Event'in hoparlör konusundaki geçmişi ve başarısı herkes tarafından kabul edilmiş bir gerçektir. Event 20/20 serisi ile stüdyo monitör'ing imkanını tüm dünya'da sayısız sanatçı ve mühendislere sunmuş ve stüdyoların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Event'in ilk üç yollu monitörü olan 2030 ile bu başarılı geçmiş yepyeni ve daha da parlak bir gelecek ile buluşuyor. 2030 kendi kategorisini yeniden tanımlayan ve tüm frekans spektrumu boyunca inanılmaz doğrulukta sound veren üç farklı sürücüye sahip 3-yollu bir stüdyo referans monitörüdür

Üç Sürücü

Event 2030 kendi sınıfında karşılaştırılamayacak performans sunan 3-yollu bir stüdyo monitörüdür.

2030, inanılmaz detaylı ve geniş bir sound sunmak üzere üç müstakil sürücülü, son derece hassas bir şekilde tasarlanmış akustik dizayn, sinyal işleme ve amplifikatör teknolojisine sahiptir. Elde edilen bass cevabı ise bu boyutlardaki bir hoparlörden beklenenin çok çok üzerindedir.

High-Mid Sürücü

Yeni 2030 ile birlikte Event mühendisleri üç-yollu hoparlör konseptini yepyeni bir boyuta taşımıştır. Bunun sonucu olarak sınıfını yeniden tanımlayan, cazip performans ve fiziksel boyutlara sahip benzersiz bir yakın dinleme monitörü ortaya çıkmıştır.

Yeni wave guide düzeneği hoparlörün mid-range ve yüksek frekans sürücülerini barındırarak ses dağılımı ile güç ve cevap karakteristiklerini optimize etmek üzere tasarlanmıştır.

Kritik orta frekans sürücüsü için tasarlanan 3.5" lik koni transducer (güç çevirici) preslenmiş kağıt hamuru ve polypropylen'den oluşan koni ile birlikte optimize edilmiş bir manyetik devreden oluşmaktadır. Sürücü derin olmayan bir waveguide üzerine yerleştirilerek çok düşük distorsiyon ve yüksek hassasiyet ile yüksek çıkış gücü sağlanmıştır. Tüm bu özellikler 2030 referans monitörlerine inanılmaz detaylı ve belirgin bir vokal karakteri kazandırmaktadır.