casio at-5

Casio Klavyeler içinde casio at-5 konusu, arkadaşlar yen Casio at-5 ord aldım ama bana çok karışık geldi bir türlü çözemedim. bir arkadaş Allah rızası için vbana yardımcı olsun. 0553 608 04 24 numaradan bana ulaşabilir...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: casio at-5


  1. #1
    ozcn2205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ozcn2205 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart casio at-5

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar yen Casio at-5 ord aldım ama bana çok karışık geldi bir türlü çözemedim. bir arkadaş Allah rızası için vbana yardımcı olsun. 0553 608 04 24 numaradan bana ulaşabilir

  2. #2
    Apocan@4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Apocan@4 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: casio at-5

    Mrb kardesim, öncelikle hayrlı olsun. Bnde at 3 alalı 2 ay olmadı. Sandığın gbi karışık değil, aksine cok basit. Sağ tarafta sesler, sol tarafta ritimler mevcut,yeni aldığın için sana acaib görünüyor, zamanla herseyi çözeceksin. Tam olarak neyi çözemediğini acık anlatırsan yardımcı olabiliriz ör: org da ne yapmak istedin de olmadı, bunları konu olarak da acabilirsin ki arkadaslarımız yardımcı olabilsin.

  3. #3
    ozcn2205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ozcn2205 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: casio at-5

    akor verme ve bank kullanımı nasıl bir şey ve hangi düzen çalmak daha iyiben mi -re - ve la düzeni çalabiliyorumacemi seviyede son olarak telden görüşme imkanınız varmı daha kolay ve anlaşlır iletişim için.

  4. #4
    Apocan@4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Apocan@4 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: casio at-5

    Kardesim anladığım kdarıyla genel olarak orgu tanımak istiyorsun. Anlaşılan org hakkında teknik bilgi arastırmadan org almışsın. Org da öğrenilmesi gereken temel noktalar vardır vya bilinmesi gereken. Bu zaman isteyen birşey. Öncelikle, akor verme konusu detaylı bir konu. Makamlar, gam, akorlar(majör, minör),transpoze, octave vs konularda sni aydınlatacak videolar var youtubeda, grup fırat piyanist şenol dye bir Müzisyen üstadımızın videolarına bak istersen, herseyi anlatıyor. Bnim bütün konuları telden sna anlatmam günler sürer hemde işine yaramaz. Youtube da org dersi dye yaz, grup fırat piyanist şenol isimli kişinin duvarına gir ve videolara göz at, çoğu sorunun cevabını bulacaksın eminim.

    - - - Güncellendi - - -

    Ben mi üzeri çalıyorum kardesim,çoğu mi üzeri çalan kişilere rast geldim. Bna göre mi üzeri dha iyi, tabi kendi fikrim. Bank konusuna gelirsek de, banklar istediğin ses ve ritimlere kolayca ulaşman içindir. 16 adet banka ve her bankanın 6 adet bölümü vardır. Store tuşuna bas ve istediğin bankanın istediğin bölümüne ses ve ritim atayabilirsin. Store bastktan sonra istediğin ses vya ritmi sec kaydediliyor.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

casio at-5
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. casio ctk-3200 veya casio ctk-2400 türk ritim eklenebilir mi ?casio ctk-3200 veya casio ctk-2400 türk ritim eklenebilir mi ?

    hafıza kartı usb gırısı var mı bılmıyorum eklenırse alacam ınsallah
  2. Casio ctk 6000 ile Casio At-3 arasında kararsız kaldımCasio ctk 6000 ile Casio At-3 arasında kararsız kaldım

    Org almaktan yana fikrim var elim yatkın amatörce 1 kaç parça çalabiliyorum şu an için kendimi geliştirmek için org almayı düşünüyorum sizce Casio ctk 6000 ile Casio At-3 bu ikisi arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Casio AT-3 yada Casio AT-5 mi Acemiler icin ?Casio AT-3 yada Casio AT-5 mi Acemiler icin ?

    Merhabalar, size bir sorum olacakti Sizce Caso At-3 61 Tuslu 200 Euro yada Casio At-5 76 Tuslu 250 Euro mi alsam sizce cok fark varmi, Ben daha cok yeni baslamak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz :) Cok sevinirim hizli bir cevap alabilsem :)
  4. Casio AT-5 yada Casio CTK 4200Casio AT-5 yada Casio CTK 4200

    Hangisi sizce daha iyi ve neden daha iyi :-) ? Gesendet von meinem K00L mit Tapatalk
  5. Casio AT-3 ritimleri Casio AT-5 oluyor mu ?Casio AT-3 ritimleri Casio AT-5 oluyor mu ?

    Merhabalar, Bin sorum olacaktı Casio AT-3 ritimleri Casio AT-5 oliyormu ?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi