Sample altyapı hazırladım, yorumlar mısınız?

Demolarınızı bizlerle paylaşın... içinde Sample altyapı hazırladım, yorumlar mısınız? konusu, İlhan İrem'in Sürgün Gibi Masallarda şarkısına sample kestim. Altyapı 133,8 BPM, çözünülürlüğü 450kbps. FL Studio 11 ve Sakura adlı bir VST kullandım, başka VST ya da plugin de yok zaten ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Sample altyapı hazırladım, yorumlar mısınız?


  1. #1
    delirenus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    delirenus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    nota Sample altyapı hazırladım, yorumlar mısınız?

    Sponsorlu Bağlantılar


    İlhan İrem'in Sürgün Gibi Masallarda şarkısına sample kestim. Altyapı 133,8 BPM, çözünülürlüğü 450kbps. FL Studio 11 ve Sakura adlı bir VST kullandım, başka VST ya da plugin de yok zaten elimde.

    Programı Demo olarak kullanırken program özelliklerine gözüm ve elim alışsın diye 5-10 tane sample kestim, bunlar dışında yıllar önce başkalarının bilgisayarlarında oturabildiğim süre kadar kısa kısa işler yaptım, yani altyapı hazırlamak konusunda adam akıllı bir deneyimim yok. Müzik konusunda herhangi bir eğitimim zaten yok ama dinlediğim müzikler genelde amatör ya da ülkemizde çok bilinmedik müzisyenlerin melodik şarkıları ve dinlerken freestyle atıyorum, dolayısıyla o şarkıları kullanabilmek için sample üzerine yoğunlaşmak ve gelişmek istiyorum beste yönüm de olmadığı için.

    Unutmadan; altyapıya asıl şarkının kestiğim kısımlarının bassını kapatmak dışında herhangi bir mix yapmadım, Mastering de sadece patternler üzerinde kulak kararı... Kulaklık demişken ses kartı midi klavye vb. hiçbir araç da yok bilgisayarımda. Bu arada altyapı yarım, girişten sonraki text bölümünden şuanki durumundaki son bölüme kadarki kısım kopyaladıktan sonra sonuna ekleyip belki giriş kısmı da sonuna iliştirilip bitirilebilir, birkaç değişiklik dışında ilk bölümle aynı olacağı ve sıkacağı için uzun tutmak istemedim.

    Yorumlarınızı bekliyorum, hadi
    Eklenmiş Dosya
    • Dosya tipi: rar sample.rar (4,65 MB (Megabyte), 32x kez indirilmiştir)


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Sample altyapı hazırladım, yorumlar mısınız?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. nasip değilmiş md fl studioda hazırladımnasip değilmiş md fl studioda hazırladım

    fl studioda hazırlanmış md altyapı
  2. Kendi ellerimle hazırladım FLP ONUR SETKendi ellerimle hazırladım FLP ONUR SET

    Buyrun Arkadaşlar Umarım Beğenirsiniz
  3. or700 için müthiş reg.ler hazırladım..buyrunor700 için müthiş reg.ler hazırladım..buyrun

    iddaa ediyorum bu kadar güzel olacağını başladığım zaman ben bile tahmin edemedim..ama or700 ün güzelliği eklenince bu kadar güzel çalışmlar çıktı ortaya.. her reg.sese bir ritim atadım..her seste üzerindeki ritimin bir varyasyonu kayıtlı siz reg.sese dokunun yeter..birde loop lar ekledim hangi reg.sesi seçerseniz onun loopu ve ritimi önünüzde olacak.. birde siz bakın bakalım önce dinleyin sonra beğenirseniz -ki eminim- indirin or700 zünüzü...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi