Cubase 5 Hatası

Cubase & Nuendo içinde Cubase 5 Hatası konusu, Herkese merhabalar. Aslında programın çalışmasında hiçbir problem yok wsadece insertten wawes'in her hangi bir pluginini seçtiğim zaman hata veriyor ve wawes ile ilgili hiçbir plugin çalışmıyor. düne kadar hiçbir problem ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 5 Hatası


  1. #1
    raphomierap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    raphomierap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cubase 5 Hatası

    Sponsorlu Bağlantılar


    Herkese merhabalar. Aslında programın çalışmasında hiçbir problem yok wsadece insertten wawes'in her hangi bir pluginini seçtiğim zaman hata veriyor ve wawes ile ilgili hiçbir plugin çalışmıyor. düne kadar hiçbir problem yoktu. bir usb bellek taktım ve windows defender orada virüs buldu sanırım o esnada da cubase açıktı. usbyı cıkarttıktan sonra ne olduysa oldu. hata resimde görüldüğü gibidir. bileniniz varsa yardım ederse çok memnun kalırım.
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -hata.jpg  

  2. #2
    raphomierap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    raphomierap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Cubase 5 Hatası

    Cubase'i kayıt defterindeki verilere varınca ne varsa silip tekrardan yükledim sorun düzeldi

  3. #3
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Cubase 5 Hatası

    Bir plugin doğru çalışmazsa bu tür çökmeler yaşanıyor.Önce sorunlu olan waves i silip tekrar kursaydın eğer çözmezse o zaman herşeyi baştan kursaydın daha iyi olurdu.Neyse sorun çözülmüş bir şekilde


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Cubase 5 Hatası
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Cubase sx3 hatası Win 7/64 bit !!Cubase sx3 hatası Win 7/64 bit !!

    Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayar aldım. Windows 7/64 bit cubase sx3 programını kullanmak istiyorum ve internetten indirdim h2o versiyonu.Ama kurarken ''cled srv error'' gibi bir hata veriyor.Bunu düzeltmenin bir yolu yordamı varsa lütfen birileri yardım etsin.Sırf bu iş için yeni bilgisayar ve ses kartı aldım ama cubase sx3 ü bir türlü kuramadım.Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  2. Cubase 5 LOG hatası yardımmmCubase 5 LOG hatası yardımmm

    Merhabalar Windows 7 Home basic kullanıyorum Cubase 5'i kurdum hiç bir sıkıntı yok nexus v1.0.9 ve ardından da v1.4.1 kurdum ve nexus'u açıp Expansion'ları tanıttım ardından da Expansion Packs dosyasını kurdum. Cubase5.LOG diye hata alıyorum diğer vsti'larda sorun yok sadece nexus'un bazı Expansion'larında yapıyor. yardımlarınızı bekliyorum..
  3. cubase 5 te açılış hatası ?cubase 5 te açılış hatası ?

    Arkadaşlar cubase 5 i açarken 'runtime floating point support not loaded r6002' hatası veriyor ve silip yükleyince yarım saat kadar çalışıyor kapatıp açınca yine aynı hatayı veriyor bunun çözümünü bana söylerseniz çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
  4. cubase 4 kurulum hatasıcubase 4 kurulum hatası

    torrentle cubase 4 ü indirdim 2,66 gb boyuntunda setup u çalıştırdım .bazı aşamalardan sona syntsoft driver usb çıktı onuda geçti sona dondu 4 beş sefer denedim hep aynı şekilde donuyor. ayrıca syntsoft driver usb ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum acaba o çıktığında yapmama gereken bişemi var.yardım edermisiniz arkdaşlar .fl den reasona geçtim o sarmadı cubaseyi deneyim dedim .ondada en başta affalladık:)
  5. Cubase SX3 te Korg M1 VSTi hatası..Cubase SX3 te Korg M1 VSTi hatası..

    Arkadaşlar Cubase SX3 te Korg M1 VSti yüklediğim zaman lisans hizmeti başlatılmamış hatası veriyor..M1 LE çalışıyor sorun yok ama M1 hata veriyor,nasıl çözeriz?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi