CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!!

Cubase & Nuendo içinde CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!! konusu, Beler bn cubase 4 ü indirdim herşeyi var setup u çalıştırıorum this apllicationonly runs on Windows XP SP1 on higher böle bi hata veriyo bnmki vista acaba ondan olabilirmi lütfen ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!!


  1. #1
    romj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    romj isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Beler bn cubase 4 ü indirdim herşeyi var setup u çalıştırıorum

    this apllicationonly runs on Windows XP SP1 on higher böle bi hata veriyo bnmki vista acaba ondan olabilirmi lütfen acill yardım
    http://img150.imageshack.us/img150/746/adszpqt.jpg

  2. #2
    chako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    chako isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!!

    sanırım sp 2 yüklemelisin ayrıca cubase 4 ün kırılmışı 3 gibi saglıklı çalışmıyor bence 3 yükle

  3. #3
    jasper3516 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    jasper3516 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: CUBASE 4 HATA ACİLLL YARDIMM !!!

    arkdasım onun vista yukleyıcı modulu var sıtesıdnen ındırırsen yukler sadece klalsoru gosterıyorsun yukluyor pekde sorun olmuyor ben widows 7 da kullanıyorum


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 4 hata, cubase 4 error hatası, cubase 4 error sorunu, cubase 4 hata veriyor neden, cubase 4 hatası, cubase 4 windows 7 hata, cubase 4 win7 de sorun
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase 5 kurarken hatacubase 5 kurarken hata

    arkadaslar ben cubaseyi torrent üzerinden sorunsuz indirdim 6.46 gb bi dosya çıktı sanal sürücü ile setup kurdum bu şekilde açılıyor ama updateleri kurduktan sonra hata alıyorum acaba yanlış mı yüklüyorum anlamadım.ya da kurarkenki ticklememem gereken yerleri mi tickledim yardımcı olurmusunuz? Esen kalın.. - - - Güncellendi - - - tamam updatelerde sorun varmış upload eden abiye sordum öyleymiş.
  2. Cubase 5 HataCubase 5 Hata

    Merhabalar dün cubase 5 in hafifletilmiş halini indirdim 2 part full. Şöyle bir hata veriyor iptal veya devam dediğimde program açılıyor.
  3. ACİLLL YARDIMM 29 EKİM MARŞ ALT YAPILARI GEREKMEKTEDİR!!! İstek - ACİLLL YARDIMM 29 EKİM MARŞ ALT YAPILARI GEREKMEKTEDİR!!!

    29 EKİM İÇİN 10. YIL MARŞI VE 50. YIL MARŞI(MP3 HALİDE OLABİLİR EXTRADAN) ALT YAPILARINA ÇOK ACİL İHTİYACIM VAR :) YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER! HOŞ GELİŞLER OLA MARŞI MD ALT YAPI GEREKMEKTEDİR, İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM:)
  4. cubase al4 hata veriyorcubase al4 hata veriyor

    arkadaşlar syntzhezerimin yanında cubase al4 cdsi geldi. cubaseyi kurdum lisansişinide hallettim kurduktan sonra programı açabiliyorum işlemde yapabiliyorum fakat programı kapattıktan sonra bi süre sonra açmaya çalıştığımda cubase hata veriyor. runtime error! program c:program files/steinberg/cubaseAI4/Cubase AI4 .exe r6002 floating point support not loaded yazıyor.. yardım edermisiniz her defasında yeniden yüklüyorum.
  5. cubase sx3 delirten hatacubase sx3 delirten hata

    cubasede bazen durduk yere, bazen vsti açınca, genelde de audio mixdown yaparken "a serious error has been occured" hatasıyla karşılaşıyorum. çözümünü hiçbiryerde bulamadım eğer bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi