ses kaydı yapmak

FL Studio içinde ses kaydı yapmak konusu, arkadaşlar fl stüdto da kayıt yapmak için edison u açıyorum mixer da giriş HD audio mic 1 yapıyorum bi cıyırtı başlıyor. hiç bi şekilde ses kaydı yapamıyorm. bunu sebebi ne. ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: ses kaydı yapmak


  1. #1
    vuslat19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vuslat19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    ses kaydı yapmak

    Sponsorlu Bağlantılar


    arkadaşlar fl stüdto da kayıt yapmak için edison u açıyorum mixer da giriş HD audio mic 1 yapıyorum bi cıyırtı başlıyor. hiç bi şekilde ses kaydı yapamıyorm. bunu sebebi ne. yardımcı olur musunuz? asio4all indirsem düzelir mi

  2. #2
    comparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    comparator isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: ses kaydı yapmak

    ses denetiminden kayıt sekmesine bak stereomix / stereo karıştırıcı açık olabilir....


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ses kaydı yapmak
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Def- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorumDef- Bendir çalıyorum ve ses kaydı yapmak istiyorum

    arkadaşlar müzisyenler ve usta olanlar usta şekilde çalıp seslerini kaydedebiliyorlar. ben nasıl yapabilirim bunu bilgi verebilecek olan var mı? bendir-def-erbane çalıyorum kayıt yapmak istiyorum bu konuda bayağı acemiyim..
  2. Ses kaydı yapmak istiyorumSes kaydı yapmak istiyorum

    Merhaba, Amatör bir ses kaydı yapmak istiyorum. Alt yapının üzerine kendi sesimi kaydetmek yani .. Ancak pc ye kurduğum free sound recorder ile bunu başaramadım. Bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
  3. profesyonel ses kaydı yapmak istiyorumprofesyonel ses kaydı yapmak istiyorum

    arkadaşlar evde yarı profesyonel olarak mikrofonumla ses kaydı yapmak istiyorum. iyi derecede bilgisayarlarım var. normal derecede birkaç mikrofonum ve leptoplarıma entegre mikrofonlar var. ancak tüm denemelerime rağmen ses kayıtlarımda arkadan gelen uğultuyu vs kaybedemiyorum. nasıl bir kayıp programı önerirsiniz veya kayıt alırken hangi ayarlayı yapmalıyım yardımcı olurmusunuz. goldwave ve adobe gibi programları az biraz kullanabiliyorum....
  4. Bilgisayarda Karaoke Kaydı Yapmak ?Bilgisayarda Karaoke Kaydı Yapmak ?

    Arkadaşlar mikrofon satın aldım samson markalı karaoke mikrofonu sesi bilgisayardan alcak üstüne mikrofondan şarkı söyleybilceğim bir ses kayıt programı bilen varmı acaba ?
  5. Evinizde Profesyonel Kalitede Ses kaydı Yapmak İster Misiniz ?Evinizde Profesyonel Kalitede Ses kaydı Yapmak İster Misiniz ?

    Selam arkadaşlar. Kareas grubu olarak studiomuzdan sonra bu işe de el atıyoruz. Türkiyenin neresinde olursanız olun geliyoruz evinize studionuzu kurup tüm inceliklerini öğretiyoruz. Mix master konularında profesyonel mixler masterlar öğretiyoruz isteğe göre kayıt programlarında çoğu kişinin yapamadığı kısayol mix tuşları ve direk mixli kayıt yapmanızı sağlıyoruz. Çalışma prensibi.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi