SSL Nucleus DAW Kontrol

Haber Köşesi içinde SSL Nucleus DAW Kontrol konusu, Stüdyonuzun Merkezi Nucleus, DAW kontrol, şeffaf SuperAnalogue monitöring, birinci sınıf analog Mikrofon preamlifikatörleri, profesyonel USB ses kartı ve SSL Duende native plug-in'lerinin birbirleri ile mükemmel entegrasyonu ile profesyonel proje stüdyo ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi2Beğeni
  • 2 Yazan : edrck

Konu: SSL Nucleus DAW Kontrol


  1. #1
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    nota SSL Nucleus DAW Kontrol

    Sponsorlu Bağlantılar



    Stüdyonuzun Merkezi

    Nucleus, DAW kontrol, şeffaf SuperAnalogue monitöring, birinci sınıf analog Mikrofon preamlifikatörleri, profesyonel USB ses kartı ve SSL Duende native plug-in'lerinin birbirleri ile mükemmel entegrasyonu ile profesyonel proje stüdyo kavramını yeniden tanımlamaktadır. Piyasada profesyonel prodüktör / mühendislere tüm bu özellikleri -referans audio performansı ve elegant ergonomi- bir arada sunabilen bir ürün yoktur.

    Nucleus, DAW tabanlı müzik ve Film/TV Post prodüksiyonu için konforlu, etkili ve tüm kontrolleri elinizin altına sunabilen kompakt ve taşınabilir bir masaüstü kontroller cihazıdır. Mouse'a elinizi atmayı gerektirmeden DAW'ınızı hızlı ve etkili bir şekilde kullanarak kayıt alıp, monitörleme yapmanızı sağlayacak herşeye sahiptir. Nucleus iş akışınızı optimize ederek ekrana değil müziğinize konsantre olmanızı sağlar.

    Nucleus'un DAW kontrolü SSL matrix için geliştirilen konseptlere dayanmaktadır. Üç adede kadar DAW aynı anda bağlanabilir ve sadece bir tuşa basılarak istenilen DAW kontrol edilebilir. Nucleus HUI ve MCU protokollerini kullanarak Pro Tools, Logic ve Cubase dahil olmak üzere tüm popüler DAW programlarını kontrol edebilir. Nucleus üzerinde her kullanıcının kendine özgü taleplerini gerçekleştirmesini sağlayacak müstakil kontrol düğmeleri bulunmaktadır. Bu düğmeler ile DAW'ların hemen her komutu Nucleus üzerinden kontrol edilebilir. 8 kanallı iki bank üzerinde: 100mm motorize fader, kullanıcı tanımlı soft-key'ler, V-pot'lar, Select/Solo/Cut düğmeleri ve 10 haneli kanal seviye göstergeleri mevcuttur.

    Nucleus'un ortasındaki DAW bölümünde: Geniş, dayanıklı transport düğmeleri, yüksek kaliteli jog/shuttle tekerleği, bank/channel/layer seçim ve navigasyon düğmeleri, global DAW parametreleri ve USB keyboard emülasyon düğmeleri bulunur. Parlak LED dijital göstergeler, kendinden aydınlatmalı düğmeler ve LED'li durum göstergeleri düşük aydınlatmalı ortamlarda dahi mükemmel görsellik sağlar. SSL Logictivity uygulaması ile farklı profiller saklanıp tekrar çağrılabilir.

    Audio Özellikleri
    Nucleus benzersiz audio özellikleri sunmaktadır. Temelinde referans kalitesinde +4 dBu ve -10 dBV çıkış sağlayan SSL SuperAnalogue monitor sinyal yolu bulunmaktadır. Yüksek kaliteli USB ses arabirimi DAW ile stereo ses giriş / çıkışı sağlamaktadır. İki adet combi XLR mic/line/enstruman girişi sinyali hem DAW'a hemde monitör çıkışlarına yönlendirebilir. S/PDIF üzerinden sağlanan Digital I/O ses kartına pre-insert olarak bağlanarak hem "digital-to-DAW" kayıt yolu hemde "mic/line/enstrüman to digital-out" çıkış yolu sağlar. Wet/dry kontrolü sayesinde analog/dijital giriş ile DAW playback arasında balans yapılarak 0-latency record monitörleme sağlanmıştır.

    Nucleus üzerindeki Mikrofon preamplifikatörleri profesyonel standartta şeffaf bir sound sağlayan, SSL Duality, AWS konsolları ve X-Rack sistemlerinde bulunan SSL SuperAnalogue™ Mikrofon preamplifikatörleridir. Mikrofon girişlerinde 80 Hz yüksek geçirgen filtre, phase reverse ve phantom power bulunmaktadır. Harici analog prosesörleri bağlayabilmek için bir çift insert bulunmaktadır. Bu insertler mic/line/enstrüman girişlerine veya mixdown için DAW playback'e atanabilir.

    Harici kaynakları monitörlemek için stereo external giriş mevcuttur. Çıkış seviyesini gözlemlemek için son derece hassas analog vu-metre ve ipod benzeri kaynakları girebilmek için minijack giriş bulunmaktadır. Monitörleme opsiyonlarını tamamlamak üzere iki adet kulaklık çıkışıda vardır.

    Bağlantı
    Nucleus DAW kontrol için bilgisayarınıza yüksek hızlı Ethernet üzerinden bağlanmaktadır. USB bağlantısı sayesinde ise host bilgisayarlarda standart keyboard olarak davranarak key-command emülasyonu yapılabilir. Üzerinde bulunan dört adet USB portu ile USB hub olarak çalışabilir. Profilleri saklayıp tekrar yükleyebilmek için SD card slotu vardır.

    Plug-in
    Nucleus ile birlikte Duende Native Essential bundle gelmektedir. Bu pakette SSL Channel EQ & Dynamics ve Stereo Buss Compressor plug-in'lerinin VST/AU/RTAS sürümleri bulunmaktadır.

    Temel özellikler:
    • Ethernet bağlantılı DAW controller profesyonel proje stüdyo kavramını yeniden tanımlıyor.
    • ProTools, Logic, Cubase/Nuendo ve tüm ana DAW programlarına tam destek
    • Tek düğme ile 3 farklı DAW arasında geçiş
    • 8 kanallı iki banka ve orta kısım kontrolleri
    • Touch sensetive 100mm motorize fader'lar
    • Atanabilir V-pot ve soft key'li dijital scribble şeritler
    • Tümü ile kullanıcı tarafından tanımlanabilen DAW ve key command haritalama
    • Remote Logictivity browser ile basit konfiürasyon
    • Proje'leri saklamak için SD card
    • Büyük ve sağlam transport düğmeleri ve yüksek kaliteli jog/shuttle tekerleği
    • Kendinden aydınlatmalı LED ve DAW level metering ile mükemmel görsellik
    • Ayrı +4 dBu ve -10dBV çıkışlı referans SuperAnalogue™çıkış
    • DAW'a kayıt ve playback için yüsek kaliteli stereo USB ses kartı
    • Ses kartını ve monitörleri besleyen iki adet combi XLR mic/line enstrüman giriş
    • Ses kartının AD/DA katına bağlı Dijital S/PDIF giriş/çıkış
    • Wet/dry kontrol ile giriş ve playback arasında balans yaparak 0-latency record monitöring
    • SSL Duality ve AWS konsollarında kullanılan SSL SuperAnalogue™ mikrofon preamlifikatörleri
    • Mikrofon girişlerinde 80 Hz filtre, phase reverse ve phantom power
    • Girişler ve DAW playback'e yönlendirilebilen iki adet send/return insert noktası
    • Harici analog kaynakları monitörlemek için ek bir "external" SuperAnalogue™ giriş
    • İki kulaklık çıkışı, iJack montör girişi
    • Standart 1/4" footswitch girişi
    • 4 adet USB port

    helco ve sibiryali bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: SSL Nucleus DAW Kontrol

    Bundan almak lazım, ekrana bakmaktan gözlerim bozulmak üzere.

    TR fiyatı 12.000 TL, taksitle alınır ancak.

    http://www.solidstatelogic.com/music/nucleus/
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

ssl nucleus
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Euphonix / MC Mix DAW Kontrol (TANITIM)Euphonix / MC Mix DAW Kontrol (TANITIM)

    Günümüzün tüm popüler yazılımları ile son derece sıkı entegrasyon sağlayarak kendinden çok daha pahalı profesyonel mixerlerin sunduklarını sunabilen Euphonix Artist Mix ile mixlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın. Mouse ile kesinlikle ulaşamayağınız hızlarda ve derinlikle mix yapın. Ses seviyeleri, plug-in parametreleri, pan, otomasyon modları ve daha bir çok özelliğe -mükemmel bir görsel destek ile- doğrudan ulaşın. Üstelik tüm bunlar...
  2. Hercules Dj kontrol Mp3Hercules Dj kontrol Mp3

    Merhabalar elimde çok temiz hercules dj kontrol mp3 var 2.el :) Satmak istiyorum Yanında : Orjinal tam sürüm Vdj 6.0 (skinler.demolarv.s) kullanım klavuzu Driveri v.s :) aletten bi takım resimler
  3. Düşünceyle kontrol edilebilen robotDüşünceyle kontrol edilebilen robot

    Japon araştırmacılar, yüksek sesle aldıkları emirleri yerine getiren robotların, yalnızca insanın düşünmesiyle harekete geçen modellerini yapmaya hazırlanıyorlar. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi