cubase sx3 amplitube 3

Cubase & Nuendo içinde cubase sx3 amplitube 3 konusu, arkadaşlar merhaba cubase sx3 kullanıyorum ve yani bir kullanıcıyım daha önce bir kaç defa kayıt almıştık fakat bu kayıtları ben yapmamıştım kayıt alırken yapan arkadaş gitarları clean tonda kaydedip amplitube ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase sx3 amplitube 3


  1. #1
    later - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    later isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart cubase sx3 amplitube 3

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar merhaba cubase sx3 kullanıyorum ve yani bir kullanıcıyım daha önce bir kaç defa kayıt almıştık fakat bu kayıtları ben yapmamıştım kayıt alırken yapan arkadaş gitarları clean tonda kaydedip amplitube ile tonlamıştı şimdi benim olayıma gelecek olursak ses kartım daha gelmedi m audio dan firewire solo ses kartı aldım fakat o gelene kadar biraz kurcalamak ve öğrenmek istedim yazdığım midi davulları cubase de ez drummer ile ayarlayabiliyorum fakat midi gitarları yapamıyorum normal olarak amplitube açtığımda açılıyor onda da midi dosyalar ile oynayamıyorum ve cubase de amplitube açamıyorum nereden açılıyor ve biri yardım edebilir mi?

    saygılar.

  2. #2
    gokalpo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gokalpo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase sx3 amplitube 3

    Arkadaşlar Kontakt 4'te Vst Library açarken vstler kurulu olmasına karşın aktivasyon kodu istiyr ve 30 dklık deneme sürümüne geçiyor, bunu çözmein bi yolu var mıdır, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

  3. #3
    later - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    later isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: cubase sx3 amplitube 3

    yeni bir kullanıcıyım demek istedim

  4. #4
    later - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    later isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: cubase sx3 amplitube 3

    cevap vermeyecek mi kimse nasıl bir forumdur bu :|


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

amplitube 3 kurulumu, amplitube indir, amplitube 3 indir, amplitube 3 full indir, amplitube 3 cubase, amplitube kullanımı, amplitube 3 full, ampeg keyfi muzik, cubase amplitube 3, amplitube cubase 5, amplitube 3 çalıştırmak, amplitube cubase kayıt yapmak, amplitube kullanımı resimli, amplitube 3 programı çalıstırma, amplitube 2 vst nedir
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  3. Amplitube 2 - Amplitube Jimi Hendrix & Guitar Rig 3Amplitube 2 - Amplitube Jimi Hendrix & Guitar Rig 3

    Arkadaşlar faydalı olacağını düşündüğüm Vsti & Software paylaşmak istedim Saygılar. Amplitube 2 Üretici Sitesi: Amplitube Jimi Hendrix Üretici Sitesi:
  4. Amplitube, Guitar Rig İçin Ses KartıAmplitube, Guitar Rig İçin Ses Kartı

    Amplitube, guitar rig gibi programları sorunsuz kullanabileceğim ve performans alabileceğim, düşük gecikmeli ... ses kartı istiyorum. Amplitube Jimi Hendrix ve 2 sürümünü kullanabilmek istiyorum. Kendi onboard ses kartım ile asio sürücülerden ses alabiliyorum ama efektler anlaşılmıyor. Bütçe aralığı 0-200 arası bu fiyat aralığında ne kadar ucuz o kadar iyi bir kart öneriniz var mı? Laptopta firewire bağlantısı var masaüstü bilgisayarımda yok....
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi