Fl Studio Pattern Bilenler!!!

FL Studio içinde Fl Studio Pattern Bilenler!!! konusu, Arkadaşlar Fl studio da herhalde pattern sistemini bilmeyeniniz yoktur. O halde size bir sorum olacak Pattern panelini açtığımızda pattern 1 den sonra -"Main Automation"- geliyor sonra pattern 3 pattern 4 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Fl Studio Pattern Bilenler!!!


  1. #1
    kontrolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kontrolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Fl Studio Pattern Bilenler!!!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar Fl studio da herhalde pattern sistemini bilmeyeniniz yoktur. O halde size bir sorum olacak Pattern panelini açtığımızda pattern 1 den sonra -"Main Automation"- geliyor sonra pattern 3 pattern 4 diye devam ediyor.. Acaba bu main automation nedir ne işe yarar neden pattern 1 ile 3 arasına girmiş bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler!!!

  2. #2
    wolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    wolkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart

    Eğer "Create An Automation Clip" seçeneğini kullanarak değil, playlist paneli üzerinden "Edit Events" seçeneği ile autumation yaparsanız, Main Automation patternini kullanabilirsiniz. Fakat bu patterni kullanmak istemezseniz silebilir ve projenize devam edebilirsiniz.

    Main Automation, bu pattern üzerinden otomasyon yapmak için kullanılan bir kanaldır. "Create An Audio Clip seçeneği ile yaptığınız otomasyonları burda göremez ve kontrol edemezsiniz. Fakat "Edit Events" seçeneği ile otomasyon yaparsanız bunu "Main Automation" patterninde görebilirsiniz. Bu arada otomasyonu yaparken Main Automation seçeneğini seçmiş olmanız gerekli.

  3. #3
    kontrolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kontrolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: Fl Studio Pattern Bilenler!!!

    Cevabın için çok teşekkürler kardeş "wolkan" yani şimdi ben bu "main automation" silersem projede bir takım aksaklıklar gibi sorunlar yaşar mıyım???

  4. #4
    DJ_Mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ_Mustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Fl Studio Pattern Bilenler!!!

    sağ tıkla ismini değiştir patternin tamamdır..
    Konu DJ_Mustafa tarafından (31 Ağu 2008 Saat 14:02 PM ) değiştirilmiştir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  5. #5
    kontrolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kontrolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: Fl Studio Pattern Bilenler!!!

    Tüm arkadaşlara teşekkürler!!!!!!


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fl studio pattern açma, fl studio 10 pattern açma, fl studio yeni pattern açma, fl studio 10 pattern panelini açma, fl studio animation clip ekleme, fl studio 10 pattern açmak, fl studio 10 patern ne ise yarar, fl 2 farklı pattern açma, fl studio patterns acma, fl studio otomatik pattern, fl studio playlist pattern açma, fl studio patterns açmak, fl studio 10 pattern yapma, fl studio pattern nedir, fl studio 8 pattern açma
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. AKG markasını bilenler. İçeri..AKG markasını bilenler. İçeri..

    Beyler bayanlar merdivenden kaymayanlar Mrb. AKG Rerception 120 hakkındaki fikirleriniz düşünceleriniz tecrübeleriniz yorumlarınız nelerdir? Rap vokal kaydı için almayı planlıyorum buyrun teferruat: Müzik Market :: AKG Perception 120 Condenser Microphone :: Condenser Mikrofon Ayrıca Behringer b2pro dan cokcok iyi bence, sizce?
  2. MXL 440 , kullananlar yada bilenler bakabilirmi ?MXL 440 , kullananlar yada bilenler bakabilirmi ?

    Kolay gelsin.. Arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi benim sorum mxl 440 nasıl bir mikrofon , ses kalitesi nasıl , dayanıklımıdır yani çabuk arıza verir mi bunları merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
  3. Fl studio pattern sorunu yardımFl studio pattern sorunu yardım

    biri yardım etsin patternlerim kutucuklara oturmuyo yamuk yumuk oluyo bunu nası düzelticem otomatik yapıcam eskisi qibi bilen warsa acil yardım etsin deli oldum ya :D
  4. fl bilenlerfl bilenler

    arkadaşlar ben fl studio yu yeni öğrenenlerdenim fl de alt yapı yazdım ritimler bas gitar okey ama ensturmanı mauseyle yazmak zor oluyor bilgisayar klavyesiyle çalıp kaydetmek için ne yapmalıyım
  5. Finale 2004 Kullanmayı Bilenler Bana Yardım :(Finale 2004 Kullanmayı Bilenler Bana Yardım :(

    Selam arkadaşlar.Ben grubuma nota yazmak için Finale 2004 programını kullanmaya çalışıyorum.İşime yarayacak çoğu şeyi yapabiliyorum fakat istediğim yerde istediğim değerdeki "Sus" u koyamıyorum yok bulamadım.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :f55::f55:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi