CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR???

Cubase & Nuendo içinde CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR??? konusu, cubase kullanıyorum ancak dah mix Mastering olayına alıştığımı söyleyemem. sesi daha dolgun bir şekilde vermek istiyorum daha canlı olsun istiyorum ama nerden yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR???


  1. #1
    ertancetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ertancetin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR???

    Sponsorlu Bağlantılar


    cubase kullanıyorum ancak dah mix Mastering olayına alıştığımı söyleyemem. sesi daha dolgun bir şekilde vermek istiyorum daha canlı olsun istiyorum ama nerden yapıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR???

    Bu iş için en güzeli Ufuk Önen'in kitabı var, tavsiye ederim, internetten arayınca bulursun, D&R'da 20 TL. Vokal için en çok kullanılan şeyle;EQ, reverb, de-esser, bazen delay, chorus. Aslında kıstlama yok, ben vokale distotion bile bağlamışlığım var.Kitabı al ,oku, hatta 4-5 kere oku, olaylar kafanda canlanacaktır.Ayrıca forumda EQ nasıl kullanılır diye yazı yazmıştım, araştırıp bul,tavsiye ederim.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    ertancetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ertancetin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: CUBASEDE VOKALE DOLGUNLUK NASIL VERİLİYOR???

    teşekkür ederim cevap için...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 5 sese eko vermek, cubase reverb kullanımı, sese dolgunluk verme, cubasede vokali müziğin içine gömemiyorum, cubase eko, nuendo eko verme, canlı vokale reverb programı, mix mastering sese dolgunluk veren, sese dolgunluk veren efekt, cubase vokale reverb ekleme, cubasede eko, vokal dolgun ses, cubasede eko verme, cubase şarkıya efekt verme, cubase vokale dolgunluk verme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim?Disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim?

    arkadaslar bende turkish arabic kart var simdi ben bu kartti nasil silerim yani kart kilitlidir ve ben silmek istiyorum ,elimde hic disket yok ve bulmam imkansiz fransada oturuyorum ,disketsiz nasil karti silebilirim ve nasil backup yuklerim
  2. Adobe Auditionda Vokale Nasıl Dolgunluk Kazandırabilirim ?Adobe Auditionda Vokale Nasıl Dolgunluk Kazandırabilirim ?

    Soru başlıktaki gibi sayın arkadaşlar ses(vokal) çok cılız kalıyor 3 kanal kayıt alsam da bunu değiştiremiyorum vokale nasıl dolgunluk kazandırabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum..
  3. Dolgunluk nasıl verebilirim au3'deDolgunluk nasıl verebilirim au3'de

    merhaba arkadaslar ben bişey sorucam au3 kullanıyorum ve Contra - 7 Verse - YouTube 2.10'dan 2.16'ya kadar bu dolgunluğu nasıl verebilirim? Baya kurcaladım ama yapamadım :mad:
  4. Vokale Elektro efekt vermeVokale Elektro efekt verme

    Arkadaşlar Adobe aduition 1.5 kullanıyorum Şarkıda vokale Norm- Çıktık yine yollara Burdaki gibi metalik abartılı olmayan bir efekt vermek istiyorum bunu nasıl saglayabilirim ? 1.5 olmasa bile başka bi program önerebilirsiniz. Teşekkürler.
  5. Vokale Mixaj Yardım Lütfen..Vokale Mixaj Yardım Lütfen..

    Cubasede vOKALE mixaj yapmak istiyorum elimde wawes seti var vokale composer olarak ne verebilirim. eq de Vokali parlatmak için ne derece açmam gerekir yardımcı olursanız sevirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi