilecek kullanımı kolay bir klavye gerekiyor bana. Siz de taktir edersiniz ki eski bir Müzisyen için (15 yıllık müzik geçmişim var) canlı çalamamak büyük azap.
    Kendimi bu konuda yetiştirmem için neler önerirsiniz? Ve nasıl bir klavye almam gerekir.

    Sevgiler.

  2. #2
    smoker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    smoker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: kullanımı çok kolay klavye önerisi

    Neredeyse 1 ay geçti hiç bir fikri olan yok mu


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

yamaha b1 piyano kullananlar, behringer b1 pro öneri, fl studio midi klavye önerisi, m audio midi klavye kullanımı, sahnede kullanmak için klavye önerisi, klavye sorunu canlı anlatım, amatör kılavye kullanımı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Midi Klavye önerisiMidi Klavye önerisi

    Selamlar. Beatlerimi yapmak için midi klavye önerisi istiyorum. 400tl ye kadar çıkabilirim. Şunu gözüme kestirdim COMPEL | KLAVYELER | M-AUDIO Keystation 61es
  2. Yeni başlayan için klavye önerisi ?Yeni başlayan için klavye önerisi ?

    Öncelikler selamlar.Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.Ben klavyeye yeni başlıyacağım da bana önerebileceğiniz klavye varmı ? fiyat olarak 1000 liraya kadar düşünüyorum.Teşekkürler.
  3. Fl Studio sahne midi klavye kullanımıFl Studio sahne midi klavye kullanımı

    İyi günler ben bu konularda biraz yeniyim.Kendim klavye çalıyorum.Kendi çapımda FL kullanabiliyorum.Öncelikle sorum FL Studio yu sahne de kullanmak için ses kartı vb. cihazlara gereksinimim var mı? Bir de cubase kullanan arkadaşlar varsa hangisinden daha iyi verim alabilirim FL? - Cubase? Şimdiden teşekkürler :)
  4. klavye önerisi lutfennnnklavye önerisi lutfennnn

    Merhaba Arkadaşlar, Ben piyanoya yakin ses verebilen ve midi klavye olarak da kullanabileceğim bir org almak istiyorum. Sadece midi klavye almak istemedim çünkü aleti pc ye bağlı olmadığı zamanlarda da çalabilmek istiyorum. Bütçem de max 500-600 TL civarı. Deneyimli arkadaşlar, önerebileceğiniz markaları ve modelleri yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi