Slow şarkı kaydı için önereceğiniz stüdyo?

Cafe Sohbet Keyfi içinde Slow şarkı kaydı için önereceğiniz stüdyo? konusu, Arkadaşlar ben bir slow şarkı yapmak istiyorum akustik tarzi vs. Şöyle örnek vereyim Mabel Matiz - Hala haber bekliyorum senden şarkısı gibi birşey ama bunun için böyle gitar agirlikli alt ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Slow şarkı kaydı için önereceğiniz stüdyo?


  1. #1
    dogyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dogyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Slow şarkı kaydı için önereceğiniz stüdyo?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar ben bir slow şarkı yapmak istiyorum akustik tarzi vs. Şöyle örnek vereyim Mabel Matiz - Hala haber bekliyorum senden şarkısı gibi birşey ama bunun için böyle gitar agirlikli alt yapilari nasil bulabilirim ve istanbul ici onerilecek studyonuz var mı ?
    Alt yapilar beles ucretli fark etmez hak eden altyapiya veririm para yardimlarinizi bekliyorum

  2. #2
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: Slow şarkı kaydı için önereceğiniz stüdyo?

    Parayı verdikten sonra bu konuda İstanbul da sıkıntı çekmezsin. Kiralık Müzik Stüdyosu İlanları - Keyfi Müzik şuradan ilanlara bakabilirsin. Ya da arama motorlarına yazdığında stüdyo isimlerini, en popüler olanlara gidebilirsin. altyapını da yapar onlar, kaydını da alır, mixajı da yapar.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cafe tarzı slov parçalar
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Laptoptan ses kartsız stüdyo kaydı için mikrofon tavsiyesi?Laptoptan ses kartsız stüdyo kaydı için mikrofon tavsiyesi?

    Arkadaşlar durumum çok basit aslında. Haftalık stüdyolara gidiyoruz ve büyük oranda doğaçlama çalıyoruz. Durum şu, stüdyolarda laptopumla cubase5 üzerinden kayıt almak istiyorum, ama dahili mikrofonun sesi çatlıyor yüksek sesten kaynaklı. En basitinden, en ucuzundan bir mikrofon önerisi yapabilir misiniz? Sadece ne çaldığımızı anlayalım, nerde neye bastık anlayalım yeter. Her doğaçlama için de hücum kayıt aldıralım desek aç kalırız. Ses...
  2. Slow Şarkı kaydı için hangi marka mikrofonu ve programı önerirsiniz ?Slow Şarkı kaydı için hangi marka mikrofonu ve programı önerirsiniz ?

    Merhabalar.. Ben slow şarkı için söz yazdım, fl studio dan kendi fon müziğimi oluşturdum fakat iş kayıt almaya gelince sorun yaşadım :/ ben kaydı mixcraft6 dan aldım ama istediğim gibi olmadı, kayıt aldığım mikrofonda baya bi eski yenisini almayı düşünüyorum.. Mikrofona 150-200TL den fazla verebilecek durumda değilim, Hangi marka mikrofon kullanmamı tavsiye edersiniz ? Ses kaydı için hangi program daha iyi olur ?
  3. Vokal Kaydı için iyi mi ?Vokal Kaydı için iyi mi ?

    Selam a. Abimin arkadaşı gitar kayıtlarını almak için Behringer C4 kullanıyor ve gayet güzel.. Sizce c4 ile vokal kaydı alınır mı ? alınırsa ses kartı vs. alıcam.
  4. Gülay - Elveda " Stüdyo Kaydı" dehşet bişi..Gülay - Elveda " Stüdyo Kaydı" dehşet bişi..

    Arkadaşlar çok harika bir şarkı,nette takılırken buldum,paylaşmak istedim. Mutlaka izleyin,sözler ve ses çok güzel,bence bu şarkı kesin tutar... buda linki arkadaşlar... Yorumlarınızı bekliyorum...
  5. Antebin Kalesine(Orjinal Stüdyo kaydı)Antebin Kalesine(Orjinal Stüdyo kaydı)

    :m26:Arkadaşlar Antebin Kalesine,Yaram İçerden,Yarmammı lazım Stüdyo alt yapıları bulabilen olursa benimle paylaşırsa müteşekkir kalırım.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi