cubase de video export u alınabiliyormu

Cubase & Nuendo içinde cubase de video export u alınabiliyormu konusu, cubase de video editleyip export alabiliyormuyuz yksa başka bir programmı kullanmak gerekir...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase de video export u alınabiliyormu


  1. #1

    Standart cubase de video export u alınabiliyormu

    Sponsorlu Bağlantılar


    cubase de video editleyip export alabiliyormuyuz yksa başka bir programmı kullanmak gerekir

  2. #2
    amadeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    amadeus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase de video export u alınabiliyormu

    Cubase bir video edit programı olmadığı için, editlemek istediğimiz görüntüyü herhangi bir başka "video edit" programı ile yapmamız en doğrusu olur. Bilgisayarın özelliklerine ve kurgunun ne derece profesyonel olması gerekliliğine bağlı olarak " final cut - avid - sony vegas movie studio - ulead videostudio - pinnacle studio - movie maker..... " kullanılabilir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase video kaydetme, cubase video export, cubase de 5 te video kaydı, cubease video kaydetme, cubase video kayıt, cubase 5 te video editleme, cubase video editleme, cubase video olarak kaydetme, qbase video ses montaj, cubase ile video kaydetme, cubasede altyapı yapmak videolu anlatım, cubase export video, cubase video açmak, cubase te video formatında kaydetme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase 5 video ve ses montajı ve export etmek.cubase 5 video ve ses montajı ve export etmek.

    herkeze kolay gelsin arkadaşlar. cubase de video ya ses montajı yapmak istiyorum. cubase 5 e ses ve görüntüyü atıyoruum ama audio mix den export yapınca sadece ses dalgası çıkıyor. görüntü yok. görüntüyle beraber nasıl çıkartırım?. ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. kolay gelsin.
  2. cubase midi export sorunucubase midi export sorunu

    arkadaş lar cubase de sadece midi kanallardan oluşan bir şarkı yazdım standart midi sıralaması uyguladım vst olarakta edirol canvas kullandım.sarkıyı midi olarak export edip herhangi bir playerla çaldırdıgımda sadece 10. kanaldakı rıtm ve diger kanallarda bir cok ses gırmem ragmen sadece piano sesı gelıyor bu konuda acaba nerede yanlıs yapıyorum ?
  3. Cubase Export Hakkında ?Cubase Export Hakkında ?

    Arkadaşlar merhaba, Midi de hazırlamış olduğumuz altyapının mix ine başlamak istedik. Hatırlayamadığım bir seçenek vardı ? her kanalı ayrı ayrı wave olarak tek hamlede export ediyordu. Tek Tek her kanalı mute yaparak export etmem çok zamanımı alıyor. O işlemi nasıl yapıyorduk !!!
  4. CUBASE MİDİ EXPORT ETME SORUNUCUBASE MİDİ EXPORT ETME SORUNU

    Midi'deki kanalı solo yapılıyorum.Seçili hale getiriyorum.Export diyorum dosya kaydediliyor fakat herhangi bir şekilde dosyadan ses gelmiyor.Dosya audio olur fakat ses yok. Yardımcı olursanız sevinirim daha yeniyim.
  5. Cubase export sorunu (yardım)Cubase export sorunu (yardım)

    Cubase'de sesleri tırnakların içine alıyorum ve audio' mixdown'dan cıkarıyorum fakat açtığımda hiç ses olmuyor ?lütfen yardım
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi