Monitör Titreşiminizi Düzeltin (!)

Cafe Sohbet Keyfi içinde Monitör Titreşiminizi Düzeltin (!) konusu, Titreşen monitör göz yorgunluğuna ve baş ağrılarına neden olabilir. Ekran yenileme hızını artırarak titreşimi azaltabilir veya ortadan kaldırabilirsiniz. En az 75 hertzlik yenileme hızı genellikle daha az titreşim yaratır. Her ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni

Konu: Monitör Titreşiminizi Düzeltin (!)


  1. #1
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Monitör Titreşiminizi Düzeltin (!)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Titreşen monitör göz yorgunluğuna ve baş ağrılarına neden olabilir. Ekran yenileme hızını artırarak titreşimi azaltabilir veya ortadan kaldırabilirsiniz. En az 75 hertzlik yenileme hızı genellikle daha az titreşim yaratır.

    Her ekran çözünürlüğü her yenileme hızıyla uyumlu olmadığından yenileme hızını değiştirmeden önce ekran çözünürlüğünüzü değiştirmeniz gerekebilir. Çözünürlük ne kadar yüksekse, yenileme hızı o kadar yüksek olmalıdır.

    Monitörünüze en uygun yenileme hızını seçme konusunda daha fazla bilgi için bkz. Monitörünüzde en iyi görüntüyü sağlama.
    W7;

    • Başlat düğmesi , Denetim Masası, Görünüm ve Kişiselleştirme, Kişiselleştirme ve ardından Görüntü Ayarları'nı tıklatarak Görüntü Ayarları'nı açın.
    • Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
    • Monitör sekmesini tıklatın ve ardından yeni bir yenileme hızı seçin. Monitörün ayarlanması kısa bir süre alabilir. Değişiklikleri korumak istiyorsanız, Uygula'yı tıklatın. Değişiklikleri on beş saniye içinde uygulamazsanız, yenileme hızı özgün ayarınıza geri döner.


    Xp;
    >Masaüstüne sağ tıklıyoruz, özellikler
    >Ayarlar, gelişmiş
    >Monitör sekmesine geliyoruz
    >75 veya üstünü seçiyoruz.


    Not: Monitörünüzden olası en iyi görüntüyü almak için dikkat etmeniz gereken başka bir nokta ise ekran yenileme hızıdır. Yenileme hızı çok düşükse monitör titreyebilir; bu da göz yorgunluğu ve baş ağrılarına yol açabilir. En az 75 Hertz'lik bir yenileme hızı seçmelisiniz.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -ayar.png  
    Sativus bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Monitör Titreşiminizi Düzeltin (!)
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Referans Monitör ..Referans Monitör ..

    merhabalar arkadaşlar. home stüdioma bir referans ses monitörü almayı düşünüyorum. 500 lira bütçem var. (2.ci el sitesinden temin edicem aleti) rap müzikle uğraşıyorum. aklımda m-audio bx5a deluxemodeli var. bu model iyimi ? yada sizin öneriniz varmı ? (bütçemi aşmamak dahilinde) yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..
  2. Monitör KulaklıkMonitör Kulaklık

    mydukkan.com :: Samson SR850 Professional Studio Reference Headphones :: Referans Kulaklık bu kulaklık mı ? Yoksa Behringer Hps 5000 Kapali Stdyo Kulaklii-METEOR MZK Sahne Ses Sistemi, Ik Sistemleri Ltd.ti. izmir-KAPALI KULAKLIK bu mu ? Veya mydukkan.com :: Yamaha RH5MA Stereo Monitor Headphones :: Referans Kulaklık ?? Olmadı mydukkan.com :: Shure SRH240A :: Referans Kulaklık ? Birinden birini almayı düşünüyorum samson sr850 ağır...
  3. Bu monitör iş görürmü ?Bu monitör iş görürmü ?

    Müzik Market :: Behringer Monitor 1C Ultra Compact Studio Monitor :: Monitör Hoparlör (Çift)
  4. Referans MonitörReferans Monitör

    Arkadaşlar kusura bakmayın bi yer bulamadım en yakın burası diye konuyu buraya açtım. Bana önerebileceğiniz tamamen flat referans 5' lik monitörler söyleyebilir misiniz? Şimdiden Sağolun...
  5. satılık lg lcd monitörsatılık lg lcd monitör

    2 adet satılık lg lcd monitör 19 inç ultra slim 200TL koray kahraman cep:535 565 61 43 mail: korayn@msn.com
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi