cubase 5 tam kurulum

Cubase & Nuendo içinde cubase 5 tam kurulum konusu, iso dosyalı cubase 5 programının tam kurulumunu yapamadım ve vstler yüklenmedi bu konuda yardımcı olabilecek biri var mıdır?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase 5 tam kurulum


  1. #1
    Sargon06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sargon06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart cubase 5 tam kurulum

    Sponsorlu Bağlantılar


    iso dosyalı cubase 5 programının tam kurulumunu yapamadım ve vstler yüklenmedi bu konuda yardımcı olabilecek biri var mıdır?

  2. #2
    olley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase 5 tam kurulum

    dosyanın boyutu kaç gb acaba?


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase 5 tam kurulum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase 7 kurulum yardımıcubase 7 kurulum yardımı

    byler cubase 7 kurulumu nasıl yapılıyor win 8 de yardımcı olursanız cok sevınırım
  2. CUBASE 5.1 KURULUMCUBASE 5.1 KURULUM

    1141011411 ARKADAŞLAR BEN Steinberg Cubase 5.1 Advanced Music Production Systemi İndirdim Toplam 6.38 gib Resimdeki Steinberg Cubase 5.1-AiR Tıllayınca 2. Resimdeki Görüntü Geliyor Neyapmam Gereke Anliyan Arkadşalar Uygar262@hotmail.com İletişime Geçsinler..
  3. Cubase 4.0 SyntSoft Driver USB si ile kolay kurulum Keyfi Müzik Farkı ile :)Cubase 4.0 SyntSoft Driver USB si ile kolay kurulum Keyfi Müzik Farkı ile :)

    Level 3 of 3 in the Cubase 4 ASK Video learning series. Learn Cubase 4 from legendary Steinberg product specialist Steve Kostrey in this comprehensive, informative and professional video tutorial. Learn everything from Vocal Comping, Audio Processing, MIDI Devices, Advanced Scoring to Surround Sound. This video tutorial is a must for every Cubase user, whether you are just starting out or a seasoned pro. It’s the next best thing to having...
  4. cubase 4 kurulum hatasıcubase 4 kurulum hatası

    torrentle cubase 4 ü indirdim 2,66 gb boyuntunda setup u çalıştırdım .bazı aşamalardan sona syntsoft driver usb çıktı onuda geçti sona dondu 4 beş sefer denedim hep aynı şekilde donuyor. ayrıca syntsoft driver usb ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum acaba o çıktığında yapmama gereken bişemi var.yardım edermisiniz arkdaşlar .fl den reasona geçtim o sarmadı cubaseyi deneyim dedim .ondada en başta affalladık:)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi