Litvanya gezimden notlar..

Cafe Sohbet Keyfi içinde Litvanya gezimden notlar.. konusu, Kardeşlerim öncelikle mübarek miraç gecenizi tebrik eder, hakkınızda hayırlara vesile olmasını dilerim. Daha önce de konuşmuştuk, Litvanyaya gidiyordum. Bu herif bunu neden anlatıyor diyeceksiniz ki hemen özetlemek istiyorum. Orda kaldığım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi3Beğeni

Konu: Litvanya gezimden notlar..


  1. #1
    Başkan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başkan78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Litvanya gezimden notlar..

    Sponsorlu Bağlantılar


    Kardeşlerim öncelikle mübarek miraç gecenizi tebrik eder, hakkınızda hayırlara vesile olmasını dilerim. Daha önce de konuşmuştuk, Litvanyaya gidiyordum. Bu herif bunu neden anlatıyor diyeceksiniz ki hemen özetlemek istiyorum. Orda kaldığım 6 günlük süre zarfında TÜRKİYEMİ özledim, memleketimizi, insanımızın sıcakkanlılığını dilini havasını suyunu taşını toprağını vs vs vs. Çünkü Ülkemizin taşı toprağı altın, bunu anlamak icin 1 haftalık ayrılık bile yetiyor. Neyse, bize gezdirilen bir yer vardı. Link vermiyorum ama Google'da " Trakai Castle " diye aratırsanız görürsünüz ; bir şato. İçeride gezerken büyük bir köşede bir imam mankeni, üzerinde cübbesi. Yanında iki tane bayan manken. Üzerlerinde tarihimize ait kıyafetler. Başörtüleri. Ve en can alıcı nokta büyükçe bir Kur'an i Kerim kitabı. Sorduğumda ise " Sizin büyüklerinizden kalanlar " cevabını aldım rehberimizden. Atalarımızı kastedyordu.
    Velhasıl, gördüğüm tüm tarih dersleri bir yana, o manzara bir yana. Gelgelelim ülkemiz üzerine oynanan bir çok oyun var ve kardeş kardeş kırdırılıyor. Memleketimizin sonu hayrolsun inşAllah.

    This is American Games
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi Litvanya gezimden notlar..-dscf2694.jpg   Litvanya gezimden notlar..-dscf2693.jpg   Litvanya gezimden notlar..-dscf2691.jpg  
    idhrofila, B-Project ve MZSancaR bunu beğendi.

  2. #2
    MakeMusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MakeMusic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Litvanya gezimden notlar..

    tesekkürler


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

litvanya manken
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Litvanya için tavsiyeleriniz ?Litvanya için tavsiyeleriniz ?

    Arkadaslar merhabalarr. 2 hafta sonra Allahın izniyle Litvanya yolcusuyum. Malum Avrupa ülkelerindeki elektronik cihaz fiyatları Türkiye'ye nazaran oldukca makul. Araştırdım fakat sağlam bilgi veren bir yer yok. Bu ülkede cep telefonu piyasası ne alemdedir bileniniz var mı yada yakınlarından giden oldu mu ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi