ev stüdyosu ve cubase

Cubase & Nuendo içinde ev stüdyosu ve cubase konusu, hakanaki Nickli Üyeden Alıntı Cubase deneme yanilma yolu ile "kisa zamanda" ögrenilecek bir program degil. Istedigin randimani alabilmen icin teknik acidan saglam bir bilgisayar, iyi bir ses karti, vs vs, ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 16 sonuçtan 11 ile 16 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: ev stüdyosu ve cubase


  1. #11
    CadirBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CadirBey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    Sponsorlu Bağlantılar


    Cubase deneme yanilma yolu ile "kisa zamanda" ögrenilecek bir program degil. Istedigin randimani alabilmen icin teknik acidan saglam bir bilgisayar, iyi bir ses karti, vs vs, bir yigin asmak zorunda oldugun sorun var. Mixcraft ya da FL Studio baslangic icin daha iyidir. Teknik acidan mantigini kavrama acisindan bunlarla baslarsan daha sonra Cubase'e gecersin , ki eger istersen...

    Yardimci olabilecegim bir konu olursa hic cekinmeden sorabilirsin.


    Abim Ben Mixcraft Çok GÜZEL Kulanıyorm ... Ama Daha Orjinal Prgram Kulanmak İçin Ben Cubaseyi Seçtigim İçin İnsan İster İstemez Acemigi Yaşar) Bide Ram : 1 GbLıktir ,Ekran Kartıkm : 128 Mb Ses Kartım : 10 Bart İşlemcimde İnlet pentyum , ) Ona Göre Ben Sizden Yardım İstedim Abim Yarıdımımda Şu Ben Cubase Part OLARAK Sizden İndiremiyorm Link Atarsanız )SelamtLe Kal Abim

  2. #12

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    evet slm ben de bu işler de yeniyim ama bir yerlerden başlamalı diyorum bilgisayarım var oldukçada fazla aparatlarım kullandığım bir enstrüman var var istiyorum ben elimde enstrümanım çalayım bu esneda benle beraber ritimler ve altyapılar da benler beraber gelsin diyelimki4/4 ölçü bir müzik çalıyoum 4/4 ölçü içinde ritimler duymak istiyorum tek kişilik solist hesabı yani şimdi .ben hangi programla başlamalıyım türkçe olursa sevinirim ilginize şididen teşekkür ederim

  3. #13
    hakanaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakanaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    Tayfun ritmlerin yalniz gelmesi sorun degil. Bunu her sekilde halledebilirsin. Hazir ritm kaliplarini yüklersin. Start'a bas, sen de calmaya basla.Ama altyapilar isin icine girince 2 secenegin var.

    1. Ya herhangi bir programi ögrenip, (hangisinin oldugu hic önemli degil) bütün altyapilari kendin yazacaksin ki, uzun istir.

    2. MD olarak herseyiyle hazir parcalar kullanip, hem enstrümanin, hem de sesinle eslik edeceksin.

    3. Ikinci bir arkadas bulup klavyeyi ona caldiracaksin. ( Eger sahne icinse )

    Kisa vadeli, fazla kafam agrimasin gibisinden bir cözüm istiyorsan ve sahnede kullanmayi düsünüyorsan 2. sik.

    Kolay gelsin.

  4. #14

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    çok teşekkür ederim yol almaya başladığımı hissediyorum vede bu beni heyecanlandırdı bende size katılıyor ve sunduğunuz ikinci seçenegi tercih edyorum olanın üzerine çalıp okumak akıllıca olur peki şimdi bu noktada ne yapıyor ve nereden başlıyoruz ?söyleyeceklerinizi merak ve sabırsızlıkla bekliyorum çaldığım enstrüman kısa sap bağlamadır bunudabelirteyim fikir verir teşekkürler

  5. #15
    hakanaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakanaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    Bu noktada yapilmasi gereken. Sitede MD paylasim bölümü var. Oradan hangi parcalari istiyorsan indiriyorsun. Daha sonra yapman gereken evde caliyorsan, normal albümleri nasil dinliyorsan MD yi baslatmak icin start'a basmak :-) Sesini istedigin kadar ac:-)

    Sahnede kullanmak istiyorsan, bir laptop ya da MD Player'a ihtiyacin olacak. Sahnede bir mixer kullanacagindan yola cikiyorum; mixere baglayacaksin. Ses dengesini ayarlayip okuyacaksin. Yani Istanbul piyasasinin yüzde 90'inin calistigi sekilde:-)

    Mixer Laptop baglantisi icin mixerin herjahngi bos olan bir kanalini kullanabilirsin. Ya da AUX üzerinden baglayabilirsin. Ya da Tape in Tape out cikislarindan. Bunu tam izah etmek icin mixeri tanimak gerekiyor.

    Ama hemen olsun, simdi olsun diyorsan.Mixerin herhangi bos bir kanalina Laptop'u bagla. ( Laptop'a giren tarafi ince, diger ucu bildigimiz 6,3 Jack kablo ile) Ayarlarini yap.Sesini ac. Kolay gelsin.

    Parcalari transpoze etmen gerekecek olursa (kendi ses tonuna göre ayarlamak), Wave Lab adli programi kullanabilirsin. Yanliz dikkat et; ton farki yükseldikce parca deforme olur. Yani LA notasinda calinmis bir parcayi mi ye transpoze edersen, kalite bariz bir sekilde bozulur.

    Sen simdi sitede MD paylasim bölümüne gir. Denemek adina bir kac begendigin ve söyleyebildigin parca indir. Eline sazini al. Ve bilgisayarda MD calarken hem eslik et, hem de oku parcayi. Hosuna giderse dogru yol budur.

    Kolay gelsin Tayfun ;-)

  6. #16
    CadirBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CadirBey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: ev stüdyosu ve cubase

    Ewt Abim Bana Part LinkLerini Yollarmsz Size Zahmet Ama İndirebilecegim LinkLer Olsn ) Size ZahMet.... By


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ev stüdyo programları, ev stüdyo programi, cubase nasıl öğrenilir, ev stüdyosu programı, ev stüdyosu indir, cubase deneme, ev stüdyosu cubase, ev stüdyo kayıt programı, en iyi stüdyo programı, yamaha clavinova bilgisayara nasıl baglanır, ev stüdyo midi kayıt programı, ev stüdyosunda hangi program, mixer laptop bağlantısı, clavinova midi nasıl bağlanır, midi klavye bilgisayara nasıl bağlanır cubase
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ev stüdyosuEv stüdyosu

    Arkadaşlar 750 TL bütçem var ve şimdilik beni idare edecek. Mikrofon-ses kartı-kablolar-pop filtre vs alacağım. Bulunduğum odada herhangibir ses yalıtımı gibi birşey yok. Amatör kayıtlar alacağım. Hiç bir enstrüman kullanmıyorum. Sadece vokal alacağım. cardioid bir mikrofon almayı düşünüyorum çünkü yalıtıma yatırım yapmayı düşünmüyorum.
  2. Ev Stüdyosu Kurmak İstiyorumEv Stüdyosu Kurmak İstiyorum

    Rap müzikle uğraşıyorum ve de evime kayıt alabileceğim küçük bişeyler kurmak istiyorum.Stüdyo kurma,kayıt alma vs gibi konularda hiç tecrübem yok.Amatör bi dönem için nasıl bir sistemle başlamalıyım ve de uğraştığım müzikle ilgili neler bana lazım?Düşük veya orta maliyetle biraz da kaliteli bişeyler kurmam mümkün mü?
  3. RAP STÜDYOSU İÇİN YARDIMRAP STÜDYOSU İÇİN YARDIM

    ARKADAŞLAR BEN EVDE RAP STÜDYOSU KURMAK İSTİYORUM AMA HANGİ MALZELER LAZIM BİLMİYORUM BİLENLER UYGUN FİYATLARLA NE LAZIMSA YAAZARSA VE YARDIM EDERSE ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TŞKRLER..
  4. ev stüdyosu için ses kartıev stüdyosu için ses kartı

    merhaba arkadaşlar, mevcut bir grubumuz var ve bestelerimiz hazır,fakat stüdyoda kanal olarak kayıt almak çok maliyetli oluyor.sadece davul ve vokalleri stüdyoda kaydını alıp aynı taslak üzerinden bass,solo ve ritm gitarın kayıtlarını evden almayı düşünüyoruz.Gelecek projeler içinde bize maliyet açısından faydalı olacağını düşündüğümüz için böyle bir karar aldık. soruma gelince,yüksek distortion gitar kayıtlarını profosyonel kıvamda...
  5. Müzik StüdyosuMüzik Stüdyosu

    Merhaba arkadaşlar. Ses kayıt stüdyosu inşaası, yapımı, izolasyonunda sizlere yardımcı olabilirim. İhtiyacı olanlar benimle irtibata geçebilir.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi