küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum

FL Studio içinde küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum konusu, arkadaşlar önceleri olmayan bu sorunum sonradan meydana geldi.Playlistte çalışmamın bir kısmı çalarken bazen flstudio'yu simge durumuna küçültmem gerekiyor. Küçülttüğüm esnada fl'deki hiç bir sesi duyamıyorum.Tekrar fl'i açtığımda geliyor sesler.Neden kaynaklanabilir ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum


  1. #1
    darkım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    darkım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar önceleri olmayan bu sorunum sonradan meydana geldi.Playlistte çalışmamın bir kısmı çalarken bazen flstudio'yu simge durumuna küçültmem gerekiyor. Küçülttüğüm esnada fl'deki hiç bir sesi duyamıyorum.Tekrar fl'i açtığımda geliyor sesler.Neden kaynaklanabilir ve çözümü nedir?Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum

    Yani şunu söylemek istiyorsunuz, ben fl de çalışma yaparken, bir işim çıkıyor simge durumunda kücültmek zorunda kalıyorum ve yaptığım müzik çalmıyor orada, direk kesiliyor. Eğer böyleyse onun sebebi, ses ayarlarından kaynaklanıyor, fl studioda settinge gireceksiniz, audio kısmında asio4all seçilidir onu değiştireceksiniz, hangi ses kartını kullanıyorsanız onu yapacaksınız. Realtek kullanıyorsanız realtek seçmeniz gerekir öyle durumlarda veya m-audio kullanıyorsanız m-audio asio yu seçmeniz lazım. Kolay Gelsin.

  3. #3
    darkım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    darkım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum

    yan tarafta audio close device kutucuğu işaretliymiş.Onun işaretini kaldırdım sorun düzeldi.Çok teşekkürler

  4. #4
    ShreDDeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ShreDDeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Duayeni

    Standart Cevap: küçük bir soru yardımlarınızı bekliyorum

    Rica Ederim Ne Demek


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

fl studio playlist alt kısımları
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşklyardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkl

    arkadaşlar bu introlu rtimlerin sadece rtimlerini kulanmak istiyorum fazla yer kapladığı içinde introları silmek istiyorum bu mümkünmü ve nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum tşkl
  2. Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum...Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum...

    arkadaşlar elimde şu klavyeden var ve reasonda çalıştırmak istiyorum, ama klavye baya eski birşey bu yüzden arkasında sadece kulaklık ve güç girişi var. kulaklık girişini ses kartıma bağladım ve 5+1 imden bi şekilde ses alabiliyorum. ama reasonda bir türlü çalıştıramadım. biri bu konuda yardımcı olabilir mi?
  3. pa80 hakkında bir soru.. yardımlarınızı bekliyorum.pa80 hakkında bir soru.. yardımlarınızı bekliyorum.

    arkadaslar elimde ilko-levo 16mb lik kart var. ben taylan ritimlerinden bazılarını bu kartla okutmak istiyorum ne yapabilirim? drum kit değiştirip okutabiliyormuyuz? eğer öyle ise bu nasıl olacak :) taylanın 9-8 likler (soner kart ile çalışıyor) sağlam ama diğer ritimler hosuma gitmedi. Taylanın 9-8liklerini alsam diğer ritimleri ilko-levodan okutsam olurmu? nası yaparız? bilen varmı? (Çİft kart kullanma önerisi hariç)
  4. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşklyardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkl

    arkadaşlar benim 6\8 rtime çok ihtiyacım var slow ve thm elinde olan varsa bana ulaştırabilirmi bende olanlar hiç hoş değil bütün ritimler harika bir tek 6\8 ve 3\4 ler istediğim gibi değil kus bakmayın yardım ederseniz çok memnun olcam
  5. Yardımlarınızı bekliyorumYardımlarınızı bekliyorum

    arkadaşlar yeni reason kullanmaya başladım ve bikaç refil indirdim buradan ama bu refilleri nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum forumada baktım konu hakkında bir yazı göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi