cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

Cubase & Nuendo içinde cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!! konusu, Arkadaşlar aylardır üzerinde uğraştığım bi proje var ve şu an açılmıyor, yardımlarınızı bekliyorum. cubase 5 kullanıyorum, diğer bütün projeler açılıyor, bahsettiğim projeyi açarken ilk başka projenin dosyalarını tararken her seferinde ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi3Beğeni
  • 1 Yazan : gencmuzik04
  • 1 Yazan : zeybek26
  • 1 Yazan : makko31

Konu: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!


  1. #1

    Standart cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar aylardır üzerinde uğraştığım bi proje var ve şu an açılmıyor, yardımlarınızı bekliyorum. cubase 5 kullanıyorum, diğer bütün projeler açılıyor, bahsettiğim projeyi açarken ilk başka projenin dosyalarını tararken her seferinde bass01-26.waw dosyasına geldiğinde kapanıyor, hata filan vermeden. audio dosyasına baktım böyle bi dosya yok. normalde projedeki audio dosyalarında biri eksik olduğunda projeyi açar ama açınca hata verirdi, ama şimdi hiç açmıyor. var mı bi fikri olan ya da daha önce başına gelen?

  2. #2
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    Yaklaşık 5 yıl cubase kullandım. Bir kere bile böyle bir hata,uyarı ya da böyle bir yardım talebinde bulunan görmedim. Cubase lisanssızsa büyük ihtimal ondandır hata. Ve lisanssızsa malesef forumda yardım edemiyoruz. Ama lisanslı olmasına karşın şöyle bir varsayımda bulunayım. bass01-26.wav dosyası yerine bir tane bass01-26.wav dosyası koyup projeyi çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

  3. #3

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    öncelikle cevabınız için teşekkürler. cubase lisanslı bunu belirteyim. bunu denemiştim dün herhengi bir wav dosyasının ismini bass01-26 yapıp projenin audio klasörüne kopyalamıştım ama yine açılmamıştı, bugün bidaha deneyeyim yine de. belki de bass01-26 dosyasından sonraki dosyayı açmaya çalışırken kapanıyo ama sonraki taradığı dosyanın ne olduğunu göremiyorum çünkü hemen kapanıyo cubase. tekrar belirteyim diğer bütün projelerimi sorunsuz açabiliyorum, sadece bu bahsettiğim projede sıkıntı var. bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    - - - Güncellendi - - -

    biraz önce önce cubase i açıp vst plugins ayarlarından bütün vst leri devre dışı bıraktım ondan sonra projeyi açmaya çalıştım açıldı arkadaşlar. demekki sorun vst lerin birindenmiş, hangisinden olduğunu nerden bulcaz şimdi de bu sıkıntı )
    MZSancaR bunu beğendi.

  4. #4
    zeybek26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zeybek26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    Son yüklediklerinden itibaren kontrol et bence
    MZSancaR bunu beğendi.

  5. #5
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    Lisanslı kullanıcıları görmek beni haddinden fazla sevindiriyor, bir bilseniz. zeybek26`nın dediği gibi sondan itibaren tek tek deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz. Ve hatalı vst yi bulduğunuz da kesinlikle firmaya geri bildirim yaparak hatayı düzeltmesini isteyin. Free vst ise, geliştiriciye katkı yapmak için hatayı bildirin. Vst hatalarında bazı durumlarda, aynı görevi yapan ayrı iki firmanın vst leri çakışabiliyor, bu benim başıma gelmişti. Ona da dikkat edilmeli. İyi forumlar dilerim.

  6. #6
    makko31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    makko31 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    çakışmayla falan alakası yok öncellikle cubase açtığın zaman karşına audio dosyalarını nereye kaydettıgını soruyor sen tamam diyip geçmişsin belliki usta çok büyük bir hata yapmışsın audio dosyalarını geri döndürmen çokzor anca bulman gerek sana şunu tavsiye ederim cubase açtıgın zaman karşına gelen default empty kısmı gelıcek yanı cubase açıtıgnda sol alt köşede promp for project location bölümünü işaretini kaldırıp empty basıyosun karşına küçük pencere gelıcek ordan masa ustune yapıcagın dosyanın adını ver ondan sonra ne yapı0yosan yap kaydet istersen 10 yıl sonra o dosya bozulmamıs olucak cunku audio farklı yerde cpr dosyası aynı yerde olmuyacak sen çok büyük hata yapmışsın birde 5 yıldır cubase kullanıyorsun
    moy bunu beğendi.

  7. #7
    elektronikci3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    elektronikci3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase proje dosyası açılmıyor !!!YARDIM!!!

    arkadaslar banada cubese 5 lazım paylascak yokmu


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

nuendo 6 proje hata veriyor nasıl açabilirim, nuendo 4 projesini cubase de açma, nuendo flv acar mi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase Açılmıyor ?? YARDIM !!Cubase Açılmıyor ?? YARDIM !!

    Programı yükledim herşey tamam simgeye tıklıyorum program açılıyor görüntü filan geliyor 1-2 saniye sonra windows bu çalışmayı durdurdu diyor ve kapanıyor hemen.. yardım edeceklere teşekkürler şimdiden..
  2. Cubase ProjeCubase Proje

    Merhaba üzerinde çalışabileceğim cubase projesı lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
  3. ACİL YARDIM PA3X açılmıyorACİL YARDIM PA3X açılmıyor

    arkadaşlar normal çalıyordum ritmi durdurdum içeri gttim geldim org donmuş kapattım birdaha açılmadı napmalıyım???
  4. Cubase AcılmıyorCubase Acılmıyor

    Selamlar Cubase vst 32 5.0 var eski bilgisayarımda creative 5.1 vardı onda acıyordu Şimdikinde onboard bir ses kartı var. Açılırken "Cubase.exe Giriş Noktası bulunamadı.Yordam giriş hatası Kernel32.dll bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor. Bu hata bendeki ses kartının dandikliğindenmi gerçi değiştiricem ses kartını ama merak ettim.Neden açılmıyor.Programmı bozuldu acaba? Böyle bir sorunla karşılaşan varmı
  5. Cubase 5'de Vstler açılmıyor lütfen yardım edin.!!!Cubase 5'de Vstler açılmıyor lütfen yardım edin.!!!

    Cubase 5'de Vstler açılmıyor lütfen yardım edin araştırmaktan gözüm bozuldu artık. örneğin groove agent one cubase 5.1 i ilk kurduğumda açılıyordu. bir gün falan geçti açılmıyor şimdi
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi