at3 5 için iki adet yeni ses güle güle kullanın

Casio Klavye Dosyaları içinde at3 5 için iki adet yeni ses güle güle kullanın konusu, arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar.2adet yeni ses ekledim umarım beğenirsiniz,1adet klarnet ve yaylı sesden oluşuyor,küçük bir hatırlatma,klarnet sesi yükledikden sonra mikserden çift ses yapın göreceksiniz gerçek klarnet sesi alacaksınız,herkese iyi çalışmalar....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 16 sonuçtan 1 ile 10 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: at3 5 için iki adet yeni ses güle güle kullanın


Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    gookhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gookhn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart at3 5 için iki adet yeni ses güle güle kullanın

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar.2adet yeni ses ekledim umarım beğenirsiniz,1adet klarnet ve yaylı sesden oluşuyor,küçük bir hatırlatma,klarnet sesi yükledikden sonra mikserden çift ses yapın göreceksiniz gerçek klarnet sesi alacaksınız,herkese iyi çalışmalar.
    Eklenmiş Dosya

Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

at3 5 için iki adet yeni ses güle güle kullanın
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Arkadaşlar yeni üyeyim ilk paylaşımım Roman org ve zurna güle güle kullanın.Arkadaşlar yeni üyeyim ilk paylaşımım Roman org ve zurna güle güle kullanın.

    7083Arkadaşlar yeni üyeyim ilk paylaşımım Roman org ve zurna güle güle kullanın.
  2. 2010 YENİ Albüm YENi Şarkı Niran Ünsal (HANGİMİZ SEVMEDİK) Güle güle kullanın.2010 YENİ Albüm YENi Şarkı Niran Ünsal (HANGİMİZ SEVMEDİK) Güle güle kullanın.

    2010 YENİ Albüm YENi Şarkı Niran Ünsal (HANGİMİZ SEVMEDİK) Güle güle kullanın. ÖNEMLİ NOT : Bu şarkı için şifre koymadım. Fakat şarkının Solo ve Şan Bölümlerini ayrı ayrı mixledim, Bu güzel şarkıyı kullanmak isteyen arkadaşlar Solo ve Şan bölümlerini birleştirmek zorundalar ancak öyle okuyabilirler. Bundan sonra siteye koyacağım altyapılarda da aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum.
  3. YENİ Albüm Yeni Şarkı 2009 İsmail Yk (YARALIYIM) Güle güle kullanın.YENİ Albüm Yeni Şarkı 2009 İsmail Yk (YARALIYIM) Güle güle kullanın.

    YENİ Albüm Yeni Şarkı 2009 İsmail Yk (YARALIYIM) Güle güle kullanın.
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi