Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem...

Donanım içinde Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem... konusu, Değerli arkadaşlar; Heyecanla beklediğim ses kartım cuma günü, siparişi verdikten bir gün sonra Akalın Müzik tarafından büyük bir süratle adresime ulaştırıldı...İnternet üzerinden sitesinden kredi kartına taksitlendirme şeklinde 10 taksit 2 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi2Beğeni
  • 1 Yazan : ChordSolo
  • 1 Yazan : edrck

Konu: Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem...


  1. #1
    ChordSolo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ChordSolo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem...

    Sponsorlu Bağlantılar


    Değerli arkadaşlar;

    Heyecanla beklediğim ses kartım cuma günü, siparişi verdikten bir gün sonra Akalın Müzik tarafından büyük bir süratle adresime ulaştırıldı...İnternet üzerinden sitesinden kredi kartına taksitlendirme şeklinde 10 taksit 2 tane de procab audio bağlantı kablosuyla birlikte 1764 TL ye mal oldu bana...Hızlı ve ciddiyetle gönderiminden dolayı Akalın Müzik' e ayrıca teşekkür ederim.

    Almadan önce bu kartı çok araştırdım, onlarca inceleme ve tanıtım okudum,izledim. Hemen hemen hiçbir olumsuz şeye rastlamadığım gibi zaten özelliklerinden(özellikle de preampı) dolayı ödül almış bir ses kartı bu.

    Focusrite’ın Scarlett 18i20, firmanın usb 2.0 bağlantı özelliği bulunan çok kanallı bir ses kartıdır.Scarlett 18i20 6 adet kombo XLR/jack mic/line girişine ek olarak ön panelde 2 adet XLR/jack mic/line/enstrüman girişi, 10dB pad düğmesi, 10 analog line çıkışı, ön panelde bulunan 2 adet bağımsız kulaklık çıkışı, ADAT, S/PDIF dijital I/O, MIDI I/O girişlerine sahiptir.

    Tabii bunun yanında sahip olacağınız ki beni de bu karta yönlendiren şey; üzerinde barındırdığı ödül almış 8 kanallı Focusrite Mikrofon preampı...Yakında basit bir Mikrofon kaydı alıp yayınlayacağım ama Scarlett preamplarının çalışma alanım için alan boşluğu yaratacağını değerlendiriyorum.

    Kutu içeriğinde usb bağlantı kablosu ve elektrik bağlantı kablosu yer alıyor...Cihazı bilgisayarınıza bağladıktan sonra focusrite sitesine internet üzerinden bağlanıp size verilen barkodlarla regist ettikten sonra kart driverları, mix süite ve scarlett pluginleri ile abletion live, loopmasterın sample paketi gibi ekstraları da ücretsiz ve yasal olarak sahip olma imkanınız oluyor.

    Bunların yanında cihazın beni en çok etkileyen bir yönü de cihazın dizaynı oldu.Gerçekten çok şık tasarlanmış. Üzerindeki switchler ve ledler buram buram kalite kokuyor. Ön panelin en sağına birbirinden bağımsız olarak entegre edilmiş 2 farklı kulaklık çıkışı ise gerçekten harika düşünülmüş.

    Scarlett mix suite ise ses kartı ayarları ile ilgili son derece kolay tanımlanabilen özelliklere sahip.Alacağınız kayıt türüne göre esnek bir routing yapısına sahip. İlk defa bu tip bir kart kullanan herkese zor gelebilse de olayı anlamanız 5dk. gibi bir süre alıyor...Routing’ de tek tuşlu kurulum ve maksimum esneklik sunuyor. Güçlü izleme ve routing seçenekleri ile Scarlett MixControl 18 x 8 DSP mixer ile geliyor.

    Bu arada cihazın genişliği 48cm, yüksekliği 5cm civarı...Sanırım standart bir rack case e sığmayabilir ama bu konuda çok da emin değilim...

    Bu kartta yine bu alanda övgü almış bir digital dönüştürüye sahip olan 18i20, 96 kHz, 24-bit kalitesinde çalışıyor ve başlıca DAW'larla uyumlu.

    Aslında Scarlett 18i20 daha evvel piyasaya sürülen Saffire PRO 40'ın USB'iyle çalışan versiyonu.O kart malumunuz firewire bağlantı gerektiriyordu.Sanırım focusrite kendilerine gelen talebe bu şekilde karşılık vermiş...
    Zaman içinde yine izlenimlerimi aktaracağım, ilk düşüncelerim bu yönde...

    Fotolar

    admin bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.bahadironsoz.net
    Müzik Kayıt Teknolojileri Forumu


  2. #2
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem...

    Merhabalar Bahadır,

    Hayırlı olsun güzel bir ses kartı seçtin iyi günlerde kullanman dileğiyle.
    ChordSolo bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master

  3. #3
    ChordSolo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ChordSolo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Focusrite Scarlett 18i20 Kullanıcı Değerlendirmem...

    teşekkür ederim, daha iyileri sizlere olsun...
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.bahadironsoz.net
    Müzik Kayıt Teknolojileri Forumu



Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

scarlett 18i20 aldim
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. focusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mifocusrite scarlett 18i6 mi yoksa focusrite saffire pro 24 dsp mi

    Merhaba arkadaslar focusrite son gunlerde cok duydugum genel olarak memnuniyet veren bir marka ve bende kendi kuracagim home studyomda kullanma sansi vericegim ses karti markasi ancak 2 urunu arasinda kaldim scarlett 18i6 mi yoksa saffire pro 24 dsp mi ve nedenlerinide yazarsaniz sevinirim kuracagim studyoda monitor olarak monkey banana turbo 5 biraz daha limiti arttirirsam adam a5x veya genelec 5 inc dusunuyorum isimi gorecek rode nt1a mikrofon...
  2. Focusrite Scarlett 2i2 TC Konnekt 6Focusrite Scarlett 2i2 TC Konnekt 6

    Merhaba arkadaslar aklimda suan Focusrite Scarlett 2i2 yada TC Konnekt 6 ses karti var aranizda ikisinden birini kullanan varmi hangisinden daha guzel verim alirim sizce simdiden tesekkurler..
  3. Focusrite Scarlett 2i2 arıyorum. !!!!!!!Focusrite Scarlett 2i2 arıyorum. !!!!!!!

    Temiz bir focus 2i2 arıyorum .
  4. k2 ve Focusrite Scarlett 2i2k2 ve Focusrite Scarlett 2i2

    Arkadaşlar elimde rode k2 mic var birde Focusrite Scarlett 2i2 ses kartı yeni ses kartı alana kadar bunu kullanıcam iş görürmü artıları eksileri neler olur sizcee
  5. Focusrite Scarlett 2i4 16 bit Sorunu ?Focusrite Scarlett 2i4 16 bit Sorunu ?

    Arkadaşlar bu ses kartını yeni aldım 24 bit diye, windows 8 64 bit işletim sistemimde 16 bit gösteriyor sebebi nedir acaba?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi