Cubase 5 te vocale piano effeckti nasıl verebilirm ?

Cubase & Nuendo içinde Cubase 5 te vocale piano effeckti nasıl verebilirm ? konusu, baslıktaki sorunun aynısı arkadaşlar (: forumda arastırma yaptım ama aradıgım konuyla ilgili bir konu yorum vs bişey bulamadım . programda da miximi masteringimi yaptıktan sonra biraz kurcaladım ama yine bi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 5 te vocale piano effeckti nasıl verebilirm ?


  1. #1
    Joyb0y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Joyb0y isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cubase 5 te vocale piano effeckti nasıl verebilirm ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    baslıktaki sorunun aynısı arkadaşlar (:
    forumda arastırma yaptım ama aradıgım konuyla ilgili bir konu yorum vs bişey bulamadım .
    programda da miximi masteringimi yaptıktan sonra biraz kurcaladım ama yine bi sonuç alamadım .
    varmı bana yardım edebilecek bir arkadaş ?

  2. #2
    reftar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    reftar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Cubase 5 te vocale piano effeckti nasıl verebilirm ?

    Mrb Arkadasım Vokal Kayıtını ALdıktan sonra Piano ile kendi çalısakcık bunun bir efeckti yok okudugun sarkıya göre çalıcaksın..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase piyano, cubase 5 piano roll, cubase 5te sarki, cubase 5 piano nasıl, cubase te gerçek piano sesi, cubase 5 piano rollda midi yapmak, fl studio 10 piano, cubase 5 zor açılıyor, edirol orchestral vst cubase de nasıl, fl studio 10 piano açılması, fl studio piano nerden açılıyor, fl için piano sesleri, fl studio da piyano nasıl acılır, fl studio 10 piano sesleri, fl studio 10 piyano nasıl açılır
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Enstrümanı nasıl Piano Roll'a Aktarmadan Klavyeden çalıp kullanabilirim?Enstrümanı nasıl Piano Roll'a Aktarmadan Klavyeden çalıp kullanabilirim?

    Merhabalar, Ben FL de klavyeyle bi enstrüman çalarken notaları Piano Roll a yazmadan klavyeden çalıp bu çaldığım müziği nasıl kaydedip kullanabilirim şarkıyı klavyeyle çalıyorum ama piano roll da istediğim gibi ayarlayamıyorum,piano rolla aktarmadan klavyeden çalıp o şekilde kullanmak istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar..
  2. piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?piano roll da notalar nasıl sabitlenir yardım ?

    piano roll da notalar bazen tam cizginin yanına denk gelmiyor..bunları nasıl sabit hale getirebiliriz yardım ederseniz sevinirim..
  3. CUBASE 5 Piano hakkında yardım lütfenCUBASE 5 Piano hakkında yardım lütfen

    arkadaşlar ben cubasede yeniyim karıştırıyorum vst aınca melodi yazmak için piano açılıyor ya o nasıl açılıyor yardımlarınızı bekliyorum birkere şansa açmıştım şimdi açamıyorum lütfen yardım edermisiniz resim gibi bişey koyarsanızdahada makbule geçer şimdidedn teşekkürler
  4. Edirol Orchestral VSTİ si'ni Piano Roll'de nasıl kullanabilirim ?Edirol Orchestral VSTİ si'ni Piano Roll'de nasıl kullanabilirim ?

    Arkadaşlar vsti yi açınca böyle bir arayüz geliyor karşıma.. Buradan istediğim ensturmanı seçip piano roll de nota yazmak istiyorum fakat nasıl aktarabileceğim konusunda bir fikrim yok.. Örneğin "Timpani" adlı sesi piano roll e aktarmak ve oradan nota yazmak için ne yapmalıyım ? Vst ler hakkında pek fazla bilgim olmadığı için yardımınızı istiyorum.. Şimdiden teşekkürler..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi