RME, 2 yıllık geliştirme döneminin ardından, dünyanın en güçlü bağlantı arabirimi Firewire 800'e sahip 56-Kanal, 24-Bit/192 kHz profesyonel ses kartı Fireface 800'ü sizlerin kullanımına sundu.

RME Fireface 800'ü rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, 3. parti firmalara bağımlı olmadan kendi firewire ses teknolojisini geliştirmiş olmasıdır ve Firewire teknolojisini profesyonel ses uygulamaları için optimize etmiştir. Diğer tüm Firewire ses kartı üreticileri 3. parti firmalara bağımlıdır ve bu durumun getirmiş olduğu problemlerle karşı karşıyadırlar. RME ise kendi firewire audio chip'i ve kendi bünyesindeki driver yazımı sayesinde tüm müzik programları ve işletim sistemleri ile son derece uyumlu çalışmaktadır.

ADI-8 konvertörlerin analog teknolojisi, QuadMic ve OctaMic'in Mikrofon teknolojisi (Class-A), Hammerfall DSP serisinin TotalMix teknolojisi ve yıllardan beri etkili ve tutarlı driver'lar, programlamanın getirdiği deneyim ve DIGICheck'ten tam destek, Fireface 800'ü en iyinin daha da iyisi yapmaktadır!..

Fireface 800, bir ses kartında bulunabilecek tasarlanmış en iyi enstrüman ve Mikrofon girişlerine, yüksek güçlü kulaklık çıkışına ve 119 dBA'lik mükemmel sinyal-gürültü oranına sahiptir.

Mac ve PC ortamında profesyonel bir cihazla sorunsuz çalışmak isteyenler için ideal bir ses kartı olan Fireface 800, aynı zamanda bilgisayara bağlanmadan (stand-alone) harici bir AD/DA çevirici, kulaklık mixer'i, format çevirici, enstrüman veya Mikrofon pre-amp'i, monitor mixer'i olarak da çalışabilmektedir.

Ürünün piyasaya sunulduğu tarihten bu yana, hala dünyadaki "tek" Firewire 800 arabirimini kullanan ses-kartı olması özelliği, RME firmasının teknolojik başarısının en büyük ispatı olarak görülmektedir.

Fireface 800 Özellikleri
- Giriş AD: 8 x 1/4" TRS (balanslı), 4 x XLR Mikrofon
- Çıkış DA: 8 x 1/4" TRS (balanslı)
- Dijital Giriş: 2 x ADAT optik (16 kanal) veya SPDIF optik, SPDIF koaksiyel (AES/EBU uyumlu)
- Dijital Çıkış: 2 x ADAT optik (16 kanal) veya SPDIF optik, SPDIF koaksiyel (AES/EBU uyumlu)
- Dinamik Genişlik AD: 112 dBA
- THD AD: < -110 dB