İnternetten arkadaş nasıl bulunur?

Ailem ve arkadaşlarımın önerisi ile farklı kişilerle tanışma imkanı buluyorum ancak bir türlü istediğim kişi karşıma çıkmıyor, karşılıklı elektriği yakalayamıyorum diyorsanız...

İlk görüşte aşka çok nadir rastlanıyor ve heyecanı da kısa ömürlü oluyor; yaş ilerledikçe mantık daha çok devreye giriyor. Durup dururken birilerinden hoşlanmak çok zor, bu konuda size hak veriyoruz. Kişi size emek verdikçe kıymetlenebilir aynı şekilde siz de uğruna emek harcanan biri olarak zamanla değerlenirsiniz.Size tavsiyemiz ilk görüşte etkilenme zor olduğuiçin karşı tarafa biraz zaman tanımanız. Sevgili kategorisinde etkilenmemiş olsanız dahi arkadaş kategorisinde kontağınızı koparmadan aralıklarla iletişimi sürdürmeniz. Arkadaşlık olarak başlayan bir ilişki karşılıklı paylaşım arttıkça zamanla aşka dönüşebiliyor.

Bir başka önemli konu ise kadınsı yönünüzü ortaya çıkarmanız, beğendiğiniz kişiye doğru elektriği verebilmeniz. Erkekler çoğu zaman karşı taraftan yeterli elektrik alamadıkları için çekimser kalıyorlar. Eğer ki karşı tarafta kendiniz için bir potansiyel görüyorsanız, duygularınızı çok fazla sorgulamadan karşı tarafa yeşil ışık yakmanızı ve flört elektriğini vermenizi öneriyoruz. Sizin ona ilgi duyduğunuzu hissetsin ya da bir başka deyişle onun ilgisinden memnun olduğunuzu görsün. Ona kendini ispatlaması için imkan, alan ve cesaret verin. Karşı taraf sizden aldığı cesaretle elinden geleni yaptıktan sonra etkilenme/hoşlanma seviyenize tekrar bakarak tamam ya da devam kararı alabilirsiniz. İşin en başından ben bu kişiden yeterince hoşlanmıyorum demek yerine ona kendisini beğendirmesi, size emek harcaması için bir fırsat vermiş olacaksınız.

Yeşil ışık yakmak için ise yapmanız gereken şey güleryüzlü olmak, içten paylaşımlarda bulunmak ve aynı şekilde dinlemek. Karşınızdaki kişiye hayatın sizinle beraber daha kolay ve neşeli olacağını hissettirmek önemli. Çok derin konulara takılmadan, anı yaşamak, günlük telaşlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak önemli. Zira günün sonunda kim hangi görüşte olursa olsun, hangi işte çalışırsa çalışsın herkesin isteği huzurlu bir ev, iyi bir eş, mutlu bir aile, sorunsuz bir yaşam.


Kaynak: www.mymacchiato.com