Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?

Cubase & Nuendo içinde Cubase: Vokalde Octav Kullanmak? konusu, Söylediğim bazı şarkıların nakaratlarında ek ses kaydı yapmadan 1 üst ya da alt octavdan eşlik etmek istiyorum. Bunun içine ne yapmam lazım. Teşekkürler....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?


  1. #1
    hharas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hharas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Söylediğim bazı şarkıların nakaratlarında ek ses kaydı yapmadan 1 üst ya da alt octavdan eşlik etmek istiyorum. Bunun içine ne yapmam lazım.

    Teşekkürler.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?

    Audio menusunden, process sekmesi,oradan da pitch shift seçersen istediğin piano roll penceresi açılmış olur,buradan hangi oktavı seçersen sesi o oktava alır,ayrıca envelope(zarf) sekmesini de kurcalamanı tavsiye ederim,sese muthiş renk katar.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    hharas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hharas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?

    Sibiryali kardeşim cevabın için sağol ama bu seferde Preview yapamadım illaki Process deyip sonucu görüyorum.
    Neden ön dinleme yapamıyorum acaba?

  4. #4
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Cubase: Vokalde Octav Kullanmak?

    Kolay yolu ,kısa bir parça kes ,yani her seferinde komple o kanalı process(işlemesini) yapmasını bekleme,3-4 saniyelik bir kısmı kes ve öyle dene.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase sesin oktavı, cubase oktav degistirme, pitch shift track yapamıyorum, envelope cubase vokal işlemi, cubasede koma ses yapma, cubase de oktav nasıl, vokal oktav, midi klavye oktav cubase, cubase vokal eşlik, cubase vokal oktav, cubase de sesin oktav, cubase de oktav
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase te  MIDi leri proje gibi kullanmakCubase te MIDi leri proje gibi kullanmak

    Arkadaslar simdi size bir bilgi paylasicagim bunu bazilariniz belki bilir bazilariniz belki bilmez, ama bilmeyenler de ogrensin Cubase gidiyoruz yeni proje diyoruz empty olarak sonra importtan midi import diyoruz ve midi dosyamizi seciyoruz ve midi dosyamiz onumuze proje halinde kanallar enstrumanlar tek tek karsimiza cikicaktir artik istediginiz enstrumani deyistirebilirsiniz midileriniz zaten yazik istediginiz enstrumani degistirip,...
  2. Cubase'de Koma Sesleri Kullanmak?Cubase'de Koma Sesleri Kullanmak?

    Sevgili arkadaşlar, Ben bu programda yeni olduğum için pek bilmiyorum. Çalıştığım tür halk müziği olduğu için bolca koma kullanıyorum fakat bilgisayardan bu sesleri alamıyorum. Bu ayarı Cubasedenmi yoksa bilgisayara başka bir programmı kurarak yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  3. Home stüdyomdaki Cubase ile kayıt amaçlı kullanmak için gitar ve ses kartı arıyorum.Home stüdyomdaki Cubase ile kayıt amaçlı kullanmak için gitar ve ses kartı arıyorum.

    Dostlarım ben bir beatmaker'ım. 3 senelik bir gitar geçmişim var. Alt yapılarımda bu yetenekten faydalanmak üzere böyle bir karar aldım. Kayıt yapabilmem için elektro akustik gitar veya elektro gitar ve ses kartına ihtiyacım olduğunu söyledi arkadaşlarım. Bu konuyla ilgili önerileniz, tecrübeleriniz varsa çok sevinirim. Konuyu da buraya açtım görünce direk. Kusura bakmayın.
  4. Reason Cubase ile Kullanmak ?Reason Cubase ile Kullanmak ?

    Arkadaşlar, Reason ı Rewire olarak Cubase ile kullanmak istiyorum. Sadece Drum Setini kullanmak için. Birşeyler yaptım birlikte çalıyor ama ikisi açık iken reason da iken klavye yi görmüyor, ses çıkmıyor. Yani bir ses sorunu oluyor. Piano roll a koyduğum drumları okumuyor ?? Bu konuda yardım edebilirmisiniz ? Nedir Ne değildir Nasıl kullanılır :rolleyes:
  5. Reason ve cubase ile elektro davul kullanmakReason ve cubase ile elektro davul kullanmak

    Herkese selam,Forumda aradım ama böyle bir konu bulamadığım ve de eksiklik olarak gördüğüm için yeni konu olarak açayım dedim.Bende Roland TD-12k elektro davul var,Reasonda kullanmak üzere ,davulu aynen midi klavye gibi girip(USB'den) çalıyorum ve midi olarak kaydediyorum.Bununla beraber davulu bass gitar veya reasonda bulunan herhangi bir enstruman(keman,flute,vb.) olarak kullanabiliyorum,ama hazır drumkit'ler beni kesmiyor,orjinale(yani...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi