Merhabalar,

Aslında editörlük için dışarıdan bir çok başvuru geldi fakat yeterli teknik bilgilere sahip olmadıkları için reddettik. Bu forumdan gelen 5 başvuruyu kabul ediyoruz. Editörlük veya yazarlık başvuruları bu forum üzerinden yapılmayacaktır. Öncelikle sitemiz hakkında bilgi verelim.

Gitar Öğrencisi -> www.gitarogrencisi.com

Biz 2015 yılında internet üzerinde gitar derslerinin yetersiz olmasından dolayı böyle bir platform oluşturma kararı aldık. Tamamen gitar, gitar dersleri ve müzik ile ilgili paylaşımlarımız var. Gitar dersleri üzerine yoğunluk bulunmaktadır. Aynı zamanda bateri/davul dersleri de yayınlanmaya başladık. Biz ekip olarak gitar derslerini 3'e ayırdık, bunlar; Tüm gitar dersler, yazılı gitar dersleri ve videolu gitar dersleri.. Sizlerde yazılı gitar dersleri bölümünde eğitim yazılarınızı yayınlamak isterseniz bizimle çalışabilirsiniz. Ayırca diğer tüm kategorilerde yazabilirsiniz.

GİTAR ÖĞRENCİSİ KAR AMACI GÜTMEYEN BİR KURULUŞTUR!
burada da belirttiğimiz gibi: Hakkımızda | Gitar Öğrencisi

Biz reklam gelirlerimizi sağlık ve yardım kuruluşlarına bağışlıyoruz! Bu konuda kesin kurallarımız var. Amacımız para kazanmak değil!

İçerikler nasıl olacak?
Editörler asla kopya içerik yayınlayamaz! Kesin ve net bir kuralımızdır!

Yazar ve Editör Arasında ki Farklar?
Editör her konuda yayın yayınlayabilir. Her konuda yazı yazabilir ve dinamik bir iş prensibi vardır. Yani en az haftada 1 yayın yayınlamalıdır.
Yazar ise konuk yazar ve bağımlı yazar olmak üzere ikiye ayrılır. Yazar bilgisi dahilinde kendi kategorisinde yazılar yayınlar. İstediği zaman yazı yayınlayabilir.

Başvurular Nasıl Olacak?
Başvurular resmi e-posta adresimize gönderilecektir. -> info@gitarogrencisi.com (12 saat içerisinde cevap gelmediyse lütfen gitarogrencisi@gmail.com hesabına tekrar mail atınız)

Başvuru örneği:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Editör / Yazar Başvurusu

Adı Soyadı: Ali Canyurt
E-posta adresi: ornekalican@gmail.com
Twitter adresi (isteğe bağlı): ornekali (Kullanıcı adı yeterli)
Facebook adresi (isteğe bağlı): ornekali (Kullanıcı adı yeterli)
Hakim olduğunuz enstrüman: Gitar, Davul, Keman, Org, Klarnet
Hakim olduğunuz kategori: (Örnek: Müzik, Gitar Dersler, Davul, Blog Yazıları)
Referans yazılarınız var mı (İsteğe Bağlı):
Size özel mail adresi istiyor musunuz? (örn: isimsoyisim@gitaogrencisi.com): Evet/Hayır
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eğer editör olmak istemiyor sadece makalenizin sitemizde yayınlanmasını ve yazar olarak adınız geçmesini istiyorsanız aynı mail adresine makalelerinizi gönderebilirsiniz. Yazı sonunda adınız soyadınız ve varsa facebook twitter gibi sosyal ağ hesaplarınız paylaşılır!