Rewire Link Can Not Be Established please check your settings

Cubase & Nuendo içinde Rewire Link Can Not Be Established please check your settings konusu, Cubase3 kullaniyodum ve bir sorunum yoktu , daha sonra cubase5e gecmek icin laptop satin aldim, ama laptopa cubase 5i kurunca, VST paketindeki Waves tunede " Rewire Link Can Not Be ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Rewire Link Can Not Be Established please check your settings


  1. #1
    volkantez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    volkantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Rewire Link Can Not Be Established please check your settings

    Sponsorlu Bağlantılar


    Cubase3 kullaniyodum ve bir sorunum yoktu , daha sonra cubase5e gecmek icin laptop satin aldim, ama laptopa cubase 5i kurunca, VST paketindeki Waves tunede " Rewire Link Can Not Be Established, please check your settings " diye bi hata mesaji gördum, sesi scann ediyor ama track bitmesine ragmen scann islemi durmuyor, elle manuel durduruncada, tune mono uzerinde sesi duzenleyemiyorum, nereye tiklarsam tikliyayim , programda enson kaldiri yerden basliyor yurutmeye..

    Sorunu cözemeyince, diger dataya extra ram aldim, format cekip cubase 3 ve vst paketini kurdum , bu sefer sorunsuz calisan vst paketi ordada ayni sorunu verdi , bikac cubaseden iyi anlayan kisiye gösterdim cözum bulamadilar.. bana yardimci olursaniz cok mutesekkir olurum, tesekkurler!

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Rewire Link Can Not Be Established please check your settings

    Moral bozucu bir durum gerçeken.Herhangi bir VST kurduğumuzda .dll uzantılı bir dosyayı Steinberg dosyasının içinde VSTplugins adlı klasörün içine atıyor.Eğer atmazsa kurulamadı hatası veriyor.Sorun cubasede değil VSTdeymiş gibi görünüyor.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    volkantez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    volkantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Rewire Link Can Not Be Established please check your settings

    Evet, vst paketinde sorun var sanirim, cunki tune mono ve sterio mono disindaki butun vstler duzgun calisiyor. Acaba , sorunsuz kurulum olan vst paketi mevcutmudur , kullanicilar arasinda?

  4. #4
    volkantez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    volkantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Rewire Link Can Not Be Established please check your settings

    Ben sorunu aylar önce cözdum bu arada, internetten Rewire 1.7 isimli bi program inidip kurunca sorun gidiyor... ayni sorunu yasayan varsa , programi yollayabilirim..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

rewire link cannot be established, waves tune rewire link cannot be established, rewire link cannot be established please check your settings, rewire link cannot be established waves tune logic, rewire 17, wavestune rewire link cannot be established, rewire link cannot be established wave tune, rewire link can s be establishedplease, rewire link cannot be established please check your settings waves tune, rewire link cannot be established waves, waves rewire can not be link establishd, rewire cubase ca not establish, waves tune rewire link cannot be established please check your settings, waves rewire link cannot be established please check your settings, rewire link cannot established waves tune
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Reason 5 & Cubase 5 ReWire senkron problemiReason 5 & Cubase 5 ReWire senkron problemi

    Cubase 5 ile Reson 4 kullandığımda herhangi bir problem yaşamıyordum ancak reason 5 e geçtiğimden beri senkron problemi yaşıyorum. Yapım aşamasında herhangi bir problemle karşılaşmamama rağmen render aldığımda reason enstrumanlar daha önceden giriş yapıyorlar..Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
  2. Rewire problemi! ( Reason 5 & Cubase 5 )Rewire problemi! ( Reason 5 & Cubase 5 )

    Selamlar saygılar. Reason, kafasına göre davranıyor...! Cubase'i açıp, " More / Empty " deyip, boş bir proje açıyorum. Daha sonra reason'a bir projeme tıklıyorum, fakat hata veriyor ! Bu arada, bazı projeleri, 1 - 2 kez hata verdikten sonra açıyor... Bazılarını da çok zor da olsa açıyor... Bazen inat ediyorum, hata kutusu geldiginde tamama basıp birdaha birdaha açmayı deniyorum ve sonunda açılabiliyor fakat, bu normal değil tabiki :/...
  3. ableton Live 8.0.4 - Reason 3.0 Rewireableton Live 8.0.4 - Reason 3.0 Rewire

    arkadaslar mrb ben ableton live ve reason bir arada kullanmak istiyorum fakat ıkısını bırlıkte actıgımda reasondan ses alamıyorum asıo die bsy yukledım yıne aynı bı degısıklık olmadı bana yardımcı olursanız sevınırım..
  4. Check Point, Windows 7'nin açığını kapattıCheck Point, Windows 7'nin açığını kapattı

    Ağ ve bilgi güvenliğinde dünya lideri Check Point, IPS ürünlerinin Microsoft Server Message Block (SMB) protokolündeki denial-of-service (DOS) açıklarına karşı koruma sağladığını duyurdu. Check Point kullanıcıları, etkilenen Windows 7 sisteminin manuel olarak yeniden başlatılıncaya kadar yanıt vermemesine neden olan bu açığa karşı anında korunuyorlar. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi