Cubase 5 Patlaklık Giderme

Cubase & Nuendo içinde Cubase 5 Patlaklık Giderme konusu, Cubase 5'de patlıkları nasıl giderebilirim ? Adobe Audition'da Kill The Mic Rumble vardı burda bulamadım o tarz bir şey. Bir kaç yere kötü sesler var patlaklıklar gidermem gerek. İnşallah bilgisi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 5 Patlaklık Giderme


  1. #1
    kacakmertcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kacakmertcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cubase 5 Patlaklık Giderme

    Sponsorlu Bağlantılar


    Cubase 5'de patlıkları nasıl giderebilirim ? Adobe Audition'da Kill The Mic Rumble vardı burda bulamadım o tarz bir şey. Bir kaç yere kötü sesler var patlaklıklar gidermem gerek. İnşallah bilgisi olan biri vardır ..

    - - - Güncellendi - - -

    Cubase 5'de patlıkları nasıl giderebilirim ? Adobe Audition'da Kill The Mic Rumble vardı burda bulamadım o tarz bir şey. Bir kaç yere kötü sesler var patlaklıklar gidermem gerek. İnşallah bilgisi olan biri vardır ..

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Cubase 5 Patlaklık Giderme

    Patlaklık tan kastın ne tam anlayabilirsek pek çok arkadaş cevap verebilir.
    Müzik kayıt standartları içinde 0 "sıfır " desibel den fazla olan bölümler pop"patlama" olarak adlandırılıyor.Ufak çıtırtılara vs de click deniyor kısaca özetlersek ve kayıt sınırları dışında olan sesleri yani sıfır desibelin üzerini kayıt aletleri kesiyor.Yani burda kaybolan bölümler için yapabilecek çok birşey yok.
    İzotope OZONE gibi bir Mastering programı ile girişlerin sorunlu olsa bile çıkışlara sıfır desibel sınırında yansıtabilirsin sesleri.Yani bir audio kanalı açtın ya da birsürü kanal açtın.Öncelikle iyi bir mix yapıp çıkışları dengeli ve sıfır desibelin dibine kadar dayanmış şekilde ayarlaman yani sıfır desibeli aşmaman lazım.Daha sonra çıkışa birde Mastering plugin ekleyip volümlü hacimli sesler elde edebilirsin.
    Dediğim gibi sıfır desibeli aşıpta tepe noktaları kırpılmış yani pop yapmış seslere ve kayıtlara yapılacak çok birşey yok.

    Selamlar.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

patlaklık, cubase 553 update air, cubase 55 update air, cubase ses patlaması, cubase mic rumble, cubase ses patlıyor, sesteki patlama yok etme cubase, cubase 5 de klavyeyi midi olarak kullanma, cubase de ses patlamaları, cubase update nasıl, cubase 5 ses patlıyor, cubase 5 s harfi giderme, cubase vs adobe audition, cubase 5 kötü ses, sesteki patlamaları giderme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Pa800 Sorun GidermePa800 Sorun Giderme

    Pa800 Sorun Giderme Genel Problemler 1. Cihaz açılmıyor - Güç kablosunun fişe takıldığından, diğer ucunun cihaza takıldığından ve kablonun zarar görmediğinden yada fişte problem olmadığından emin olun. - Power sviçinin açık olduğundan emin olun. - Cihaz hala açılmıyorsa en yakın Korg servisine başvurun. 2. Ses yok
  2. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  3. Peltekliği Giderme?Peltekliği Giderme?

    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 ay önce rap müziğiyle ilgilenmeye başladım. Bu süre içinde birçok kayıt aldım. Kayıt alma , vokal mix mastering işini yavaş yavaş öğreniyorum ancak takıldığım bir konu var.S peltekliğim var özellikle kayıtlarda kendini çok belli ediyor. Ş diye çıkıyor ve yaptığım türde az çok etkiliyor. Bunu belli aşamalarla kaldırabilmek mümkünmü? Yakın bir zamanda zaten dil kursuna gidiceğim.Bu zaman içinde aldığım kayıtlarda...
  4. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi