BU YAZ HERKES GÖKHAN KESER’LE “HADİ ORDAN” DİYECEK...

Yeni neslin pop yıldızı adayı Gökhan Keser ve çıkış şarkısı HADİ ORDAN'ı geçtiğimiz günlerde sizlerle tanıştırmıştık...

Gökhan Keser farklı sözleri, dinamik alt yapısı ve şaşırtıcı vokal performansı ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken yazın büyük hitlerinden biri olmaya aday şarkısı HADİ ORDAN’ı kliplendirdi.

Türk Pop müziğinin en başarlı temsilcilerinden olan ve son yıllarda adından en sık bahsedilen isimlerin başında gelen Sıla ve Efe Bahadır produktörlüğünde hazırlanan albüm öncesi bir çıkış niteliği taşıyan “HADİ ORDAN” şarkısının video klibi ünlü İspanyol yönetmen Fernando Vallejo yönetmenliğinde çekildi.

Yaklaşık 20 saatlik bir çalışma ile çekilen video klipte Gökhan Keser’e Alman Asıllı model Tessa eşlik etti.


Sıla’nın sürprizleri devam ediyor...


Gökhan Keser'in albüm prodüktörlüğünü Efe Bahadır ile yapan Sıla , "Hadi Ordan" single’ında sürpriz yaparak Gökhan Keser’le düet yaptı. Şarkının klip çekimi sürecinde de bir sürpriz daha yaparak klipte rol alan Sıla “ bu proje benim için çok özel. Gökhan’ın hem vokalistim olması hem de albümünü Efe ile birlikte hazırlıyor olmamız bizi o kadar heyecanlandırdı ki sizlerin de bildiğiniz gibi heyecanımıza daha fazla dayanamayıp albüm çıkışını beklemeden “Hadi Ordan” şarkısını müzikseverlerle paylaştık. Klip çekim aşamasında da sahnedeki ekibimle birlikte Gökhan’ın yanında olmak istedik ve ortaya çok da güzel bir klip çıktı” dedi.


Video klibi izlemek için: Dailymotion - Gökhan Keser feat Sıla - "Hadi Ordan" - Müzik Kanalı

Facebook: Gökhan Keser | Facebook