Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.

Cubase & Nuendo içinde Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu. konusu, Arkadashlar Cubase 7 element kurdum ama bir niki VST ile kayit yapdim ve Export Audio Mixdown etdikde bana 1 stereo out cikishi veriyor neyin yanlish neyin dogru yapmadigimi yardim edin ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.


  1. #1
    BOSSJAZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BOSSJAZZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadashlar Cubase 7 element kurdum ama bir niki VST ile kayit yapdim ve Export Audio Mixdown etdikde bana 1 stereo out cikishi veriyor neyin yanlish neyin dogru yapmadigimi yardim edin bana. shimdiden teshekkurler.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.-2014-02-14_172619.jpg  
    Konu BOSSJAZZ tarafından (14 Şub 2014 Saat 17:08 PM ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.

    Batch export özelliği malesef Cubase'in tam sürümlerinde mevcut, elements/LE/AI gibi kısıtlı versiyonlarda bu özellik yok... Eğer her kanalı tek tek audio kanalları olarak çıktı almak istiyorsanız ilgili kanalı solo yapıp tek tek çıktı alın. Ayrıca orada bir mono mixdown seçeneği var solo kanallar için bunu yapabilirsiniz ama projeniz için bunu yapmayın, biten kayıtlar stereo çıktı alınır.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Cubase 7 element Export Audio Mixdown sorunu.
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase midi export sorunucubase midi export sorunu

    arkadaş lar cubase de sadece midi kanallardan oluşan bir şarkı yazdım standart midi sıralaması uyguladım vst olarakta edirol canvas kullandım.sarkıyı midi olarak export edip herhangi bir playerla çaldırdıgımda sadece 10. kanaldakı rıtm ve diger kanallarda bir cok ses gırmem ragmen sadece piano sesı gelıyor bu konuda acaba nerede yanlıs yapıyorum ?
  2. Logic Studio Audio Mixdown SorusuLogic Studio Audio Mixdown Sorusu

    Iyi forumlar arkadaslar. logic studio lie kayit aldim ve altyapı hazırladim lakin disari alamiyorum butun olarak. ayri ayri kanallari wav olarak cikartiyor fakat tek basina butun kanallari cikartamadim. yolu nedir ? simdiden tesekkur ederim. iyi aksamlar
  3. Cubase 4 'de Audio Mixdown Sıkıntısı( Midi Klavye ile alakalı)Cubase 4 'de Audio Mixdown Sıkıntısı( Midi Klavye ile alakalı)

    Merhaba, Cubase'de midi klavye ile ilk defa şarkı yaptım. Yalnız mixdown'da mp3 haline getirirken track'leri döküyor.Midileri yazılmamış çıkıyor. File exist diye bir uyarı veriyor, tam anlıyamadım. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  4. CUBASE MİDİ EXPORT ETME SORUNUCUBASE MİDİ EXPORT ETME SORUNU

    Midi'deki kanalı solo yapılıyorum.Seçili hale getiriyorum.Export diyorum dosya kaydediliyor fakat herhangi bir şekilde dosyadan ses gelmiyor.Dosya audio olur fakat ses yok. Yardımcı olursanız sevinirim daha yeniyim.
  5. Cubase export sorunu (yardım)Cubase export sorunu (yardım)

    Cubase'de sesleri tırnakların içine alıyorum ve audio' mixdown'dan cıkarıyorum fakat açtığımda hiç ses olmuyor ?lütfen yardım
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi