Kalite için yardım!!!!

FL Studio içinde Kalite için yardım!!!! konusu, Selamın alykum arkadaşlar benim şöyle bir sikintim var. Fl STUDİO ile remix yapıyorum ses kartım yokdu yapdigim mixler tesisatı sistemlerde kalitesiz çıkıyor. Begringer u phoria um2 usb ses kartı aldım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Kalite için yardım!!!!


  1. #1
    meli52825 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meli52825 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Kalite için yardım!!!!

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selamın alykum arkadaşlar benim şöyle bir sikintim var. Fl STUDİO ile remix yapıyorum ses kartım yokdu yapdigim mixler tesisatı sistemlerde kalitesiz çıkıyor. Begringer u phoria um2 usb ses kartı aldım lakin hale kalitede sorun var. Dj ekipmani ile mix yapmıyorum sadece fl de çalışıyorum bu ses kalitesini nasıl halledecem bilen varsa lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    idhrofila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    idhrofila isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Kalite için yardım!!!!

    Ses ayarlarda kazançları yüksek tutuyorsun sanırım. Test için önce baya ayarları kıs. Diğer yandan kullandığın kulaklık veya referans monitörü ne?

  3. #3
    meli52825 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meli52825 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Kalite için yardım!!!!

    Behringer Trut referans monitöru aynimarka hpm 1000 kulaklık var


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Kalite için yardım!!!!
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. cubase kalite sorunucubase kalite sorunu

    m-audio fasttrack usb 2 ses kartıyla gitar kaydı yapıyorum . çalarkenki duyduğum sesle kayıttan sonra dinlediğim sesin alakası yok ne yapmam gerekir ?
  2. süper kalite md..süper kalite md..

    yıldırım gürses-Çal kanunum : ÇAL KANUNUM ÇAL.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya payla??m? ve depolama - indir şükriye tutkun-gücüm yetene kadar 37 - ?ükriye Tutkun - Gücüm Yetene Kadar.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya payla??m? ve depolama - indir rojin-ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız ?K?M?Z B?R F?DANIN M?.mp3 - 4shared.com - çevrimiçi dosya payla??m? ve depolama - indir
  3. Home Studio Kalite ?Home Studio Kalite ?

    Selam arkadaşlar ben RodeNt2a Ve M-Audio Fast Track Pro USb alıcam. Sizce bu ikili iyi iş yaparmı ? Ben rap müzik ile ilgileniyorum. İleriki bir zamandada mixer almayı düşünüyorum... Tek isteğim amatörlükten çıkıp pürüzsüz kaliteli kulağı tırmalamayan bir sese ulaşmak. Sizce bunlar iyi iş çıkarırmı ?
  4. home stüdio kalitehome stüdio kalite

    arkadaslar home stüdiom var kayıt alıorum cool edit pro ve adobe adution bu progranmlar bildiğiniz gibi ikiside aynı bana bu programlara ilişkin ses mixaj yöntemlerini verebilir misiniz? veya başka kayıt için önerdiğiniz program
  5. Ses Kalite sorunuSes Kalite sorunu

    Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Yoga YGM-130 Condersen Mikrofon XENYX 502 Mixer Ve Markasını bilmediğim bir ses kartım mevcut pc ile verilen. Ses kalitesinden kastım ses kendi sesim değil gibi mixerdeki hiç bir ayarı bilmiyorum kullanılması kolay ve İnternette rahatlıkla bulabileceğim dersleri olan bir program da önerirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekürler.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi