Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

Donanım içinde Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli) konusu, esbab tekrar tşk ederim ben evet sıfır aldım kdv dahil 85 dolara maal oldu bana dediğim gibi ses netleşti sadece cubase de sorun yaşamıştım kayıt duruyordu o da asio denen ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 16 sonuçtan 11 ile 16 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)


  1. #11
    toprak77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    toprak77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    Sponsorlu Bağlantılar


    esbab tekrar tşk ederim ben evet sıfır aldım kdv dahil 85 dolara maal oldu bana dediğim gibi ses netleşti sadece cubase de sorun yaşamıştım kayıt duruyordu o da asio denen hikatyedenmiş asio4all die bi yazılm varmış onu indirip kurunda düzeldi.
    Sıonuçta bu benim gönlümü eyler

  2. #12
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    Tekrar merhaba herkese...
    Çok net yanıt alamasamda yinede herkese tşk ederim.
    Ben Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB ses kartı aldım bide öle ucuzlarından topuz Mikrofon aldım ses sorunum çözüldü yani artık ses net şükür.
    Ancak şöle bi sorun oldu cubase de kayıt yaparken 15-20 sn sona kayıt duruyordu ve bi hata veriodu araştırman sonucunda asio4all die bi program yükledim ve onuda çözdüm sanırım bu aldığım kartın asio mudur o yok sanırım sonuç olarak kısaca aslında belkide hata yaptım bu ses kartını seçerek ama neyseki asio4all dediğim olayla çözdüm sıkıntıyı. Sizlere bu noktada bi soru yöneltmek istiyorum bi şekilde sorunu çözsemde sizc bu ses kartını almakla gerçekten hata mı yaptım, ne dersiniz?
    Evet kardeşim gerçekten hata yapmışsın, sana biri cihaz tavsiye eidyorsa, onun kim olduğu çok önemli, tavsiyeleri pro. kişilerden al, mahalle arkadaşından tavsiye alma.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #13
    coolesinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    coolesinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    medeli için ritim varmı arkadaşlar bulamıyorum orgdan sıkılmaya başladım artık

  4. #14
    esbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esbab isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    Evet kardeşim gerçekten hata yapmışsın, sana biri cihaz tavsiye eidyorsa, onun kim olduğu çok önemli, tavsiyeleri pro. kişilerden al, mahalle arkadaşından tavsiye alma.
    bunu üzerime alıyorum (kötü niyetle söylenmemiş te olabilir) ama arkadaş pro bişey istememişti zaten verebileceği para da belli 150 tl ye hangi pro ses kartı gelir ki pro kişilerden pro tavsiye alsın vatandaş. yeni başlayan vede bütçesi belli olan birine presouns mu M-audio mu TC mi yoksa avalon mu tavsiye etsek (etsek ne olacakki alamaycak nasıl olsa)

  5. #15
    esbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esbab isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    bide sürücü pach i çıkmış onuda link paylaşayım
    kayıttaki gecikmeyi iyileştiriyor bilgi vereyim dedim

    Creative Labs Asia (Turkey) : Customer Support - Drivers & more for all your Creative products

    çoklu kanal çalışması yapmayacak biri için her nekadar creative nin kullanım alanı film veya oyun olsada giriş seviyesi kayıt için de fevkalade temiz vede pratik kayıt yapıyor. ben yıllarca denedim. eğer yalıtımlı bir ortam yokssa en baba ses kartında da verim alınmaz. Kardeşimiz güle güle kullansın

  6. #16
    cusup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cusup isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Vokal kayıt için laptopa harici ses kartı önerisi (önemli)

    benim önerim M-Audio Fast Track USB 2 olacaktır. Hem fiyatı hem kalitesi oldukça iyi. Kayıt almak haricinde kalitel müzik dinlemek için de kullanabilirsin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

kayıt için ses kartı önerisi, kayıt için ses kartı, kayıt için harici ses kartı, harici ses kartı kayıt için, harici ses kartı tavsiye, kayıt almak için ses kartı, laptop için harici ses kartı, behringer uca200 harici ses karti fiyatı, vokal kaydı için ses kartı, müzik kayıt ses kartı, harici ses kartı tavsiye laptop, laptop ile ses kaydı, laptop ses kartı fiyatları, bilgisayarda harici ses kartı ile kayıt, usb ses kartı önerisi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Evde kayıt için ses kartı ve mikrofon önerisiEvde kayıt için ses kartı ve mikrofon önerisi

    Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.6 senedir rap müzik dinleyen ve 2.5 senedir de kendi alt yapılarını hazırlayıp, sözler yazan kardeşiniz olarak sizlerden yardım bekliyorum.Kendim evde kayıt almak için ekipman alıcam başlıktadada belirtiğim üzere.Bütçem 500 lira anca bu kadar çıktı.Sonuçta öğrenciyim...Bana bu bütçeye uygun ses kartı ve mikrofon önerisinde bulunursanız sevinirim.Vocal kaydı alıcam.Tek istediğim güzel, temiz kayıt alarak yazmış...
  2. Vokal kayıt için Kabin hakkında sorum var ..Vokal kayıt için Kabin hakkında sorum var ..

    Merhaba keyfimuzik ailesi Vokal kayıtlarım için mdf tahtadan kabin yaptırmak istiyorum. İçini piramit süngerler ile döşeyeceğim. Amacım yankısız, reverbsüz net ve temiz bir kayıt almak. Kabinimin boyutları 1.20 ye 2 metre olarak karar kıldım. Sorum ise şu : Vokal kabini yalıtımında kabinin tamamı akustik malzeme ile kaplandığında bazı frekanslarda kaybolma veya boğulma olduğunu duymuştum. Bu ne kadar doğrudur. Kabinin tamamını...
  3. Vokal kaydı için mikrofon önerisi.Vokal kaydı için mikrofon önerisi.

    Herkese iyi günler. Daha önceden rode nt1-a ve m audio firewire solo kullandığım bir home studio'm vardı. Satalı çok oldu. Şimdi tekrardan bir stüdyo kurmak istiyorum ve yaklaşık 3000 tl bütçem var, bunun yarısını mikrofona ayırabilirim. (Taksitle alacağım için 2. el olmaz) Rap vokal kaydı için, mümkünse denemiş ve bizzat görmüş olduğunuz, fiyat-performans ilişkisi olarak tavsiye edebileceğiniz en iyi mikrofon nedir?
  4. kayıt mixer ve ses kartı önerisi Beyler çok çok çok acilkayıt mixer ve ses kartı önerisi Beyler çok çok çok acil

    bende c1 var arakadaşlar ses kartı ve mikser alıcam öğrenciyim nakit sıkıntısı var en ucuza en kalite nası alıcam kayıt mixer ve ses kartı önerisi
  5. Amfiden Kayıt almak için mikrofon önerisi.Amfiden Kayıt almak için mikrofon önerisi.

    Amfiden mikrofonla kayıt almak istiyorum. nelere dikkat etmeliyim, önerdiğiniz mi marka model var mı, dönüştürücü ile bir dinamik mikrofonu direk pc ye bağlayabilirmiyim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden 5,00 | Toplam : 1 kişi