Gürültü Temizleme

FL Studio içinde Gürültü Temizleme konusu, Selamunaleyküm arkadaşlar;yaptığım beatlerin arkasındaki gürültüyü temizlemek istiyorum.Bunun için mixerde birçok efekt pluginini kullandım ancak bir sonuca varamadım.Arkada ki gürültüyü nasıl giderebilirim?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Gürültü Temizleme


  1. #1

    Standart Gürültü Temizleme

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selamunaleyküm arkadaşlar;yaptığım beatlerin arkasındaki gürültüyü temizlemek istiyorum.Bunun için mixerde birçok efekt pluginini kullandım ancak bir sonuca varamadım.Arkada ki gürültüyü nasıl giderebilirim?

  2. #2
    mahham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mahham isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Gürültü Temizleme

    Bir şeyin iyi bilinmesi gerekiyor o da kayıt yaparken çok dikkatli olunması gerektiği. İnsanların studyolara gidip çalışmaları ve orda kayıt yapmalarının sebepleri düşünülürse akustik ve yalıtım büyük yüzdelerle ilk sıralarda yer alacaktır. Kayıt alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğiyle ilgili açıklamaları forum içerisinde bulabilirsiniz.

    Gürültü engelleme programları kaydettiğiniz sesin canlılığını yitirecektir. Bu konuda oldukça başarılı programlar da mevcut. Uygun ayarlarla çalışmanızı istediğiniz forma getirebilirsiniz. Ancak uygun olan kaydın temiz alınmasıdır.

    Program tavsiyem Sony Noise Reduction

    Müzik keyfiniz daim olsun..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Radio Now Here__________________________

  3. #3

    Standart Cevap: Gürültü Temizleme

    Cevabın ve bilgilendirmen için teşekkür ederim mahham.Sana ve diğer üyelere şu soruyu yöneltmek istiyorum.Kayıt yapmadan önce beate mix Mastering uygulamak doğru olur mu?

  4. #4
    mahham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mahham isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Gürültü Temizleme

    Keyfi müzik'te paylaşım sınırsız. Bilgisi olanın yanıltıcı olmayacak kadarını paylaşması en güzeli.

    Beat e Mastering uygulaması konusunda gözlemlerim sonucu şunları söyleyebilirim; beat e uyguladığın işlemler eserin tamamına bakılarak tümden gelim yöntemiyle ölçülüp biçilip uygulanıyorsa yani tüme varıldığında ne olacağı kestirilebiliyorsa ( tecrübe edilmiş ise ) sorun yaratmayacaktır.

    Ancak beat bir başlangıç noktasını oluşturuyorsa çalışma dönemi içerisinde bazı fikirlerin de değişebileceği gerçeği göz önünde bulundurularak beat in bu değişim için uygun esneklikte ( yalın ) bırakılması ve tüme bakılarak parametrelerinin ayarlanması daha doğru olacaktır.

    Herkesin yöntemi farklılık gösteriyor.

    Müzik keyfiniz daimi olsun..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Radio Now Here__________________________

  5. #5

    Standart Cevap: Gürültü Temizleme

    Sağolasın mahham,kendine iyi bak.

  6. #6
    mahham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mahham isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Gürültü Temizleme

    Eyvallah.

    Candan Erçetin'den bir şarkıyla birlikteliğimize devam edelim.

    ...deme denmez zaten.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Radio Now Here__________________________


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ses temizleme programları, ses temizleme programı, ses kaydı temizleme programı, ses kayıt temizleme programı, ses gürültü temizleme, ses parazit temizleme, sesteki parazitleri temizleme programı, gürültü temizleme programı, iyi ses temizleme, fl studio ses temizleme, ses temizleme, en iyi ses temizleme programı, gürültü temizleme, ses parazit temizleme programı, ses kaydını temizleme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Vokal Temizleme (jingle yapımı ve rap sanatçılar için)(Resimli)Vokal Temizleme (jingle yapımı ve rap sanatçılar için)(Resimli)

    arkadaşlar aşağıda görmüş olduğunuz linkte Vokal Temizleme'yi anlattım resimli ve yazılı anlatım olarak..Umarım işinizi görür...:cool: RapidShare: Easy Filehosting http://rapidshare.com/files/233069029/Vokal_Temizleme.zip
  2. Dip gürültü sorunu ve topraklama.Dip gürültü sorunu ve topraklama.

    Merhaba arkadaşlar bir bela var başımda yardım lütfen... :( Evde bir stüdyom var kısaca geçeceğim yamaha hs 50 ve fasttrack 8r usb kullanıyorum... Neyse gittim macintosh aldım geldim bağladım herşeyi, açtım bilgisayarı, bir CIZIRTI sesi HS50 de daha önce hiç duymadığım !! Kaynağına bakayım dedim, ne zaman mouse u hareket ettiriyorum yada bilgisayar drive ediyor işlem yapıyor kolonlardan hışırtı sesleri geliyor... bütün aletler aynı...
  3. Dip gürültü sorunu!Dip gürültü sorunu!

    Merhaba ben evde müzik üstüne vokal kaydı yapmak istiyorum birazda kaliteli olsun istiyorum buyüzden nelere ihtiyacım var şuan i7l aptopum var ve dün s-link 3d sound ses kartı aldım 25 tlye ses biraz daha iyi çıkmaya başladı yalnız kayıt yaparken alttan hafif cızırtı geliyor bunu engellemek için iyi mikrofonamı yoksa ses kartınımı daha pahalı almam gerekiyor? 105 tl ye bir usb ses kartı var onu alsam işim çözülürmü yoksa bu ses kartıyla...
  4. Pro Tools ve dip gürültüPro Tools ve dip gürültü

    MERHABA ARKADAŞLAR BENDE KEYSTATION 61 ES MIDI VE FAST TRACK VAR.. PRO TOOLS SE YAZILIMINI AÇIYORUM,PİYANOMU GÜZELCE ÇALIYORUM FAKAT BAZEN CIZILTILI-HIŞILTILI SES GELİYOR..NEDEN BU OLUYOR.. SİNİR OLUYORUM..ÇOK GÜZEL SES GELİYOR BİR ANDA BAKIYORUM HIŞIR HIŞIR SES GİTTİ, SONRA TEKRAR SAF-GÜZEL SESİ DUYUYORUM SONRA TEKRAR GİDİYOR BU GİDİP-GELMELER NEDEN Kİ...NE YAPABLİRİM... TŞKLER.
  5. mikrofonda gürültümikrofonda gürültü

    mxl990 ve audiobox ses kartım var. alalı 17 18 gün falan oldu gayet normal çalışıyoduda dün kayıt aliym dedim mikrofonda aşırı bi gürültü var rüzgar sesi gibi hatta arada bildiğiniz şimşek çakıyo diyebilirim yani. yazılımla ilgili bi sorun olma ihtimali varmı aldığım yere gidip olaymı çıkarmalıyım acaba :) sebebi nedir bilen varmı?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi