Ses kayıtlarına efekt verme

FL Studio içinde Ses kayıtlarına efekt verme konusu, slm fl studio kullanıyorum kayıtlarımı başka programla kaydediyorum ve fl studioya atıyorum,şöyle bir problem yaşıyorm attığım kayda efekt veriyorum sonraki kaydada tekrar aynı efektleri vermek zorunda kalıyorum Bir kere efekt ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ses kayıtlarına efekt verme


  1. #1

    Standart Ses kayıtlarına efekt verme

    Sponsorlu Bağlantılar


    slm fl studio kullanıyorum kayıtlarımı başka programla kaydediyorum ve fl studioya atıyorum,şöyle bir problem yaşıyorm attığım kayda efekt veriyorum sonraki kaydada tekrar aynı efektleri vermek zorunda kalıyorum Bir kere efekt verip atığım kayıtların hepsini çalıştıramammı? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .

  2. #2
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: Ses kayıtlarına efekt verme

    Fl nin çalışma sistemini bilmiyorum ama efektleri verdiğin kaydı kopyalama yolunu denedin mi hiç ?

  3. #3

    Standart Cevap: Ses kayıtlarına efekt verme

    aynı sesi kopyalıyor diğer eklediğim seslere ayni efekti vermiyor.

  4. #4
    alberto41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alberto41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kayıtlarına efekt verme

    FL'e yeni başladınız sanırım mehmet tuncay; Mixer ayarlarını kontrol edin.

  5. #5
    Biocyte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biocyte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ses kayıtlarına efekt verme

    Kaydının channel Settin kısmında Fx bölmesi var bu mixerde atadığın numaradır. 1. kaydınının numarasını mesela 5 verdin diyelim efektlerinide hallettin sonra 2 kaydının numarasını da 5 yap verdiğin efektler bu kaydına da uygulanacaktır.

  6. #6
    m.o.g - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    m.o.g isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Ses kayıtlarına efekt verme

    nende kayıtları baska programda yapıyorsunkı?

  7. #7
    beis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Ses kayıtlarına efekt verme

    slm fl studio kullanıyorum kayıtlarımı başka programla kaydediyorum ve fl studioya atıyorum,şöyle bir problem yaşıyorm attığım kayda efekt veriyorum sonraki kaydada tekrar aynı efektleri vermek zorunda kalıyorum Bir kere efekt verip atığım kayıtların hepsini çalıştıramammı? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .
    Adobe audition'da alsaydınız eğer. Kayıt bitince vokalin mixdownını çıkarıp tüm vokale istediğiniz efekti verebilirsiniz.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Berkay Beis Karacan


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

sese efekt verme, ses kaydına efekt verme, ses kayıtlarına efekt verme, mikrofon efekt programı, sese elektro efekti verme, ses kaydedip efekt verme, adobe audition sese efekt verme, ses efekt verme, fl studio mikrofon ses efekt programı, sese effekt vermek, sese efekt vermek, sesine efekt verme, müzik için yeni efektler, müzik sesine efekt yapma, mikrofona efekt verme
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase 5 bir kanala geçici efekt vermecubase 5 bir kanala geçici efekt verme

    mrb arkadaşlar bir sorum olacaktı cubase 5de örnegin bir kanala vokal kaydı yaptım mesela ama sadece belirli yerlerine delay vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim yada belirli yerlere reverb bunu nasıl yapabilirim bir türlü bulamadım yani sonradan devreye giricek olan bir vst yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim tşkler kaliteli soundlar :)
  2. FL Studio 10 'a bağlamayı ekleme, efekt verme (soru)FL Studio 10 'a bağlamayı ekleme, efekt verme (soru)

    Arkadaşlar Fl Studio 10 ve bağlamam ile ilgili sorum olacak.. Bende bir yapıştırma(öpücük) mikrofon var onu 'jack küçültücü' ile Line-in veya Mic girişine takarak ses alabiliyorum.. Ben bağlamamı fl studio' ya nasıl eklerim (heralde mic kanalı açıcaz oraya, bağlamayı mic gibi kullanıcaz veya Line-in olarak) ve ayrıca bazı forumlarda gördüm bağlamayı ekleyip orda efekt verebiliyormuşuz phaserla falan elektro gibi.. sesi direkt efektli olarak...
  3. Vokale Elektro efekt vermeVokale Elektro efekt verme

    Arkadaşlar Adobe aduition 1.5 kullanıyorum Şarkıda vokale Norm- Çıktık yine yollara Burdaki gibi metalik abartılı olmayan bir efekt vermek istiyorum bunu nasıl saglayabilirim ? 1.5 olmasa bile başka bi program önerebilirsiniz. Teşekkürler.
  4. Arkadaşlar Bu şarkıdaki efekt nasıl yapılmış. ya da hangi efekt bilen var mı.Arkadaşlar Bu şarkıdaki efekt nasıl yapılmış. ya da hangi efekt bilen var mı.

    arkadaşlar aşağıda keisha nın tik tok isimli şarkısı var. şarkıda bazı bölümlerde sanatçının sesine efekt yapılmış. sanki bir enstrümanmış gibi değiştirilmiş. örneğin hemen baş kısmında 15. saniyede "coming back" diyor. bu kısım söylediğim gibi yapılmış. yine ilerleyen kısımlarında; 2. dakikanın 10. saniyesinden 40. saniyesine kadar söylediği you built me up you break me down my heart it pounds yeah you got me (.....) kısımlardaki...
  5. FL STUDIO DA KANALLARIN BİR KISMINA EFEKT VERMEFL STUDIO DA KANALLARIN BİR KISMINA EFEKT VERME

    arkadaslar diyelimki mastera delay efekt vereceksiniz ama bundan kanalların hepsinin değilde bir kısmının etkilenmesini istiyorsunuz bunu yapmak için mixer deki send kanallarını kullanabiliriz öncelikle efekt vereceğiniz kanalların hepsini mixere atmış olmanız gerekiyor ( örn bass kanalımızı mixerin ilk boş kanalına yani 1. kanala gönderdik)bunu yaptıktan sonra mixer üzerinde efekt vereceğimiz kanala (bass 1.kanal)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi