Arkadaşlar ben bu kayıt olaylarına yeni yeni girdiğim için haliyle baya bir sorum oluyor sizlerdende ALLAH razı olsun elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz.
Bu arada Cubase Sx2 Kullanıyorum.
Şimdiki sorularımdan birincisi normalde pluginleri denerken örneğin vritual gitar akustik hiçbir geçikme yok direk klavye tuşlarına bastığım anda akorlar geliyor hiçbir geçikme yok fakat record tuşuna basıp kayıt aldığımda akorlar basarken ufak geçikmeler oluyor mesela bastığımdan 1 saniye bile değil yarım saniye sonra altta çıkıyo bu şekilde mezuru kaçırmış oluyorum kaymış oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.çünkü normalde gecikme yok kayıt tuşuna basınca oluyor bu gecikme.

Diğer sorum ise mezurları nasıl böleceğim hakkında normalde metronomu ayarlayıp record tuşuna basıyorum akorları basıyorum fakat bir mezura 2 akor sığdırmam gerekiyor. mesela 1.akor Am 2.F 3.bölüme aynı zaman aralığında ikiye bölüp Em ve F akorlarını sığdırmam gerekiyor. düzeltirken nasıl o mezuru ikiye bölüp düzelticem yardımcı olursanız çok sevinirim Arkadaşlar şimdiden sağolun...Hayırlı Günler