Cubase'de hammond organ

Cubase & Nuendo içinde Cubase'de hammond organ konusu, Ne olur yardım... Şimdi ben parçamı yazdım guitar pro'dan, baterisi klavyesi gitarı ile vesayre... Fakat çözemediğim bir sorunum var: Klavye'nin sesini hammond organ olarak istiyorum. Klavye'yi Guitar pro'dan cubase'e geçirmek ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase'de hammond organ


  1. #1
    kentclub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kentclub isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cubase'de hammond organ

    Sponsorlu Bağlantılar


    Ne olur yardım...
    Şimdi ben parçamı yazdım guitar pro'dan, baterisi klavyesi gitarı ile vesayre... Fakat çözemediğim bir sorunum var: Klavye'nin sesini hammond organ olarak istiyorum.
    Klavye'yi Guitar pro'dan cubase'e geçirmek için midi halinde kaydedip cubase'den açtım fakat klavye'nin sesini nasıl hammond organ gibi yapacağımı bilmiyorum. vst 'yi denedim de pek beceremedim, biri bana açıklayabilir mi lütfen ?

  2. #2
    NoyaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    NoyaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Cubase'de hammond organ

    Klavyenin sesini hammond organa çevirmen zorda benim kullandığım küçük bi vsti var içindegi organlar çok tatlı bi ara buraya uplad ederim kullanırsın.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

hammond organ nasıl, hammond klavye, 54 keyboard electronıc organ notaları, hammond vst, hammond org sesi elde etme, cubase de çalışan org klavye, hammond organ fiyatları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. Hauptwerk Virtual Pipe Organ Standalone 3.22 32 and 64 BitHauptwerk Virtual Pipe Organ Standalone 3.22 32 and 64 Bit

    Hauptwerk Virtual Pipe Organ Standalone 3.22 32 and 64 Bit | 390 MB | English Hauptwerk is state-of-the-art virtual instrument software for Macs and PCs bringing the world's best pipe organs within reach of musicians everywhere. Used for study and practice by professional and amateur organists, organ enthusiasts, and organ students, Hauptwerk is the world’s leading virtual pipe organ software providing high-resolution audio and...
  3. HAMMOND B400 ORGHAMMOND B400 ORG

    Hammond B 400 Çift klavye, bas pedalli, midi bağlanabilen, arpej ve transpoze özelliği olan tüm fonksiyonları çalışır durumda kırığı v.s. olmayan orgumu acil ihtiyaçtan dolayı el yapımı Yamaha (50 Wattlık) leslie anfisi ile birlikte satıyorum. Ciddi alıcıların telefonla irtibat kurmalarını rica. 0532 2547304 veya 0242 4176107 Not: Antalya evden teslim fiyatı 3.750.-TL sondur.
  4. Yardım! Hammond tonu yakalamak istiyorum. (Klavye:Fantom Xa)Yardım! Hammond tonu yakalamak istiyorum. (Klavye:Fantom Xa)

    Arkadaşlar, Roland Fantom Xa klavyem ile, Hammond'a yakın tonlar elde etmek istiyorum. Ne kadar mümkün ve de mümkünse hangi efektleri kullanarak? Klavye hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi